هاست 97 عزیز الان بالا میاد نسخه جدید چه باید بکنم؟ نسخه قدیم رو مجددا نصب کنم و دیتابیس باهاش کانفیگ بشه؟
نمایش نسخه قابل چاپ
هاست 97 عزیز الان بالا میاد نسخه جدید چه باید بکنم؟ نسخه قدیم رو مجددا نصب کنم و دیتابیس باهاش کانفیگ بشه؟
مشخصات دیتابیس رو توی اون وارد کن ببینید باز مشکلی هست
بله با دیتابیس قدیمی خطا میده چون نسخه هاش متفاوته
نسخه جدید
whmcs 5.1.2 هست
اما نسخه قدیم رو دقیق نمیدونم چی بوده اما این نبود. چطور میشه شماره نسخه دقیق قبلی رو بدست آورد؟ از دیتابیسش میشه؟
الان باید نسخه همون شماره رو نصب کنم یا اینکه راهی هست برای ایمپورت دیتابیس به این نسخه؟
آپ......
دوستان کسی می تونه این مشکل ما رو حل کنه؟ پس از انتقال صفحات whmcs سفید نشون داده میشه با وجودی که سیستم جدید وقتی نصب میشه بدون مشکل کار می کنه.
آپ
سلام
من با یک ترفند موقتاً تونستم این مشکل رو حل کنم . اما اول اینکه مشکل من چی بوده که حل شده
- کاربران whmcs سایت من . بعد از لاگین یه صفحه سفید میدیدند و مجبور بودند برای وارد شدن back مرورگر رو بزنند و از فایل dologin.php برگردن توی صفحه اصلی.
به عبارت دیگه صفحه سفید میشد . همه دوستان فکر میکردند از ماژول ها / قالب / نمیدونم ویروس ... یا چیزای اینطوری باشه که خب من همه راه ها رو رفتم و نبود.
و اما راهکار برطرف کردن این مشکل :
- توی یک پوشه یک بار نسخه ای که دارید رو ( دیقاً همون نسخه ) رو نصب کنید.
- اقدام به نصب کلیه ماژول ها کنید ( پرداخت آنلاین - فارسی ساز - سرور - اس ام اس - شمسی ساز - پی دی اف و .. )
- نرم افزار جدید رو تست کنید که بدون مشکل وارد میشه یا نه . چنانچه بدون مشکل وارد میشد
- در مرحل آخر ( پوشه ی template_c رو از این پوشه در پوشه اصلی کپی کنید .
توجه کنید فایل های قبلی رو پاک نکنید. موفق باشید. یه شب تا صب وقت من یکی رو گرفت. اینم نشر ...
راسی در خواب دیدم این آموزشو به ده نفر یاد بدی و ازشون پول نگیری به آرزوت میرسی ... یکی گوش نکرد 10 میلیون ضرر کرد ... یکی هم گوش کرد .... هیچی دیگه مهم این بود که گوش کرد.:d