برای انتقال دامنه موقع ارسال مدارک پسوند فامیلم کامل نبود :-|
گفت از ثبت اسناد تایید هویت بگیر :-| :-&
نمایش نسخه قابل چاپ
برای انتقال دامنه موقع ارسال مدارک پسوند فامیلم کامل نبود :-|
گفت از ثبت اسناد تایید هویت بگیر :-| :-&
دوست عزیز.اصولاطبق تجارب دوستانم شرکت ایرنیک پس ازثبت تعدادمشخصی دامنه وپس ازافزایش دامنه هاتعهدنامه ای بامتن فوق برای تعهدگیری دوباره ازشمابه منظوراطمینان ازاستفاده درست شماازدامنه ارسال می کندکه فقط یکباران راپرخواهیدکردونیازی به پرکردن ان وارسال برای دامنه های بعدی نیست.
از مسخرگی بدتره
آخه اینا که این چرت و پرتا رو راه میندازن باید به فکر پشتیبانی قوی هم باشن دیگه
من 3 روزه که دامین رو ثبت کردم و مدارک رو هم ارسال کردم که یه ایمیل اومد که توش نوشته بود مدارک ارسالی با اطلاعات ثبت شده تو سامانه همخوانی نداره !!
بعد از اون یه متن تعهد نامه ی مسخره ی دیگه و یه ایمیل دیگه که گفته بود جواب سوال امنیتی رو به پشتیبانیشون ارسال کنم ....
جواب سوال رو هم چندبار ارسال کردم ولی هیچ خبری نیست :|
آقا مردم علاف شما نیستن که ...
دیگه اعصاب نمیذارن که واسه آدم :|
سلام من یه دامنه 5 ساله ir از nic.ir خریدم 48 تومن ولی تو این سایت هاست نمیده و خدمات دیگه ای به جز دامنه نداره. الان تو سایت های دیگه میبینم قیمت دامنه 5 ساله خیلی کمتره و خدمات دیگه هم میدن...
حالا می خاستم یه دامنه دیگه بگیرم نمی دونم از nic.ir بگیرم چون قبلا یه دامنه داشتم توی nic.ir ؟ یا اینکه برم از جای دیگه بگیرم بخاطر ارزون بودن قیمت و یه سوال دیگه برتری خاصی داره دامنه های nic.ir که قیمت هاش خیلی بالاتره؟
یه سوال دیگه اگه خاستم دامنه ای که توی nic.ir دارم تبدیل به سایتش کنم باید دامنه ام رو به سایت دیگه انتقال بدم؟ چون nic.ir به جز فروش دامنه خدمات دیگه ای نداره.گیج شدم نمیدونم چکار کنم کمک کنید
سلام من یه دامنه 5 ساله ir از nic.ir خریدم 48 تومن ولی تو این سایت هاست نمیده و خدمات دیگه ای به جز دامنه نداره. الان تو سایت های دیگه میبینم قیمت دامنه 5 ساله خیلی کمتره و خدمات دیگه هم میدن...
حالا می خاستم یه دامنه دیگه بگیرم نمی دونم از nic.ir بگیرم چون قبلا یه دامنه داشتم توی nic.ir ؟ یا اینکه برم از جای دیگه بگیرم بخاطر ارزون بودن قیمت و یه سوال دیگه برتری خاصی داره دامنه های nic.ir که قیمت هاش خیلی بالاتره؟
یه سوال دیگه اگه خاستم دامنه ای که توی nic.ir دارم تبدیل به سایتش کنم باید دامنه ام رو به سایت دیگه انتقال بدم؟ چون nic.ir به جز فروش دامنه خدمات دیگه ای نداره.گیج شدم نمیدونم چکار کنم کمک کنید
سلام دوست عزیز سایت های دیگه ای که به قیمت پایین تر دامنه رو ثبت میکنن نمایندگی نیک هستن و همه دامنه های ای ار و پسوند ایران تو نیک ثبت میشه و با اونی که شما میگین شرکت های هاستینگ و .... فرق داره و وقتی هم از نمایندگی ثبتش میکنین اونا این کار رو برای شما انجام میدن و درخواست ثبت دامنه رو تو پنل شما تو نیک رو میدن و هزینه اش رو واریز میکنن که معمولا قیمتشون پایین تر از سایت نیک که الان برای 1 سال تو نیک 16 تومنه و از نمایندگی قیمت های پایین تر میتونین خریداری کنید. اگه دات کام و یا دیگر پسوند ها رو میخواین قضیه اش یه چیز دیکس
برای بالا آوردن سایت روی دامنه نیازی به انتقال دامنه به جایی ندارین و فقط دی ان اس های دامنه رو از تو پنل نیکتون روی هاستتون ست میکنین و .........
کمک خواستین هستم خدمتتون
مچکر من می خام یه دامنه دیگه بخرم ... حالا توی نیک خریداری کنم بهتره چون قبلا یه پروفایل شخصی توی نیک باز کردم یا برم از یه نمایندگی بخرم چون قیمت پایین تره؟
توی پنل نیک من دی ان اس نوشته نا موجود چیکار کنم؟؟؟
مسلماً من نمایندگی رو انتخاب میکنم چون قیمت پایین تره و تو همون پنل نیکتون که قبلا ساختین براتون ثبت میشه مشلکی نیست .
فکر نکنم دیگه کسی از نمایندگی ها باشه که تو پنل خودش ثبت کنه چون خلاف مقررات هم هست .
نمایندگی ها هم من قیمت زیر 4 تومن هم دیدم تا 14 تومن هم هست نیک هم که 16 تومنه برای یک سال برای 5 سال هم هزینه 1 سال رو ضرب در 3 بکنید