درود
این کاری که دارن میکنن دیگه اسمش پشتیبانی ضعیف نیست ! در یک کلمه د ز دیه :) حتما که نباید از دیوار خونه مردم رفت بالا
نمایش نسخه قابل چاپ
درود
این کاری که دارن میکنن دیگه اسمش پشتیبانی ضعیف نیست ! در یک کلمه د ز دیه :) حتما که نباید از دیوار خونه مردم رفت بالا
چطوری مانی بک کنیم میشه توضیح بدید ممنون میشم
سلام دوستان من شماره تلفن صاحب اذرانلاین رو پیدا کردم چون به من دامنه ایار رایگان داده بود وتو اطلاعات تو سایت نیک این شماره تلفن رو وارد کرده بود09124377462 امیدوارم کارتون راه بیفته
قبلا ازشون وی پی اس داشتم . هر سوالی میپرسیدم میگفتن برو گوگل سرچ کن . آخر سر یه روز بهشون گفتم مگه ساپورته من گوگله ؟ بعد برگشت گفت ما 3000 تا مشتری داریم وقت نداریم جوابِ شما رو بدیم خلاصه اینکه مارو جزو اون 3000 تا حساب نمیکردن ! و بعد گفتن دیگه سرورت رو تمدید نمیکنیم !
امروز که ایمیل مارکتینگ ارسال کرده اند برای مشتریان که همین امروز به دستم رسید پس آنلاین هستند:
تلفن های تماس
راه اندازی آموزش آنلاین با عرض سلام خدمت همه کاربران گرامی
با توجه به افزایش استفاده از سرویس های آنلاین و ضرورت داشتن وبسایت برای همه افراد و همچنین داشتن اطلاعات کافی و مناسب درباره مدیریت و نگهداری وب سایت سرویس آموزش آنلاین آذرآنلاین راه اندازی گردید
برای کسب اطلاعات بیشتر کلیک نماییدبا تشکر مدیریت آذرآنلاین ---------------------------------------------------------------------
حالا دیگه نمیدونم این 20 هزارتومان برا 15 دقیقه چت آنلاین مناسبه نیست خدا میدونه!www.azaronline.com
09372091083-09370698630
با تشکر از انتخاب شما
Azaronline.com | آموزش آنلاین | سیستم آموزش آنلاین | لول یعنی لول وااااااای خدا معلم دیفرانسیل اینقدر پول نمیگیره لووووووووووول
دوستان کسی میدونه چطوری میشه پول مون رو برگردونیم
شماره تلفنشونو که زده تو سایت زنگ بزنید شاید به نتیجه ای رسیدید :
TEL : +98 937 209 1083 +98 937 069 8630
آیدی های یاهوشون هم ایناس :
bazitak1
bazitak2
منم دامین دارم ازشون خداکنه تا تمدیدش پیداشون بشه !
دوستان عزیز ادمین سایت اذر انلاین مسافرت بودن وبرگشتن و دارن سرویسها رو تایید میکنند موفق باشید
کلا اذر انلاین با همه مشکل داره پس
چند ماه پیش یه سرور ازشون گرفتم بعد از 20 دقیقه که راضی نبودم تیکت زدم گفتم نمیخوامشو و برگردونید پولو
بعد از 10 روز بهم جواب دادن:
با سلام
دوست گرامی بیش از 10 روز از خرید شما میگذره
متاسفانه امکان برگشت هزینه نیست
بعد دوباره 6 ماه پیش یه دومین گرفتم هنوز که هنوزه دارن تائیدش میکنن
یعنی پشتیبانیه ها واسه خودش:71::112::112:
موفق باشید دوستان