پاسخ : معرفی دو قالب رایگان جدید و زیبا برای WHMCS به نام های My Host و Your Host
پاسخ : معرفی دو قالب رایگان جدید و زیبا برای WHMCS به نام های My Host و Your Host
سلام در صورت تمایل سفارش بدید تا با کمترین هزینه ممکن هم فارسی و هم راست چینش کنم
09158240977 علی ارجمند
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ToooPDL
تشکر بابت محبت شما .به نظر من قالب دومی شیک تر هست کاش اون رو فارسی می کردید به هر حال محبت کردید :53:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
dertgtr
تشکر بابت محبت شما .به نظر من قالب دومی شیک تر هست کاش اون رو فارسی می کردید به هر حال محبت کردید :53:
دومی رو هم قراره فارسی و راست چین کنم بزارم
البته اگر کسی اینکارو کرده بگه لطفا که وقت بیخودی هدر نره . مرسی
سعی کنید بهینه سازی هایی که در نسخه جدید whmcs ایجاد شده را نیز اعمال کنید چون فکر کنم قالب برای نسخه 5 باشد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nimafire
سعی کنید بهینه سازی هایی که در نسخه جدید whmcs ایجاد شده را نیز اعمال کنید چون فکر کنم قالب برای نسخه 5 باشد
سلام . من یه مدت نت نبودم . لطفا تغییرات نسخه جدید ( اگر توی چندروز اخیر باز آپدیت داده ) رو کمی ریزتر بگید تا سریعتر کار انجام بشه .
دوستانی که میتوانند ، این دو قالب را برای نسخه جدید 5.3.3 فارسی سازی کنند
درود خسته نباشید نسخه فارسی شده رو قرار بدید
من نسخه فارسی شده your host رو جایی دیده بودم بتونید قرار بدید عالی هست
این 2پست رو امروز دیدم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nimafire
دوستانی که میتوانند ، این دو قالب را برای نسخه جدید 5.3.3 فارسی سازی کنند
نسخه آپدیت شده ی قالب رو بفرستید لطفا
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
kourosh_it
درود خسته نباشید نسخه فارسی شده رو قرار بدید
من نسخه فارسی شده your host رو جایی دیده بودم بتونید قرار بدید عالی هست
فارسی شده قبلا . توی همین تاپیک هم گذاشتمش