بالا گفتن که سورس لاک و به صورت لایسانس دار کار میکنند.
نمایش نسخه قابل چاپ
این حرف رو فقط جناب ali2k گفتن ولی من خاص نداشتم و به همه گفتم و تنها ایشون نبودن.
در پیام خصوصی خیلی ها بهم بصورت اپن سورس پیشنهاد قیمت دادن.
قیمت :فقط 300 هزار تومان
درگاه پرداخت ایران پی (iran-pay.ir)بفروش میرسد این سایت دارای اسکریپ کاملا اتوماتیک هستش و منو مدیریتش کاملا حسابداری شدستو دارای امکاناتی از قبیل:1. هرکی ثبت نام میکنه مستقیما بهش کد پذیرنده میده2. دارای دو ماژول فریر و whmc هست و می تونین ماژول های بیشتری بهش اضافه کنین3. دارای فرم پرداخت دستی هستمنو مدیریتش دارای :1 . خبرنامه حرفه ای دارد2.قابلیت غیر فعال کردن کاربر3. لیست تراکنش های روزانه5. کم کردن کارمزد به صورت اتوماتیکو خیلی امکانات دیگه...آدرس سایت : درگاه پرداخت اینترنتی ایــران پـــیتنها چیزی که لازمه یه درگاه بانکی هست تا سایت شروع به کار کنه...................................
قیمت : 300 هزار تومان
....................................لطفا تو این تاپیک چیزی ننویسید جواب نمیدم برای سوال می تونین با تلفن یا آی دی من در تماس باشی
تلفن : 09361618880
آی دی : usssharj
سلام
این اسکریپت رو من خودم دارم.البته جدیدش رو .از دوستان هرکسی خواست پ خ بده
قیمت 200 هزار تومان
من خودم قبلا ازش استفاده میکردم. الان هم دنبال یه سیستم قوی با امکانات و امنیت خوب هستم
من هم نیاز به یک سیستم دارم
در صورتی که دارید قیمت رو پخ کنید
خریدار فوری سیستم هستم
دوستان اگه کسی اسکریپت با امکانات زیاد داره بنده خریدارم
دوست عزیز من هم مانند شما خریدار هستم ولی بنده به یک تیم طراحی سفارش دادم تا شبیه پی لاین را طراحی کند و الان طراحی آماده است و باید 1200 بریزم تا سورس رو تحویل بگیرم اما اگر دو نفره باشیم 50 50 میشه
با من تماس بگیر 09373775330
اسکایپ : aligiutin
پست چی بود به کجا رسید ....
اگر کسی اطلاع داره برای من هم بفرسته باتشکر