پاسخ : فروش ویژه سرور مجازی آمریکا هارد ssd رم 2گیگ قیمت ثابت ماهیانه:20 هزارتومان
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
kingserver
پرداخت کنید و بعد سیستم عامل مورد نظرتون رو بگین براتون نصب کنیم
خیلی وقته که پرداخت کردم !
پاسخ : فروش ویژه سرور مجازی آمریکا هارد ssd رم 2گیگ قیمت ثابت ماهیانه:20 هزارتومان
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
just like that
خیلی وقته که پرداخت کردم !
سلام
من که ندیدم! تیکت بزنید و نام کاربریتون رو تو و بهاستینگ تالک بگین که بدونم از اینجا اومدین و نوع سیستم عاملتون رو هم در تیکت بفرمایید
حجم سفارش ها زیاده کاربر تو وب هاستینگ تالک میاد میگه سفارش زدم پرداخت کردم اما مشخصات ثبت نامی و مشخصات وب هاستینگ تالک فرق می کنه
موفق باشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
kingserver
سلام
من که ندیدم! تیکت بزنید و نام کاربریتون رو تو و بهاستینگ تالک بگین که بدونم از اینجا اومدین و نوع سیستم عاملتون رو هم در تیکت بفرمایید
حجم سفارش ها زیاده کاربر تو وب هاستینگ تالک میاد میگه سفارش زدم پرداخت کردم اما مشخصات ثبت نامی و مشخصات وب هاستینگ تالک فرق می کنه
موفق باشید
درخواست شما با موفقیت ایجاد شد #415653
درخواست شما با موفقیت ایجاد شد #693700
آیا پنل Vmware روی سرور ها ارائه می شود؟؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
just like that
درخواست شما با موفقیت ایجاد شد #415653
درخواست شما با موفقیت ایجاد شد #693700
سلام
دیدم- شما سرویس 10 هزارتومانی سفارش دادی - در حال نصب سرورتون هستیم اطلاعات هم تو تیکت نقدیم میشه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
kingserver
سلام
دیدم- شما سرویس 10 هزارتومانی سفارش دادی - در حال نصب سرورتون هستیم اطلاعات هم تو تیکت نقدیم میشه
مرسی دوست عزیز تحویل گرفتم . لطف کردین .
سلام
2 گیگ با هارد ssd موجوده هنوز؟ 20000 تومان؟
سرویس شما و msmhost متفاوت هستن؟
نقل قول:
سلام
2 گیگ با هارد ssd موجوده هنوز؟ 20000 تومان؟
سرویس شما و msmhost متفاوت هستن؟
بله موجود هست
این شخص با بنده کار نمی کنه و من نمیدونم
از داخل سایت بنده خریدتون و پرداختتون رو انجام بدین
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
kingserver
بله موجود هست
این شخص با بنده کار نمی کنه و من نمیدونم
از داخل سایت بنده خریدتون و پرداختتون رو انجام بدین
بنده داخل سایتتون ثبت نام کردم و ایمیلی برام اومد که پایینش 2تا شماره همراه بود.
با یکی که تماس گرفتم جوابگو نبود، شماره دیگر هم این دوستمون بود که گفت تو سایت msmhost رجیستر کنید.
من هم رجیستر کردم و ثبت سفارش و پرداخت.
الانم دیگه پاسخگو نیستند.
ایمیل موجوده. میتونم برای پیگیری ارسالش کنم.
نقل قول:
بنده داخل سایتتون ثبت نام کردم و ایمیلی برام اومد که پایینش 2تا شماره همراه بود.
با یکی که تماس گرفتم جوابگو نبود، شماره دیگر هم این دوستمون بود که گفت تو سایت msmhost رجیستر کنید.
من هم رجیستر کردم و ثبت سفارش و پرداخت.
الانم دیگه پاسخگو نیستند.
ایمیل موجوده. میتونم برای پیگیری ارسالش کنم.
سلام مشکلی نیست با اینشون تماس گرفتم از همکاران قدیم بودن و شمارشون درج شده بود در فرم تماس که اصلاح گردید
سرور مجازی ویندزوتون تا دقایق دیگر بهتون تحویل داده میشه
از ماه بعد داخل سایت بنده تمدید انجام بدین و اگر سفارش جدید داشتین از داخل سایت بنده انجام بدین
متشکرم