آفر 1 گیگ رم ندارید؟
نمایش نسخه قابل چاپ
آفر 1 گیگ رم ندارید؟
[quote]
بهتر این بود بیاید از بنده توضیح بخواید نه اینکه هرچی شد در پست فروش اعلام کنید این کار شما صحیح نیست به دلایل زیز اثبات میشه :
بخاطر اینکه همه متن چت رو کپی نکردید وقتی سایت دارن تیکت کنید شما حاشیه ای صحبت میکردید بنده کل مکاتبه شما رو بررسی کردم
میگید 50% تخفیف اوک هست؟ 50% تخفیف واسه چی اوک؟ دوچرخه ؟ ماشین ؟ چه محصولی خوب
دوست من ایشون سنش 2برابر شماست و کار با دوستان خوبی مثل شما رو تجربه زیادی دارن برای هین نکته به نکته از شما میخواستند چیزی که شنیدید یا دیدید لینک بدید
لازم به توضیح بنده نیست دوستانی که سرویس خرید کردند از این تخفیف استفاده کردند به خود سایت تیکت کنید یا در چت صحبت میکنید حرفی می زنید مستند نشون بدید
از نظر بنده کاملا مکاتبه با شما صحیح بود و مکاتبه های قبل از اون شاهد صحبت های بسته شما با همکارمون رو نشان میده
امیدوارم که تونسته باشم متوجتان کرده باشم
موفق باشید
لینک هایی که قرار داده شد برای آفرهای 2گیگ هستند
برای رم های 1گیگ تخفیف 10% هست که لینک سویس :
VPS Siwss: سبد خرید - AriyaCenter IT-Group| گروه توسعه فناوری اطلاعات و ارتباطات آریاسنتر
سوالی داشتید تیکت کنید یا در یاهو و ایمیل مکاتبه کنید
سلام
تشکر که روشن کردید بخشی از صحبتتون درست هست ! شما یک نگاه به پستهاتون بکنید مدام در پست های همکاران در قسمت فروش همین روند پیش گرفتید
آیا هدف شما خرید هست؟ یا....!
دوست گرامی بنده با شما دشمنی ندارم شما روند اشتباه طی کردید شما کافی بود به همکار ما لینک میدادید بعد اگر چیز دیگه ای می گفتند اینجا می ذاشتید
ایشون قیمت های ثابت خودشون دارند و برای خرید سرور و لایسنس ها 50% تخفیف هم بیشتر نیز ارائه میشه ! خدا رو شکر دوستانی که گرفتند هیچ مشکلی نداشتد شما نگرفته با 100 خط مکاتبه مشکل ایجاد شد
و تاپیک کلا منحرف کردید !
بنده شخصا از شما عذرخواهی میکنم همیشه حق با کاربر بوده حتی اگر ما اشتباه کنیم :53:
برای شما سال خوبی آرزو میکنم در کنار خانواده گرامیتان
سلام . میخواستم ببینم دسترسی vmware هم میدید بابت سروری که گرفتیم. چون بعضی مواقع مشکل پیش میاد و دسترسی به ارایه دهنده نیست. مثل ساعتهای نیمه شب و غیره.. که اگه دسترسی باشه خودمون راحت ریست میکنیم.
سلام
دارم کم کم شک میکنم که شما با این دوستمون در تاپیک بنده دارید ایجاد مزاحمت میکنید
عزیز جان دوست خوبم بفرمایید اول تاپیک نگا کنید منظورتون همون چندتا شکل سیاه رنگه ؟ آیا مشخصات سرور یکی هست؟ آیا افرها یکی هست؟ آیا سرورها دیتاسنتر ه یکی هست؟
و اینکه شما این وسط چکاره هستی؟
بنده با خود ایشون همکار و دوست هستم خودشون هم در این تاپیک حضور داشتند بفرمایید اول صفحه رو بخونید واسه تبلیغات یا اجرای اهدافتون کارای دیگه ای هم می تونستید کنید که به سبک خودش جدید باشه
بلفرض حالا یکی بود اصلا تن ها نوشته ها همه یکی خوب ؟ واقعا خوب ؟ که چی مگه این سرور فقط برای ایشون زدن مشخصات سخت افزاری ما با ایشون فرق داره پردازنده های ما با ایشون متفاوت هست و مدل هارد و پورت و... دوست خوب و گرامی من امیدوارم قانع و هدایت شده باشید
و سعی کنید انسان آزاده باشید دست از این کارهای خ...ه بازی بردارید و بجای وقت اینکه گذاشتید زحمت کشیدید 2تا رو مقایسه کردید به چشمان قشنگتون فشار اوردید 2تا مطلب مفید می خوندید و اونها رو مقایسه می کردید بنده که نظریه یا پست شعار یا... نزدم که نظر شما رو بخوام و سعی میکنم به صورت محترمانه با تمامی دوستان که در تاپیک بنده یا تاپیک های همکاران بنده در این انجمن یا انجمن های دیگه قصد چنین کاری بکنن به صورت کامل برخورد کنم و حقیقت ها و توضیحات و مستند از پست های دیگه اون عزیز یا دوستمون ! پستهاتون به 100 تا رسید و موجودیت خودتان رو در انجمن اثبات کردید ( مولتی ) بد نظریه های مثبت بدید و مفید ( این قسمت با شما نبودم کلی گفتم )
امیدوارم که درک کرده باشید و ما رو در حاشیه های دیگه قرار ندید و بزارید کار خودمون پیش بگیریم و بتونیم رضایت کاربرها را جلب کنیم !
یا حق
در تایپک فروش پست بالا نمیره :)
برای 24 ساعت کلیه کانفیگ ها رایگان انجام داده خواهد شد توسط همکاران عزیز
و کانفیگ ها در سرورهای دوستان که از ما خریداری نکردند با 50% تخفیف نیز انجام داده می شود!
لذا سرور اختصاصی آمریکا جدید نیز افزوده شد !
سفارش های سویس هم اکنون 13 عدد موجود
سفارش های انگلیس 9 عدد موجود
سفارش های ایتالیا پیش فروش و با تخفیف 5% نیز ارائه می شود ( سرورهای ایتالیا برای ارسال ایمیل های انبوه ، تورنت ، اسپم هک اتک دیداس نیز مشکلی ندارند ) و مسئولیت هر گونه استفاده از این سرویس نیز با خود کاربر می باشد
ارائه اسکریپت اتویوزر ساز IBSng با تخفیف 50%
ارائه اسکریپت K-Panel پنل ویژه و اختصاصی (اوک شد کلیک کنید )
و سرویس های دیگر که می توانید در سایت ثبت نام و تیکت به بخش فروش ارسال کنید