اینم نخواستیم
آقا با آرزوی سلامتی برای همه ( چیزه دیگه ای نخواستیم!)
عیــدتون مبارک
نمایش نسخه قابل چاپ
اینم نخواستیم
آقا با آرزوی سلامتی برای همه ( چیزه دیگه ای نخواستیم!)
عیــدتون مبارک
انشالله که سال خوبی باشه
همه کنار خانواده هاشون سالم و سلامت باشند
همه مریض ها شفا پیدا کنند
اقا اما زمان هم ضهور کنند
دلار هم بشه 2000 تومان
پیشاپیش عید همه دوستان مبارک :53::d
امسال چه بلایی سرمون اومد که همه دلار 900 تومنی و 1000 تومنی یادمون رفت الان به 2000 تومن راضی هستیم
ولی لامصب تو 3000 تومن گیر کرده
من به 2500 هم راضیم
3500 هست از کجا میارین با این قیمت : دی
بذارید یه پیش بینی از سر نادونی کنم
به دلایلی بعد از تعطیلات عید نیاز هست که ما مردمی خوشحال و خوشبخت و راضی باشیم حداقل برای 2 ماه برای اینکه ما آدمای مهربون، احساس خوشبختی کنیم باید شرایط اقتصادی مطلوب تری داشته باشیم و پیش نیاز این شرایط مطلوب اقتصادی، کاهش سطح عمومی قیمتهاست (کاهش نرخ تورم) و برای اجرای این طرح خیر خواهانه نیاز به کاهش قیمت ارز هست [ فکر می کنم یک سیاست پولی انبساطی در بازار ارز و یک سیاست پولی انقباضی در بازار ریال ] ولی خوب اشکالات زیادی هم در این فکر ناقص من هست مثلا سیاست انبساطی خودش باعث تورم میشه اما نباید فراموش کنید که اینجا ایرانه و اقتصاد منحصر به فردش با هیچ کتاب اقتصادی که تا به امروز نوشته شده سازگار نیست
مثلا برای مرغ کیلویی 9800 تومن ملت با زن و بچشون کله ی سحر میان صف میمونن ولی با مرغ کیلویی 4800 تومن دیگه خبری از صفهای طولانی نیست یا دوره ای رو به یاد بیارید که قیمت سیمکارتهای همراه اول کولاک سرمایه ای به پا کرده بود رفتار مصرف کننده ی ایرانی خارق العاده است
یادمه وقتی از استاد اقتصادمون پرسیدم چرا اینجوریه این شرایط با اون چیزی که شما به ما درس می دید فرق داره یه خورده در و دیوارو نگاه کردو گفت چـــــــون.......اینجا ایرانه ، متفاوت ترین اقتصاد دنیا، جوون کجای دنیا میتونی یه پیکان بخری 500 تومن 3 سال مثل خر ازش کار بکشی خرجم نکنی بفروشیش 2 میلیون اینجا بهشته
خداییش هم من دیر دنیا اومدم ایران واقعا بهشته