پاسخ : فروش سرور مجازی ایران (اینترنت/اینترانت - روبینا سرور)
جناب azadfalah عزیز در مورد سرعت دانلود گفتید 5 مگ ، ولی خود بنده از ایشون سرویس داشتم رم 1 گیگ معمولی ولی بیشترین سرعتی که داخل سرور های ایران داشته رو دیدم!(قصد تعریف ندارم چون سودی هم به بنده نمیرسه که تعریف کنم و یا نکنم فقط واقعیت رو میگم) من تو دیتاسنتر پارس آنلاین ، افرانت و تبیان سرورمجازی داشتم اما بیشترین سرعت رو تبیان داشته تا 25 مگابیت از سرور خارج دانلود کردم!
جناب RoobinaServer قبل از اینکه برای پهنای باند بگم داخل تاپیک شما 100 گیگ پهنای باند رو 75 تومن ماهیانه زده بودید داخل سایت ، ولی وقتی بنده داخل تاپیک ذکر کردم شما پهنای باند رو 10 گیگ کردید ولی قیمت همان 75 تومان باقی موند!
الان میخواستم خرید کنم ولی به این نکته برخوردم.
یا حق
ما تو پارس آنلاین و افرانت لینک خارج کشور هم همین حدود سرعت داریم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
namesis R
جناب
azadfalah عزیز در مورد سرعت دانلود گفتید 5 مگ ، ولی خود بنده از ایشون سرویس داشتم رم 1 گیگ معمولی ولی بیشترین سرعتی که داخل سرور های ایران داشته رو دیدم!(قصد تعریف ندارم چون سودی هم به بنده نمیرسه که تعریف کنم و یا نکنم فقط واقعیت رو میگم) من تو دیتاسنتر پارس آنلاین ، افرانت و تبیان سرورمجازی داشتم اما بیشترین سرعت رو تبیان داشته تا 25 مگابیت از سرور خارج دانلود کردم!
جناب
RoobinaServer قبل از اینکه برای پهنای باند بگم داخل تاپیک شما 100 گیگ پهنای باند رو 75 تومن ماهیانه زده بودید داخل سایت ، ولی وقتی بنده داخل تاپیک ذکر کردم شما پهنای باند رو 10 گیگ کردید ولی قیمت همان 75 تومان باقی موند!
الان میخواستم خرید کنم ولی به این نکته برخوردم.
یا حق
با سلام
هزینه خرید پایه 90 هزار تومان بود با 77 گیگ ترافیک.
که ترافیک چون انتخابی هست حداقل 10 گیگ گذاشتیم و قیمت سرور پایه شد 75 تومان عزیز.
سرور هم دقت کنید سرور حرفه ای با پردازنده 2400 هست.(برای همین هزینه نسبت به سرور رم 1 گی معمولی اینترنت که 30 تومان هست بالاتر هست)
شما دقیقا چه سرویسی با چه هزینه ای در نظر گرفتید ؟
یا حق
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
azadfalah
با تشکر دوست عزیز من نیامدم نون شمارو سنگ کنم خوب دوست عزیز من 4 ساله پارس آنلاین . افرانت و ... کار میکنم تا حالا هم مشکل افت سرعت نداشتیم شب ها ساعت 2 به بعد شاید سرعت زیاد شه ولی وسط روز هم آنچنان سرعت کم نمیشه که احساس بشه
دوست عزیز من میخوام یه نتیجه گیری کنی شما من چندین بار صحبت کردم با شما . شما خیلی از دیتا سنترنت تعریف کردی (بغال هم نمیگه ماست من تورشه) واقعا با یه اسم گنده دیتا سنتر و چند بار لینک شده تو سایت 20:30 آقا فلان برنامه رو از تبیان دانلود کنید واقعا شما باید گول بخوری ؟ پورت پاره . باز بسته چیه دیگه ؟ دوست عزیز الان چند سال باهاشون کار میکنی به جایی رسیدی سود سالیانتو حساب کردی ؟ (نمیخوام فضولی کنم ) میخوام نتیجه گیری کنی جواب هم نمیخوای بدی همین جا اعلام کن
ولی جدی بهت میگم مهم با خارج کشور با چی وصلا شی ؟ ماهواره . فیبر نوری. هم اینکه پینگ خوب باشه با خارج کشور و دست رسی داشته باشه
شما خودت گول خوردی . مشتری ها رو هم به ناچار گول میزنی .. . مشتری ماهواره اینا رو نگاه نمیکنه میگه پینگ پایین و سرعت بالا بده من اطمینان دارم پورت شما تو تبیان سرعت دانلود 5 مگابایت (byte) هم نمیده ! ولی خوب با کلمه دیتا سنتر دولتی یا پورت باز بسته فلان مشتری رو توجیح میکنی !
اگر ناراحت شدید ببخشید شما منو آگاه کردین که دیاسنتر تبیان خوبه دولتی پورتش فلانه الان من دارم شما رو توجیح میکنم که اشتباه میکنید
اون زمانی که ما دیتاسنتر پارس انلاین و افرانت و نگاه روشن پارس سرویس میدادیم شما کجا بودید عزیز ؟ در همین انجمن روبینا سرور را با نگاه روشن پارس سرچ کنید تاپیک هامون میاد بالا :)
شما وی پی اس داشتید حالا مستقیم از دیتاسنتر یا خیر نمیدانم ولی از هرکسی گرفتید که در تبیان بوده شما را محدود کرده.
ما هیچی سواد کاری نداریم ولی اینجا معلوم هست که حداقل شما گول خوردید و اینقدر ما سواد کاری داریم و بلد هستیم که پورت را تست کنیم عزیز تا گول نخوریم.
نکته : از دیتاسنتر های دیگری که قبلا بودیم هم به زودی سرویس میدیم مجدد مثل قبلا برای افرادی که سرویس معمولی میخواهند ولی باز هم همچنان قویترین از نظر ما تبیان هست و فرقی ندارد کدام دیتاسنتر باشیم و اول تبیان را پیشنهاد خواهیم کرد.(در جواب بغال هم نمیگه ماست من ترشه - البته ماست فروش نمیگه ماست من ترشه درسته)
در مورد سرعت خودم میتوانم با تصویر به شما نشان بدم بالای 10 مگابایت را وسط همان روز که میگید پارس انلاین اینقدر پائین نمیاد که حس بشه (تبیان پائین آمدن کلا تو کارش نیست تا حس بشه یا خیر)
ولی خب فکر نکنم نیاز به قرار دادن تصویر باشد یکی از دوستان پاسخ شما را دادند .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
namesis R
جناب
azadfalah عزیز در مورد سرعت دانلود گفتید 5 مگ ، ولی خود بنده از ایشون سرویس داشتم رم 1 گیگ معمولی ولی بیشترین سرعتی که داخل سرور های ایران داشته رو دیدم!(قصد تعریف ندارم چون سودی هم به بنده نمیرسه که تعریف کنم و یا نکنم فقط واقعیت رو میگم) من تو دیتاسنتر پارس آنلاین ، افرانت و تبیان سرورمجازی داشتم اما بیشترین سرعت رو تبیان داشته تا 25 مگابیت از سرور خارج دانلود کردم!
یا حق
جناب RoobinaServer بنده مشخصات رم 1 گیگ معمولی رو میخواستم اما با آی پی اینترانت
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
namesis R
جناب
RoobinaServer بنده مشخصات رم 1 گیگ معمولی رو میخواستم اما با آی پی اینترانت
متاسفانه روی پیکج 30 تومان فعلا امکان دادن اینترانت نیست
فقط روی پکیج حرفه ای و ویژه میتوانیم سرویس بدیم که ویژه 50 تومانی هست فکر نکنم مورد انتخابتون باشه.
یا حق
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
RoobinaServer
متاسفانه روی پیکج 30 تومان فعلا امکان دادن اینترانت نیست
فقط روی پکیج حرفه ای و ویژه میتوانیم سرویس بدیم که ویژه 50 تومانی هست فکر نکنم مورد انتخابتون باشه.
یا حق
مشکلی نیست ویژه سفارش میدم ، و اینکه تنظیمات کامل فایروال و آنتی ddos ها رو انجام مدید روش ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
namesis R
مشکلی نیست ویژه سفارش میدم ، و اینکه تنظیمات کامل فایروال و آنتی ddos ها رو انجام مدید روش ؟
کانفیگ موارد نرم افزاری با مشتری هست مگر با هزینه انجام میشود.
نکته : سرویس اینترانت که میخواهید بگیرید فکر نکنم نیاز به کانفیگ قوی دیداس داشته باشید، پس بهتر هست الکی هزینه نشود. :)
یا حق
بنده حدود 3 روزی هست که سرویس دارم به شدت رازی هستم ! از آپتایم و کیفیت خوبی برخوردار هست