پاسخ : بهترین سامانه ی پیامکی کدام است؟
من شنیدم که مخابرات چنین چیزی ارائه میده
آیا این دسته ؟
من خودم از mahdenasms.ir دارم
هم پشتیبانی خوبی داره هم تعرفه هاش خوبه
سلام من از opilo.com پنل دارم
پشتیبانی خیلی خوبی دارند
با سلام پیشنهاد می کنم از خود مخابراط تهیه کنید پنل درخواستی را البته شرکت های ارائه خدمات زیاد هستند اما برای اطمینان بیشتر و غیره من خود مخابراط را به شما پیشنهاد می کنم فراسو هم خوبه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
radio
من جواز ندارم باید چیکار کنم؟
مثلا خود شما چقدر هزینه کردید تا این سامانه پیام کوتاه شرکت خود را راه اندازی کنید؟
خوب جواز دارید که نمیتونید خودتون قرار داد ببندید چون کد اقتصادی هم نیاز دارد
نمایندگی بیگیرید راحتتر است ( سامانه خدمات پیام کوتاه آردین دیتا )
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
msmhost.net
با سلام پیشنهاد می کنم از خود مخابراط تهیه کنید پنل درخواستی را البته شرکت های ارائه خدمات زیاد هستند اما برای اطمینان بیشتر و غیره من خود مخابراط را به شما پیشنهاد می کنم فراسو هم خوبه
سلام
برای گرفتن نمایندگی از مخابرات ، حداقل به چه سرمایه ای لازم است؟
چطوری میتونم از مخابرات نمایندگی بگیرم؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
parsibox
ممنون ولی گرفتن نمایندگی از شرکت ها به صرفه نیست!
مخابرات نمایندگی دیگه نمیده مناقصه برگزار میکنه و توی مناقصه میده که الان مناقصه نداره فکر میکنم یه ۲۰۰ - ۳۰۰ ملیون تومان حداقل بخواهد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
radio
ممنون ولی گرفتن نمایندگی از شرکت ها به صرفه نیست!
چرا به صرفه نیست؟
میشه توضیح بدی چیش به صرفه نیست تا من اگر ابهامی در مورد داری برات توضیح بدم و مشکلت حل بشه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
parsibox
مخابرات نمایندگی دیگه نمیده مناقصه برگزار میکنه و توی مناقصه میده که الان مناقصه نداره فکر میکنم یه ۲۰۰ - ۳۰۰ ملیون تومان حداقل بخواهد
چرا به صرفه نیست؟
میشه توضیح بدی چیش به صرفه نیست تا من اگر ابهامی در مورد داری برات توضیح بدم و مشکلت حل بشه
ممنون
مثلا اگه شرکت نمایندگی یه دفعه تصمیم بگیره که سایتش رو جمع کنه ، من چیکار کنم؟
راستی وقتی از یکی نمایندگی می گیرم، چطوری باید قالب سایت را طراحی کنم و اون رو به درگاه بانک وصل کنم؟
خوب این مثالی که داری میزنی برای شرکت های نامعتبر درسته که یهو جمع کنند و برند اما شرکتهای معتبر که نمیان یهو بزنند زیر تعهداتشون!
بعد اینکه شما قرارداد میبندی و با قراردادی که داری میتونی اگه توی مدت قرارداد جمع کردند و رفتند بری شکایت کنی
تغییر قالب و ... بستگی به شرکتی داره که ازش نمایندگی میگیری
اگه خواستی ایمیل بزن به support@ardindata.com یا روز دوشنبه ساعت ۱۰ صبح تا ۵ عصر به شماره ی ۰۳۱۱۶۶۷۲۵۳۱ زنگ بزن تا هر سوالی در مورد نمایندگی گرفتن داری را ازشون بپرسی
قبلش توضیحات این صفحه را هم بخون ( نمایندگی سامانه پیام کوتاه )
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
radio
ممنون
مثلا اگه شرکت نمایندگی یه دفعه تصمیم بگیره که سایتش رو جمع کنه ، من چیکار کنم؟
راستی وقتی از یکی نمایندگی می گیرم، چطوری باید قالب سایت را طراحی کنم و اون رو به درگاه بانک وصل کنم؟
دوست عزیز کسی که خرج ... میکنه چرا جمع کنه؟
بعد با شما قرارداد یک ساله بسته میشه که در صورتی که جمع شد شما قرارداد پیش خودتون دارید میتونید از شرکت شکایت کنید
اگر نیاز به نمایندگی داشتید با تعرفه پایین و 86 ریال ارسال و قیمت سالانه 100 هزار تومان در خدمتم سوالی داشتین با شماره من در تماس باشین یا در سایت تیکت بدین
با یک شماره اختصاصی رایکان
درگاه پرداخت و قالب رو برای شما به رایگان انجام میدیم یعنی شما در قسمت مدیریت درگاه پرداخت انلاین از خر بانکی که بگیرین به سایت وصل میکنین