پاسخ : فروش عیدانه سرور مجازی سوئیس Privatelayer پورت اختصاصی + رم هدیه + کانفیگ رایگان
لطفا ایدی یاهو اعلام فرمایید
پاسخ : فروش عیدانه سرور مجازی سوئیس Privatelayer پورت اختصاصی + رم هدیه + کانفیگ رایگان
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
agha_mehran
با سلام
آی دی یاهو لطف میکنید
بعدش سیستم کریو هم نصب میکنید رایگان
خدمت شما :
pardisvps@ymail.com
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rezayamini
لطفا ایدی یاهو اعلام فرمایید
خدمت شما :
pardisvps@ymail.com
سرعت هارد فوق العاده افتضاح
۷۰۰ مگ فایل رو نیم ساعت هست idm داره rebuild می کنه :59:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hack2hacker
قضیه DISk i/O مطرحه.
فقط سرعت رم و سی پی یو مهم نیست !
وقتی هارد نتونه همکاری کنه به خاطر زیر فشار بودن نتیجش همینه.
سلام
ولی من همین سرویس رو دارم و سرعت هارد هیچ مشکلی نداره!!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hack2hacker
شرمنده که من نبودم و جواب بدم امیدوارم بودم وقتی شما این حرفو تو یاهو زدی و من تست رو به شما دادم که قانع شده باشی ولی برای اینکه دوستان از شک در بیان تست هارد رو اینجا قرار میدم که از شک و در بیایند
سرویس ایشون فقط و فقط بخاطر تسویه حساب نکردن لیمیت شده بود همین!!!!!
تست هارد با نرم افزار معروف
http://uploadtak.com/images/j72_HD1.png
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
novinvps.com
قضیه DISk i/O مطرحه.
فقط سرعت رم و سی پی یو مهم نیست !
وقتی هارد نتونه همکاری کنه به خاطر زیر فشار بودن نتیجش همینه.
دوست عزیز شما که ندید درون هارد چه خبره چطور نظر میدید که هارد دارای بار و فشار زیادی هست؟؟
اتفاقا روی سروری که به این اقا دادم فقط یک عدد وی پی اس ویندوز 2003 ران بود هارد خالی خالی بود :53:
شما هم یه لطفی کنید به عکس بالا نگاه کنید و همچنین ماکزیمم سرعت رو در نظر بگیرید بعد بگید هارد ها مشکل دارن !!!
نوشته اصلی توسط
m.rashidan
سلام
ولی من همین سرویس رو دارم و سرعت هارد هیچ مشکلی نداره!!
ممنون جناب رشیدان
که حمایت کردید
فروش همچنان ادامه داره ...
اضافه شدن یک عدد سی پی یو فیزکی e5-2620 دیگر به سرور برای مشتریانی که به سی پی یو بیشتری نیاز دارند بزودی ......
فروش با خدمات رایگان هنوز ادامه داره برای خرید میتونید با من در ارتباط باشید