سلام.
از redstation در خدمتم.
فقط لطف کنید بگین سرور رو واسه چند ساعت نیاز دارید ؟
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام.
از redstation در خدمتم.
فقط لطف کنید بگین سرور رو واسه چند ساعت نیاز دارید ؟
یه دوستی یه درخواستی داده محدوده مالیش رو مشخص کرده.
دیگه مسخره کردن و... نداره.
هرکس افری داره پست میده ، نداره نمیده.
چه برخوردی هست میکنید عزیزان؟
اخه می خواد با این محدوده مالی خودشون افر گیر بیارند ؟
اون هم با منابع اختصاصی
اون هم با این وضع دلار و ارز
به نظر شما گیر میاد
من فکر میکنم پیداکردم آفر مورد نظرشون فقط به خودشون مربوط میشه نه کسی دیگه.
حالا یا کسی پیشنهاد میده بهشون یا اینکه این تاپیک بعد چند روز به صفحات 2 و 3 انتقال پیدا میکنه.
این بنده خدا هم تیری تو تاریکی درخواست داده دیگه.اشکالی فکر نکنم داشته باشه که میبریدش زیر بار انتقاد.
سلام
توی گوگل بگردید، زودتر به نتیجه میرسید :-)
ولی فکر نکنم با این قیمت گیرتون بیاد...
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2
شرمنده جسارت میکنم
آقایون به شما چه ربطی داره؟ مگه گفتن شما بیاید آفر بدید؟
گفتن هرکی داره بیاد بده
پا نزاشتن رو گردنتون که سرور 1 گیگ رم 30 تومنیتون رو بیاد 15 تومن بدید!
موفق باشید
گنجی:53:
فردا روزی که کیفیت خوب نبود قطعی داشت ممکن است بیان و اینجا تاپبک شکایت راه میندازه
ایشون اگر مستقیم توی روی من و همکارانی که مثل من کار می کنند ناسزا میگفتن کمتر به ما بر می خورد.
نمی دونم به چی فکر کردن که درخواست چنین آفری کردن و در چه زمانی دارن زندگی می کنن . اما اگر یک سری به قیمت های ارائه شده از دیتا سنتر ها بزنن و قیمت ارز رو بدونن فکر نمی کنم به خودشون اجازه چنین درخواستی رو بدن.
کار ما با دست فروشی که کنار خیابون هست (اونم واسه ما قابل احترام هست) خیلی فرق داره.
منابع اختصاصی می خوان با پشتیانی و این قیمت ؟ اصلا شما برو توی سایت redstation ببین فقط آی پی تنها قیمتش چنده.
ما در مقابل این توهینشون که احتمالا ناحواسته بوده فقط باهاشوت شوخی کردیم که یکم حال و هوای همکارانی که از این حرف ها ناراخت شدن عوض بشه و حساب کار دستشون بیاد.
اگر 1% قدرت تفکر داشته باشید و حساب و کتاب بلد باشید می تونید قیمت های redstation و اون سایتی که معرفی کردین رو مقایسه کنید و به نتبجه عاقلانه ای برسید.
-----------------
در ضمن ایشون لینک به چیزی دادن که غیر قانونی هست و فکر می کنم اگر قانون انجمن اجرا بشه باید مسدود بشن.
و این که دوست عزبز شما چنین سروری رو می خوای واسه ارائه خدماتی که به راحتی با فروش یک اکانتش حداقل 5000 تومان گیرتون میاد بعد چطور به ضرر ما راضی هستی که این قیمت رو پیشنهاد میدی ؟
درسته کسی ما رو مجبور نکرده اما چننین مشتریانی هستند که بازار رو خراب می کنن و بعد از مدتی هم شاکی می شن از کیفیت سرویس ها اما باز هم به ما ربطی نداره و سرویس دهنده باید چواب پس بده.
اما آقای گنجی ، نتیجه این قیمت ها و کیفیت پایین سرویس ها و تاپیک شکایت می شه این که از فرادا هر کی از راه می رسه یا میاد می گه سرور می خوام اما از فلان دیتا سنتر نباشه!! یا این که مشریانی که دنبال کیقیت هستن به ما ها اعتماد نمی کنن دیگه و همه سرویس دهنده های ایرانی رو به یک چشم نگاه می کنن و از سرویس دهنده های خارجی سرورشون رو تهیه می کنن. پس درست نیست بگین به بقیه ربطی نداره.