پاسخ : رعایت نکردن قانون کپی رایت
آخه خودتون میگید ثبت شرکت نکردیم اون دوستتون شاید ثبت کرده بودن!!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
SAJJADSAA
آخه خودتون میگید ثبت شرکت نکردیم اون دوستتون شاید ثبت کرده بودن!!
بله ما زیر نظر شرکت هستیم ( زیر مجموعه ) شما خودتون با ایشون در ارتباط هستید؟
چون میگید
نقل قول:
اون دوستتون شاید ثبت کرده بودن!![
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
paradiseserver
بله ما زیر نظر شرکت هستیم ( زیر مجموعه ) شما خودتون با ایشون در ارتباط هستید؟
چون میگید
:-o:-o:-o:-o نه عزیز چه ارتباطی چون خیلی دنبال این کار بودم(خسارت گرفتن) میگم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
SAJJADSAA
:-o:-o:-o:-o نه عزیز چه ارتباطی چون خیلی دنبال این کار بودم(خسارت گرفتن) میگم
من کسی نیستم که پول خسارت رو بتونم بخورم
فقط میخوام به حق خودم برسم
فعلا در حال پیگیری هستیم
خدانگهدار
چه جلب!!!این قالب هم در نمونه کارهای سایت سئوفا هست و هم در نمونه کارهای وین دیزاین:39:البته دیگه کپی رایت معنی نداره چون شما همین ویندوزی که استفاده میکنید اصل نیست و کپی شده و شما نمیتونید مدعی بشید کار اون فرد ایراد داره و اگه بخواید بگید حتما قالب رو ور داره مثله این میمونه که مایکروسافت بیاد بهت پیام بده و بگه ویندوزت رو پاک کن !! شما اینکارو میکنی؟البته اینی که گفتم به ریپ قالب مربوط نبود به موضوع تایپیکتون ربط داشت.بعد من این قالب رو خیلی وقت پیش تو دو الی سه تا سایت دیده بودم فکر میکردم قالبتون رایگان هست که اونا داشتند.به هر حال امیدوارم بتونید کاری کنید تا اون فرد قالب رو ور داره.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mehrabrajabi
چه جلب!!!این قالب هم در نمونه کارهای سایت سئوفا هست و هم در نمونه کارهای وین دیزاین:39:البته دیگه کپی رایت معنی نداره چون شما همین ویندوزی که استفاده میکنید اصل نیست و کپی شده و شما نمیتونید مدعی بشید کار اون فرد ایراد داره و اگه بخواید بگید حتما قالب رو ور داره مثله این میمونه که مایکروسافت بیاد بهت پیام بده و بگه ویندوزت رو پاک کن !! شما اینکارو میکنی؟البته اینی که گفتم به ریپ قالب مربوط نبود به موضوع تایپیکتون ربط داشت.بعد من این قالب رو خیلی وقت پیش تو دو الی سه تا سایت دیده بودم فکر میکردم قالبتون رایگان هست که اونا داشتند.به هر حال امیدوارم بتونید کاری کنید تا اون فرد قالب رو ور داره.
درود
خیر رایگان نبوده و ریپ شده ما هم تا اخر پای حق خودمون هستیم
چند وقت پیش قالب میزبان سایت ریپ شد توسط دیزاین فا.مدیر میزبان سایت بجای اینکه از مراجعه قضایی پیگیری کنه رفت راحت به هاستینگی که دیزاین فا رو میزبانی میکرد پیام داد حدودا کمتر از 1 روز قالب دیزاین فا تغییر کرد شما هم میتونید کاری انجام بدید شبیه این.البته اگه این سایت ها سرور اختصاصی نداشته باشند و از هاست نا نمایندگی استفاده کنند.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mehrabrajabi
چند وقت پیش قالب میزبان سایت ریپ شد توسط دیزاین فا.مدیر میزبان سایت بجای اینکه از مراجعه قضایی پیگیری کنه رفت راحت به هاستینگی که دیزاین فا رو میزبانی میکرد پیام داد حدودا کمتر از 1 روز قالب دیزاین فا تغییر کرد شما هم میتونید کاری انجام بدید شبیه این.البته اگه این سایت ها سرور اختصاصی نداشته باشند و از هاست نا نمایندگی استفاده کنند.
توسط هاست 97 میزبانی میشن
فکر نکنم چنین چیزی امکان داشته باشه
از ادامه تاپیک خود داری کنید
با تشکر
ارادتمند
علیرضا درودگر
تا جایی که من خبر دارم پارادیس جون
کسی که قالب شمارو برداشته
از کل هاست شما full backup داشته
و 100 البته شل !
چون به منم داده فول بک آپ شمارو
خواستی بیا با کل یوزرات و رمزات بهت بدم !
حالا یه کاری کن سر قالب سرورت نپره
یا فول بک آپت share نشه همه دانلود کنن