پاسخ : Export ( خروجی گرفتن ) لیست ایمیل ها و موبایل ها ، اسکریپت virtual freer (رایگان)
اوکی شد ، ولی فایلی که دانلود میکنم وقتی بازش میکنم بهم ریخته هست!
پاسخ : Export ( خروجی گرفتن ) لیست ایمیل ها و موبایل ها ، اسکریپت virtual freer (رایگان)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ehsan227
اوکی شد ، ولی فایلی که دانلود میکنم وقتی بازش میکنم بهم ریخته هست!
فایل باید با نرم افزار اکسل (آفیس 2003 به بالا) باز کنید.
با اکسل 2010 باز کردم بهم ریختس
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ehsan227
با اکسل 2010 باز کردم بهم ریختس
با صحبت هایی که در یاهو انجام شد مشکل شما حل شد، با این وجود برای دیگر عزیزان راه حل رو بیان میکنم در خط اول exportexcel.php بعد از ?> یک اینتر بزنید و کد زیر را وارد کنید
error_reporting(0);
در صورتی که هنوز مشکل دارید مطمئن شید فایل شما ( exportexcel.php ) به صورت utf-8 without BOM ذخیره شده است در غیر این صورت فایل دانلود شده را با notepad باز کنید و محتوی ان را برای بنده ارسال کنید
موفق باشید، علی اکبر
من وارد که میشم هرکدومو که میزنم خطای زیر رو میده
کد PHP:
Warning: require_once(excel/Classes/PHPExcel.php) [function.require-once]: failed to open stream: No such file or directory in /home/cafekeri/public_html/back/exportexcel.php on line 40
Fatal error: require_once() [function.require]: Failed opening required 'excel/Classes/PHPExcel.php' (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cafekeri/public_html/back/exportexcel.php on line 40
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alidini
کد PHP:
Warning: require_once(excel/Classes/PHPExcel.php) [function.require-once]: failed to open stream: No such file or directory in /home/cafekeri/public_html/back/exportexcel.php on line 40
Fatal error: require_once() [function.require]: Failed opening required 'excel/Classes/PHPExcel.php' (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cafekeri/public_html/back/exportexcel.php on line 40
http://www.webhostingtalk.ir/f42/778...tml#post746340
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alidini
کد PHP:
سلام
با صحبت ها در یاهو مشکل شما حل شد
با فایل اولیا ارور داد ...با فایل هایی که تو پیج قبل گذاشتین هم تست کردم کامل دانلود نمیکنه ...1/3 ایمیل هارو دانلود کرد ...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
lvlehrad
با فایل اولیا ارور داد ...با فایل هایی که تو پیج قبل گذاشتین هم تست کردم کامل دانلود نمیکنه ...1/3 ایمیل هارو دانلود کرد ...
سلام
منظوروتون چیه که نصفه دانلود میکنه ؟
با چه ارروی مواجه میشید ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
cooper47
سلام
منظوروتون چیه که نصفه دانلود میکنه ؟
با چه ارروی مواجه میشید ؟
یعنی که من 7 هزار تا ایمیل دارم ولی فقط 2هزار تاش دانلود میشه (اروری نمیده)