پاسخ : درخواست سرور نیمه اختصاصی - هارد ۵۰۰ گیگ - رم ۴
سلام
از اینجا بگیر عالیه
MizbanVps - سبد خرید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
amirwwe
ممنون از راهنماییتون . اگر آفر دیگری هست لطفا ارائه بدید چون دیگه امروز هر طوری هست باید بگیریم
با سلام
دوست عزیز با مشخصات زیر ماهانه 150 تومن در خدمتتون هستیم
با تشکر
میتونم از امریکا بهت بدم
هر یک روز که به مشکلی برخوردی یک روز به سرورت اضافه میشه(بلاخره سررور یک چیزی است که یک سری مسائلش دست ما نیست دیگه
اپتایم رو خودمون مانیتور میکنیم و اگر مشکل پیش امد خودمون درعوض هر روز قطعی یک روز بهش اضاف ه میکنیم
مجازی ساز برخلاف دوستان دیگه xenهست که منابع رو کلا اختصاصی میده و نه حتی نیمه اختصاصی
هارد 500+رم 4 رو با حدود 99تومن درماه میتونم بهت بدم خواستی درخدمتیم
انتقال فایل ها هم رایگانه
اگر منابع کاملا اختصاصی میخوای با مجازی ساز XENتنها قابل ارایه است که ما ارایه میکنیم
درضمن هستن کسایی که روی محصول بخوان 10تومن سود کنن و کسایی که بخوان روی همون محصصول 50تومن سود کنن پس همیشه حرفهای دوستمون درمورد گرونی همیشه درست نیست
مثل موبایل فروشی ها بالای شهر و پایین شهر می مونه این جریان کسایی باالای شهرن اجاره بیشتر گرون فروش تر
سلام
اینم خیلی خوبه
وی پی اس فارس - سبد خرید
رم 4 گیگ و هارد 500 رو فکر کنم ماهی 60 تومن میده
این دوتایی که دادم رو خودم داشتم اون اولی رو 4 ماه دومی رو هم تازه گرفتم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
k1ll3revil
میتونم از امریکا بهت بدم
هر یک روز که به مشکلی برخوردی یک روز به سرورت اضافه میشه(بلاخره سررور یک چیزی است که یک سری مسائلش دست ما نیست دیگه
اپتایم رو خودمون مانیتور میکنیم و اگر مشکل پیش امد خودمون درعوض هر روز قطعی یک روز بهش اضاف ه میکنیم
مجازی ساز برخلاف دوستان دیگه xenهست که منابع رو کلا اختصاصی میده و نه حتی نیمه اختصاصی
هارد 500+رم 4 رو با حدود 99تومن درماه میتونم بهت بدم خواستی درخدمتیم
انتقال فایل ها هم رایگانه
اگر منابع کاملا اختصاصی میخوای با مجازی ساز XENتنها قابل ارایه است که ما ارایه میکنیم
درضمن هستن کسایی که روی محصول بخوان 10تومن سود کنن و کسایی که بخوان روی همون محصصول 50تومن سود کنن پس همیشه حرفهای دوستمون درمورد گرونی همیشه درست نیست
مثل موبایل فروشی ها بالای شهر و پایین شهر می مونه این جریان کسایی باالای شهرن اجاره بیشتر گرون فروش تر
آدرس سایت
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
heshi
سلام
اینم خیلی خوبه
وی پی اس فارس - سبد خرید
رم 4 گیگ و هارد 500 رو فکر کنم ماهی 60 تومن میده
این دوتایی که دادم رو خودم داشتم اون اولی رو 4 ماه دومی رو هم تازه گرفتم
لطفا دقت کنید ایشون دنبال منابع اختصاصی هست اونوقت شما بهشون رم 4 گیگ 60 تومان پیشنهاد میدین ؟! :-|
دوستان یه نکته بگم الان آفرمون در حد 100 تومن هستا ماهه بعد قطعا توانایی داریم سرور اختصاصی بگیریم ! پس مطمئن باشید هر جا الان آفر خوب بده ماه بعد یک سرور اختصاصی در خدمتش خواهیم بود . باتشکر منتظر آفرهای دیگر :x
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
..2013..
لطفا دقت کنید ایشون دنبال منابع اختصاصی هست اونوقت شما بهشون رم 4 گیگ 60 تومان پیشنهاد میدین ؟! :-|
بله من نگاه کردم آفر ایشون رو به نظرم خیلی ضعیف اومد .