پاسخ : آمریکا: اطلاح تحریم مالی ایران، کاهش تهدید ایران و سوریه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Woshka
من کمی متنش رو خوندم
چیزی از کمتر شدن تحریم ها نوشته نشده
آخرین گزارش تحریم های سال 2013 هستش شامل رعایت نشدن حقوق بشر در ایران و سوریه و امنیت ملی آمریکا هستش!
شاید هم من اشتباه میکنم
اما در این جمله از متن:
of the Iran Threat Reduction and Syria Human Rights Act of 2012
Reduction معنی کاهش میده
یعنی این جمله کاهش تهدیدات ایران و سوریه معنی میده...
اشتباست؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
3245
شاید هم من اشتباه میکنم
اما در این جمله از متن:
of the Iran Threat Reduction and Syria Human Rights Act of 2012
Reduction معنی کاهش میده
یعنی این جمله کاهش تهدیدات ایران و سوریه معنی میده...
اشتباست؟
داره خبر از کاهش رعایت حقوق بشر در ایران و سوریه میده
امروز میاد پایین چون نزدیک انتخاباته مردم به ارزونی عادت میکنن و 2 هفته بعد (خدانکنه) دوباره بالا میره نرخ ارز دوباره مردم قدر دوران ارزونی رو میفهمن!
همونطور که دوستان گفتن بله درسته اشتغال زایی میشه اما انقد سنگ جلو پای جوان ها میزارن که جوانه یا خودکشی میکنه یا معتاد میشه یا کارگر!
مثلا همین هاستینگ اگه شرکت باشید مالیات عوارض این و اون و ...
یه وام میخواد بگیره 20 میلیون مثل ما سند خونه 200 میلیونی میبره میگه خب حالا یه ضامن کاسب هم بیار خودتم چک بده تا وام رو بهت بدیم بعد بعضیا تو تلویزیون میگن 10 میلیون 1 ضامن!
عجب
دادشای من نرخ دلار دست خود مقامات هست! مگه نمیگن آمریکا هیچ غلطی نمیتواند بکند؟ #-o
یا حق
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
RayanDade
دادشای من نرخ دلار دست خود مقامات هست! مگه نمیگن آمریکا هیچ غلطی نمیتواند بکند؟ #-o
یا حق
اخه کدوم حکومتی دستی دستی میخواد مردمشو تباه کنه ؟ خداییش با عقل خودتون جور در میاد ؟ اینا نقشه های استعماره... از اولشم با حکومت و انقلاب ایران مخالف بودن و هستند. نباید بذارید ارزش هاتونو ازتون بگیرند. بعدشم مردم باید اقتدار داشته باشن. اگه یکمی غیرت انقلابی هارو داشتیم الان به جرات میشد بگیم آمریکا هیچ غلطی نمیتواند بکند...
نقل قول:
اخه کدوم حکومتی دستی دستی میخواد مردمشو تباه کنه ؟
نمونه بارز کره شمالی؛ مردمش حتی غذایی برای خوردن ندارن ولی رهبرشونو در حد خدا قبول دارن و یکی از بستگان که اونجا بود میگفت بعضی هاشون فکر میکنن رهبرشون خداست حتی میگفتن وقتی که رهبر پیشینشون مرد به خوردشید پیوست به همین دلیل هوای زمین گرمتر شد .
اگه قرار بود همچین کاری کنه تو خبرگزاری ها اعلام می شد !
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sepiddownload.com
اخه کدوم حکومتی دستی دستی میخواد مردمشو تباه کنه ؟ خداییش با عقل خودتون جور در میاد ؟ اینا نقشه های استعماره... از اولشم با حکومت و انقلاب ایران مخالف بودن و هستند. نباید بذارید ارزش هاتونو ازتون بگیرند. بعدشم مردم باید اقتدار داشته باشن. اگه یکمی غیرت انقلابی هارو داشتیم الان به جرات میشد بگیم آمریکا هیچ غلطی نمیتواند بکند...
برای دولت فقط سود بیشتر مهم هست. نمونه بارزش هم پیش فروش سکه. از طرفی میگن گرانی سکه حباب هستو میترکه و فلان ... فرداش میان سکه رو با قیمت بازار ( 1250 ) پیش فروش میکنن برای شش ماه بعد و زمان دریافت هم 7 درصد مالیتش رو میگیرن که دقیقا میشه قیمت بازار. ( تازه قبل از اون قرار بود 1 میلیون بگیرن و مابقی رو موقع تحویل هرچی قیمت بازار آزاد بود! )
اگه حباب هست شما چرا دلالی میکنی برای سود بیشتر ؟ نمیتونستید سکه رو با قیمت سال گذشته پیش فروش کنید که قیمت بازار هم پایین بیاد ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sepiddownload.com
یه سوال
بخور بخور ها هم نقشه استعماره؟
استعمار گفته قضیه را کش ندید گند 3000 میلیارد تومان های دیگه در میاد؟
به نظر من گرونیا کنترل شده و با برنامه هست و دارن نقدینگی رو از دست مردم جمع میکنن
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
da6276
به نظر من گرونیا کنترل شده و با برنامه هست و دارن نقدینگی رو از دست مردم جمع میکنن
اگر واقعا سیاست هست، بهترین سیاست هست، خدا را شاکریم...
نقدینگی از دست مردمی که وقتی دلار گرون میشه اعم از معلم و کشاورز و ... خریدارش میشن، باید باید باید جمع بشه. تا قدرت خرید نداشته باشن، این واقعیت هست،
اون داستان چتر و باران و ایرانی و خارجی رو همه شنیدین، پس...