پاسخ : نظرتون در مورد هاست اسپیس چیه ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
MEHDI KARAMI
برای شما چه مشکلی به وجود امده ؟؟
سرور هاشون به شدت کند بودند ، بعضی وقتا اصالا قابل ریموت نبودند ، اینها مهم نیستند ، با توجه به نماد اعتماد اینها بایستی در صورت انصراف مشتری قبل از 7 روز کاری اگر مشتری به هر دلیلی سرویس و کنسل می کنه ، وجه را عودت بدهند که نمیدهند !
حالا این بخوره تو سرش ، هزینه ها شو کسر کنه بقیه اش رو پس بده ، که نمیده البته از طریق پلیس فتا و اینماد پیگیر کارشون هستم ...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
kamyarp
سرور هاشون به شدت کند بودند ، بعضی وقتا اصالا قابل ریموت نبودند ، اینها مهم نیستند ، با توجه به نماد اعتماد اینها بایستی در صورت انصراف مشتری قبل از 7 روز کاری اگر مشتری به هر دلیلی سرویس و کنسل می کنه ، وجه را عودت بدهند که نمیدهند !
حالا این بخوره تو سرش ، هزینه ها شو کسر کنه بقیه اش رو پس بده ، که نمیده البته از طریق پلیس فتا و اینماد پیگیر کارشون هستم ...
من فکر میکردم این مشکل شاید برای من فقط باشه
یه تاپیک هم زدم و به خاطر این که 100 درصد نمیدونستم که مشکل از منه یا اونا اسم و ادرس هاست اسپیس رو ننوشتم
ولی حالا فهمیدم که اینا چطور ادم هایی هستن (ممنون از اطلاع رسانی)
یه سر به تاپیک زیر بزن تا ببینی من از دست اینا چی کشیدم !
http://www.webhostingtalk.ir/f9/99475/
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
kamyarp
سلام.چرته!!!من ازشون قبلا شرویس داشتم و از تمامی شرویساشون استفاده کردم واقعا کارشون معرکست.پشتیبانی خوب و...
موفق باشید...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
eskelet-sokhte
سلام.چرته!!!من ازشون قبلا شرویس داشتم و از تمامی شرویساشون استفاده کردم واقعا کارشون معرکست.پشتیبانی خوب و...
موفق باشید...
شاید تو قاره شما خوب رسیدگی میکنن.
با سلام
ما هم سرور ایران داریم ازشون ، بد نبود اما الان چند ساعته که قطع شده.
نقل قول:
با سلام
ما هم سرور ایران داریم ازشون ، بد نبود اما الان چند ساعته که قطع شده.
درود
این قطعی از زیر ساخت بوده و الان اوکی شده
.................................................. ........
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
api
درود
این قطعی از زیر ساخت بوده و الان اوکی شده
با سلام
به شما گفتند زیر ساخت قطعه ؟ :) جالبه.
پ .خ شد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
kamyarp
زیر ساخت قطعی داره اوران گوتان ، دروغگو !! شارلاتان ... سرویسای گندت ، بدرد عمت میخوره ...
در این مورد حرفشون درسته یعنی این که قطعی از سرویس ایشون نبوده از سمت مرکز داده بوده :)
یا حق
دوست عزیز قصد جسارت ندارم ولی..
تا نباشد چیزکی مردم نگویند چیز ها...
یه مشتری دیگتون با مدرک براتون تاپیک زده...
http://www.webhostingtalk.ir/f9/99475/
بعنوان یکی از مشتریهای هاست اسپیس باید اعلام کنم ، اولاً پشتیبانی و خدمات منطقی و خوبی دارند من هر بار تیکت زدم پاسخ قانع کننده دادن و پیگیر مشکلات بودن ، در جایی دیدم اشاره شده نماد رو ازشون گرفتن و ... که نماد دارای اعتبار بروی سایت موجوده ( که البته خیلی از سرورهای ما از سایتهای بدون نماد هم تهیه شده و کاملاً خدمات مطلوبی ارائه میدن ) ، در مورد قطعی سرویس نتنها ایشون ، هر خدمات دهنده ای میتونه براش مشکل پیش بیاد ، داریم حرف از اینترنت اونم تو ایران میزنیم 8-| حالا فروشندگان محترم سرورها و خدمات خارج از ایران هم بماند که مشکلات خودشون رو دارند ، بعضی از بزرگان و اساتید در این انجمن هستن که واقعاً در زمانهای خاصی باید درکشون کرد ، بطور مثال دیتاسنتر دچار مشکل شده نتنها جواب 1 نماینده بلکه جواب هیچیک از نماینده هارو نمیده حالا منه مشتری هر 2 دقیقه تیکت ، ایمیل ، زنگ این وسط فروشنده باید چه کاری انجام بده که به مشتری اثبات کنه مشکل از جای دیگس ، بازم بماند که بعضی از افراد هستن که متاسفانه بی ادبی و مواردی مشابه داشتند که تاپیکهایی در این رابطه در انجمن موجوده ...
در کل نظر من اینه بجای سرکوب و نابود کردن همدیگه بیایم دست همو بگیریم ، خودمون رو که نمیخوایم گول بزنیم طرف کلی هزینه و وقت و مجازی سازی و روح و روانشو گذاشته که سرویس بده به امید سود به امید اعتبار به امید اینکه در این بازار آشفته و بهتر بگم توأم با ریسک ، ( که با توجه به این وضع بازار همه تو ضررن ) بتونه خودشو حفظ کنه ، مشتری حق داره پول داده ، سرویس خوب میخواد ، آپتایم میخواد اما گاهی اتفاقاتی رخ میده از کنترل خارجه اینجاست که باید بحران رو مدیریت کرد.
امکان نداره فروشنده راضی باشه مشتریش از جای دیگه سرویس بگیره حتی همون مشتری ناراضی ، چون سرمایه و بقاء خدمات دهنده به دست مشتریه ، از نظر من باید احساس همکاری و همیاری در هر 2 سمت شکل بگیره و همه متعهد باشیم تا سخت ترین و بدترین اتفاقات و حوادث رو مدیریت کنیم.