پاسخ : درخواست نمایندگی هاست قوی اما ارزان
بگرد پیدا می کنی...:))
منم از اینکه این تاپیک منحرف شد عذر می خواهم ، اما این مباحث ادامه پیدا کنه بهتره
امثال مثل شما میان فریب هاستینگ هایی که مثل خودت کم سن و سالند و پشتیبانی مالی خوبی ندارند رو می خورند.بعد هم اسکریپتشون میره رو هوا و هم هاستشون ، دوست گرامی نگهداری و پشتیبانی هزینه داره ... با مبلغی که شما میدی اگر بهت هاست دادند ، یه جایی از کارشون میلنگه ، در ضمن من بدم نمیاد کسی بهت آفر بده و کارت راه بیفته ، کل مبحث من روی بازارخراب کن های هاستینگه که آبروی شرکتهای خوب رو می برند.نگید هم که جواب منو نمیدید که خندم میگیره ... من برای خواستگاری شما نیومدم که اگر جواب ندادید ناراحت بشم.دوست داشتید جواب بدهید دوست نداشتید نه ...
در ضمن ما جواب تمام سوالات شما و همه را می دهیم و برای این کار نیرو داریم ... حتی اگر سوالات و جوابها مثل سوال و جواب شما حاشیه ای باشه
ثبت نام در سایت ما هم قوانین داره و برای ثبت نام باید کدپستی معتبر داشته باشی که بعید می دونم جنابعالی داشته باشی.
بازیتم تراوین هست نگو مثل تراوین ... تا تو دهنتو باز کردی من فهمیدم چیکاره ای ، مطمئناً سنتم درست حدس زدم.راستی کسی هاست بهت داد اینجا اعلام کن :))
آرزو می کنم یه روزی وب مستر حرفه ای بشی:63:
در خدمتم از برگ هاست با قیمت های مناسب و متفاوت
http://www.webhostingtalk.ir/f17/77153/
با سلام.:53:
یک پیشنهاد خوب براتون دارم..