یه سریا ایتنجا اومدن نظر گزاشتن که 16سالشونه...خنده داره
نمایش نسخه قابل چاپ
یه سریا ایتنجا اومدن نظر گزاشتن که 16سالشونه...خنده داره
بانک قوامین از همه بهتره ما 50 میلون خورده ای گزاشتیم ماهی 920 تومان میداد
بانک کشاورزی سهام داره 24% میده . سهام هم بینامه هر وقت خواستی میتونی بفروشی. واسه 5 میلیون 82 هزار میده.
تو بانک های خصوصی سود زیاده اما اگه فردا ورشکست شدن پولت رفته بهتره تو بانک های دولتی بزاری چون پشتوانه دولتی دارن ولی اونا سودش کم تره!!!
بانک های مثل صادرات -ملی و ملت خوبن
موسسه ی مالی مهر بسیجیان حساب روزشمارش هر یه میلیون ماهیانه 17 هزار تومن پرداخت میکنه قابلیت برداشت از اصل پول روهم داره ولی حداقل مبلغ برای افتتاح 10 میلیون تومن هست ضمن اینکه در صورت برداشت از اصل مبلغ همیشه باید کف حسابتون یک میلیون باقی باشه
قوامین هم که فکر می کنم به تازگی بانک شده حساب روزشمارش هر یه میلیون ماهیانه 15 هزار تومن پرداخت میکنه و حداقل افتتاح حساب یا حداقل مانده نداره و به راحتی میتونید واریز و دریافت داشته باشید
به نظر من فعلا قوامین از همه بهتره
ممنون .. ولی به قول دوستمون نمیشه به این بانک ها زیاد اعتماد کرد.. دولتی باشن بهتره..
با سلام قوامین و مهر و میتونید روش حساب باز کنید.
اما به نظر بنده با این وضع تورم پول تو بانک گذاشتن اشتباهه - شما ارزش پولت و با سال پیش مقایسه کن ...
این دوست ما هم بنده خدا گیرش همینه
از یه طرف می گه سود یک میلیون می تونه هم یه کاری تو نت شروع کنه و در آمد زایی کنه زا یی طرف دیگه می تونه با نصف دیگش فعلن خرجش رو بده تو ماه
از این طرف هم دو دل که پولش بی ارزش نشه.. الان می خواد هم کاری کنه هم یه پولی بیاد دستش رو بگیره آخره ماه و هم پولش بی ارزش نشه !
پول که تو بانک باشه بی ارزش میشه - شما قیمت پراید و با چند ماه پیش مقایسه کنید ! این یعنی ارزش پول اومده پایین - به نظر من بدید یک نقر با پول کار کنه سودش و بگیره راه شرعی و قانونی نیز داره - به شرط اینکه قرارداد محکم باشه همین.
اگه هم خودش توانایی داره وارد موارد شراکتی بشه یعنی هزینه رو بزاره رو ساخت یک خونه بعد که فروخت سودش خیلی بیشتره - اگه اهل ریسک هستید دنبال سود بانک نباشید...
بانک راحت ترین و بی دردسر ترین کار هست.