در مورد هارد با شما موافق هستم البته به جز ex6 و ex6s اما در مورد ابیوز ها نه.
چون برای ما قبل این که دیتاسنتر ابیوز بده کسانی که به دیتاسنتر شکایت میکنن به ما ابیوز رو میدن بعد به دیتاسنتر.
عملا دیتاسنتر گیر نمیده.
نمایش نسخه قابل چاپ
باید ببینید شما هدفتون از انتقال چی هست دقیقا کاهش هزینه ها مطمئن تا حدودی باعث کاش کیفیت خواهد شد شکی در آن نیست.
اگر 6Tb فضا برای شما کافی هست لیزوب هلند با پهنای باند 100TB و ماهیانه یورو126 گزینه بسیار با کیفیت بالا و مناسبی هست.
در کل هتزنر توصیه نمیشه.
اگر دنبال کیفیت هستید به سراغ هتزنر و دیتاشک نروید.
پورت و تعرفه خوبی داره
هارد هم کیفیت خوبی نداره
سلام من جند وقته دارم استفاده می کنم خیلی هم عالیه
ا
سرور های من بعد از دو سال هنوز مشکلی نداشتن و همه جور فایلی رو هاستینگم گذاشتم.حملات ddos , exploit هم تست کردم و مشکلی تا امروز نداشتم.
حملاتی که شما داشتید ddos نبود و dos بوده ... حملات ddos سریع بسته میشه
سه تا سرور از این دیتاسنتر داشتم ... اگر روی سرور فشار زیاد باشه اصلا توصیه نمی شه.
سرورهای هتزنر مثل قضیه پراید و هندونه دربسته هستند یکی در میون خراب از آب درمیان مخصوصا مدلهای قدیمی و با سی پی یوهای ضعیف، اگر میگیرید به رم بالا و هارد حجیم وقیمت ارزون شون اهمیت ندید و حتما سرور مدل جدید با سی پی یو و هارد Sas و ... جدید بگیرید ، ضمنا به کوچکترین ریپورت ابیوزی حساس هستند و سریعا باید پیگیری و رفع کنید والا .... ومهمتر از همه به هیچ عنوان از واسطه های سرورهتنزنر نگیرید تا به بلایی که چند وقت شرکت پرشین هویز به سر ما آورد دچار نشید.