پاسخ : لطفا تایپک را بخوانید و بعد سرور مجازی خریداری کنید ..................!!!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nasrsd98
با سلام من به عنوان کسی که سال هاست داره با وب هاستینگ ها کار میکنه تا حدودی با استارتر موافقم ولی نمیشه کسی که حد انصاف رو رعایت میکنه بگیم سرویش خوب نیست من مجورم نام ببرم الان چون وقتشه من بعد از هاست دی ال که هزینه زیادی رو طلب کرد برای میزبانی مجبور شدم برم روی سرور پارس تقریبا سه ماه تمام روی این سرور بودم اون وقت هم روزی 10 هزارتا ای پی بازید داشت سایتم بعد از سه ماه که دیدن ماندگار شدیم دقیقا تعرفه رو دو برابر کردن :ی منم حقیقتا نداشتم بدم مبلغ زیادی بود اسپانسر از دست رفته بود به خاطر مشکلاتی و اون وقت هم مث الان پاپ باب نشده بود خلاصه اینکه بعده چند روز ایمیل اومد که سرویس شما پاک شده داشتم زهره ترک میشدم حاصل دو سال زحمتم >)) تیکت زدم اقا بک اپو بدید بریم بعده ده دقیقه دیدم یا ابرفرض یه فاکتور 80 تومنی اومد فقط واسه بک اپ !!!!!! کار به جای نرفت منم مونده بودم چکار کنم یهو یادم افتاد که رو هاست دی ال ممکنه هنوز بک اپم م باشه یعنی اون سه ماه بپره هر چی پست و کاربر ثبت نام کرده بودن یه تیکت زدیم 25 تومن بابت بک اپ خواستن خیلی هم تشکر کردم بک اپ رو دسترسی دادن ورداشتم و رفتم رو یه سرویس دیگه با یک پنجم پولی که به سرور پارس میدادم سرویس گرفتم هم پشتیبانیش عالی بود و هم کیفیت سرورش! ختم کلام اینکه سرویس خوب همیشه گرون نیست بستگی به انصاف و انسانیت هم داره موفق باشد
شما که از هاست دی ال و سرور پارس نام بردید از اون هاست جدیدتون هم نام می بردید.