اگر سایت شما henterz.com باشد این سایت در آمریکا میزبانی میشود ، اکثر بانکها منجمله ملت با درخواستهای خارج از هاست ایران مشکل دارند .
نمایش نسخه قابل چاپ
اگر سایت شما henterz.com باشد این سایت در آمریکا میزبانی میشود ، اکثر بانکها منجمله ملت با درخواستهای خارج از هاست ایران مشکل دارند .
از اونجایی که اطلاعات مشتریان ارزشمند هست ، نمیتونم در اختیار شما قرار بدم و این دلیل بر بی اعتمادی بنده نسبت به شما نیست . امیدوارم از این بابت بنده رو درک کنید
برای همین یه ساب دامنه با نام تست ساختم و روش whmcs نصب کردم
ماژول هم رو هاست اپلود کردم
دسترسی هاست و whmcs تست رو براتون الان ارسال میکنم به همراه ترمینال
??? ?? ????? ?? ???? ??? .
این شد پاسخ .همه علامت سوال منم دقیقا این مشکل روئ دارم با تفاوت این که این ماژول قبلا کار میکرد الان همون ماژول امکان اتصال وجود ندارد میده به به پرداخت زنگ زدم میگه اصلا درخواست پردات نمیده سرور ! پورت 80 و 443 باز باشه که باز هست و این دو پورت تحت اختیار httpd هست . پنل koloxo هست سایت هم مشکلی نداره بالا میاد فقط به صفحه بانک ملت نمیره قبلا این مشکل رو داشتم زنگ زدم اونجا چک کردن حل شد این باز زنگ زدم حل نشد حالا باید مطمئن بشم مشکل از کجا هست ! شما چی فکر میکنید ؟
اینو تست کنید .
http://test.henterz.com/m.phpکد PHP:
<?php
$res = file_get_contents('https://pgws.bpm.bankmellat.ir/pgwchannel/services/pgw');
if(empty($res))
echo "Error";
else
echo 'OK';
هاست شما کلا نمیتونه به ملت وصل بشه .
یا باید از هاست ایرانی استفاده کنید ، یا یک هاست ایرانی تهیه کنید (50مگ + 1گیگ پهنا) و اسکریپت وبسرویس پرداخت واسط کارگاه رضا » وبسرویس پرداخت واسط شخصی رو روش نصب کنید و از سایتهاتون بهش وصل بشید جهت هدایت به بانک و ...
دوستان اگر تمایل داشتید اعلام کنید تا با هزینه پائین در اختیارتون بذارم کارتون راه بیافته .
با سلام ممنون از پاسختون .
منظورتون رو متوجه نمیشم یعنی چی هاستتون نمیتونه وصل بشه ؟ مگر ملت لیمیتی انجام داده که فلان آی پی رنج وصل بشن فلان رنج خیر ؟ تا الا با هاست خارج از ایران ما ارتباط برقرا میکردیم . به نظر بنده این فرمایش که هاست نمیتونه وصل بشه منطقی نیست .
این دستور هم نوشت
eror
یعنی سایت شما نمیتونه با وب سرویس بانک ملت ارتباط برقرار کنه .
البته اکثر بانکها اینجورین .
اخیرا ملی هم همینطوری شده ، فقط هاست های داخل ایران میتونن با وبسرویس تعامل داشته باشن .
دیگه این محدودیت چرا ایجاد شده و چه سیاستی پشتش هست کاملا به بانک مربوط میشه نه به بنده .
بهتره از بانک بپرسید .
فکر نکنم از اون سه خط کد ، منطقی تر چیزی پیدا کنید ، وقتی هیچ محتوایی از وبسرویس بانک ملت دریافت نمیشه از سرور شما ، به نظرتون من چی باید بگم ؟
بهرحال من یک برنامه نویسم فقط .
زنگ زدم به پرداخت و گفتم اطلاعات ترمینال برام ارسال شد و اقدام به نصب ماژول کردم ولی با ارور امکان اتصال وجود ندارد مواجه شدم
گفتن شماره ترمینال رو بدید
لاگ ها رو چک کردن و بعد ز چند ثانیه گفتن حل شد
تست کردم دیدم حل شد
ماژول و ای پی و سرور خارج که دوستان اشاره کردن هیچ کدوم دلیلش نبود
پی نوشت: صرفا جهت اینکه تاپیک بی نتیجه نمونه ، شرح ماوقع رو در اینجا نوشتم
ما هم سرور خارج هستیم و مشکلی نداره
ببینید ، قبل از ارجاع به درگاه بانک ، از طریق سرور باید وبسرویس بانک درخواست بشه و کد refId گرفته بشه ، این اتصال اگر در خارج از ایران باشه (یعنی سایت شما خارج از ایران میزبانی بشه) یا اکثر مواقع خیلی کند جواب میده ، یا قطع هست یا تایم آوت میده ، بعد از گرفتن اون کد ، صرفا چند تا پارامتر بصورت post فرستاده میشه که در اینجا مهم نیست بازدید کننده از چه کشوری باشه .
بعد از برگشت باز باید از وبسرویس بانک توسط سایت شما عملایت verify انجام بشه که باز هم نیازمند اتصال به وبسرویس هست ، همچنین بعد از اون ستل اتومات هم باز نیازمند فراخوانی متدهای وبسرویس هست .
اینکه الان تست میکنید و به بانک ملت وصل میشید فعلا جای شکر و خوشحالی داره .
توی میهن پال درخواست های بانک ملت با سرعت خوبی انجام میشه .
بهرحال اگر فعلا مشکلی ندارید که هیچی ، اگر میتونید سرورتون رو ببرید روی هاست ایران ، اگر بازم مقدور نیست میتونید از اسکریپت پرداخت واسطی که ساختم استفاده کنید و عملایت پرداخت رو روی سرور ایران انجام بدید .
یک هاست 50 مگابایتی با 1 گیگ پهنای باند برای اسکریپت کفایت میکنه .
موفق باشید