پاسخ : معرف وب سرور خوب به غیر از ومپ و زمپ
ببینید به نظر بنده شما اگر اس کیو ال سرور رو لازم ندارید ، مستقیما از سایت آپاچی آخرین وؤزن آپاچی وب سرور رو دانلود ، و در تنظیماتش ماکس کانکشن برای هر آی پی و هر کانفیگی مد نظرتون هست رو انجام بدید
با زامپ هم مشکل خواصی نداره ، یکی از قوی ترین ها هست توی این مورد.
استارتر شما دقیقا از وب سرورت چه انتظاراتی داری ؟
قطعا انتظار داره بهترین کیفیت رو برای دانلود فایل هاشو وب سرور فراهم کند ، بنده از زامپ استفاده میکنم و فکر میکنم ورژن های 1.7. بهتر از ورژن های جدید عمل میکنن.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Cpt.Price
قطعا انتظار داره بهترین کیفیت رو برای دانلود فایل هاشو وب سرور فراهم کند ، بنده از زامپ استفاده میکنم و فکر میکنم ورژن های 1.7. بهتر از ورژن های جدید عمل میکنن.
برای دانلود که هیچی به iis نمیرسه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
joorabeban
ببینید به نظر بنده شما اگر اس کیو ال سرور رو لازم ندارید ، مستقیما از سایت آپاچی آخرین وؤزن آپاچی وب سرور رو دانلود ، و در تنظیماتش ماکس کانکشن برای هر آی پی و هر کانفیگی مد نظرتون هست رو انجام بدید
با زامپ هم مشکل خواصی نداره ، یکی از قوی ترین ها هست توی این مورد.
نیاز به اس کیو ال دارم
برای زمپ هم همینجا برای کانفیگ سوال کردم کسی کمک نکرد
این بود:
در فایل http-mpm.conf تغییرات رو در کدام بلاک ها باید انجام بدم؟
IfModule mpm_prefork_module
IfModule mpm_worker_module
IfModule mpm_beos_module
و ....
علاوه بر این نیاز هست در فایل httpd-default.con هم تنظیمات رو تغییر بدم؟
مثل KeepAlive , Timeout ,....
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
reza*
استارتر شما دقیقا از وب سرورت چه انتظاراتی داری ؟
دوستمون گفتند...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Cpt.Price
کانفیگ رو خودتون انجام دادید؟
سلام
بله کانفیگ رو خودم انجام دادم ، با پرس و جو و البته گشتن توی فروم های خودت آپاچی فریندز و اپاچی دات نت ، متاسفانه در ورژن های جدید به خاطر باگ تازه کشف شده خیلی محدود کرده اند منابع مورد استفاده وب سرور رو ، اینه که ورژن 1.7.4 برای من بهتر عمل میکرد روی ویندوز سرور 2003 ، البته نکته ای که از همه بیشتر مهمت بود برام ، سرور انگلستان ، آمریکا و آلمان بودم هر جا عده ای شکایت داشتن و عده ای راضی که مثلا با ماکزیمم سرعتمون نمیتونیم دانلود کنیم... و هنوز د پی کشفشم که علت اگه از ارتباط اینترنتی خود کاربر نیست پس چیه؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Cpt.Price
سلام
بله کانفیگ رو خودم انجام دادم ، با پرس و جو و البته گشتن توی فروم های خودت آپاچی فریندز و اپاچی دات نت ، متاسفانه در ورژن های جدید به خاطر باگ تازه کشف شده خیلی محدود کرده اند منابع مورد استفاده وب سرور رو ، اینه که ورژن 1.7.4 برای من بهتر عمل میکرد روی ویندوز سرور 2003 ، البته نکته ای که از همه بیشتر مهمت بود برام ، سرور انگلستان ، آمریکا و آلمان بودم هر جا عده ای شکایت داشتن و عده ای راضی که مثلا با ماکزیمم سرعتمون نمیتونیم دانلود کنیم... و هنوز د پی کشفشم که علت اگه از ارتباط اینترنتی خود کاربر نیست پس چیه؟
سلام
منم خیلی گشتم ولی چیزی پیدا نکردم
واقعا موضوع مهمی هست و خیلی ها درگیرش هستند . بارها هم تاپیکش در همین جا زده شده ولی به جواب درستی نرسیده
واقعا نیاز هست که دوستانی که بلدن بیان یه آموزش بذارن