در یک کلام، پینگ بسیار خوب اما سرعت دانلود طبق اصول و قراداد ... نه بیشتر ...
نمایش نسخه قابل چاپ
در یک کلام، پینگ بسیار خوب اما سرعت دانلود طبق اصول و قراداد ... نه بیشتر ...
قیمت پایین در ازای پشتیبانی ضعیف ، نوسانات شدید سرعت ، قطعی گاها تا 2 روز پی در پی ، پورت محدود ، مناطق تحت پوشش ضعیف ، تجربه 6ماهه ما از مخابرات بود ارادتمند !
من 256 نامحدود دارم.نسبت به قیمتش خوبه... تا حالا قطعی نداشته..پشتیبانی خوبی هم داره.
سلام بنده 256 نامحدود دارم اوایل که سرعت افتضاح بود سرعت دانلود بخدا تا 10 نمیرسید :|
ولی با یه سری نرم افزار افزایش سرعت نت الان سرعت دانلودم بین 30 الی 40 هست که میشه گفت کارمو راه میندازه نسبت به قیمتش بد نیست ماهانه 15000:78:
دوستان چجوی باید نا محدود گرفت؟ اصفهان نا محدود میدن اصلا ؟؟
سرعتش چطوره؟؟ من 128 دارم . سرعتم صبحا 700 کیلو بایته شب ها و روز ها 200-300 هست
سرعت نا محدود هم به همین شکل هست ؟؟
اخه این اینترنت ما اینجوری خیلی خرج برمیداره ماهی 60 دارم حداقل برا اینترنت میدم
دوست عزیز بایستی بری مخابرات همون دفتر خدمات پیشخوانها بهت میگن نامحدود داریم یا نه نامحدود تو بعضی شهرها هستش سرعتش بعضی جاها خوبه بعضی جاها هم خراب ولی مطمئن باش از این اینترنت که داری سرعت دانلودش خیلی پایینتره این محدوده اون نامحدود فرق زیاد دارن... موفق باشید
تا جایی که من اطلاع دارم تا سرعت 1 مگ نا محدود میدن .با 2020 تماس بگیرید
- - - Updated - - -
به نظر من مخابرات باید رو هر خط یه اینترنت 256 بذاره ولی حجمی که هر چقدر مشترک استفاده کرد بیاد رو قبضش.
مخابرات کرمان عملکرد خوبی داشته ( برای ما ! )
سرعت های خیلی خوبی میدن با ترافیک های بالا و مناسب .
کلا خیلی از مخابرات کرمان راضی ام !
پشتیبانی هم از 20 نمره بهشون 18 میدم
البته بنده هم با جناب سنجری هم نظرم چون مدتی از شاتل داشتم و عالی بود اما ظاهرا این اواخر به برخی دلایل از جمله ارائه سرورمجازی کیفیت شاتل هم افت کرده!(نظر شما چیه جناب سنجری؟)
- - - Updated - - -
درمورد مخابرات اگر بخوام توضیحی بدم این هست که اگر سرویس دهنده بی کیفیت خواستید بهترین گزینه مخابرات هست از هر نظر