پاسخ : کسی شماره تماس ایمان خبازی داره؟!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
majidisaloo1
جناب کمکی از دستم بر میاد؟
اگر هساتین بوده و بک آپ دارین اگر بخواهین میتونم کمکتون کنم یا هر کمک دیگری از نظر خرید و... توی چند دیتا سنتر هم نماینده ایم کلا هر مشکلی که باشه و از دستم بر میاد براتون انجام خواهم داشت روی کمک من حساب کنید
از دیتاسنتر های دیگه سرور داریم امشب هم 6 سرور سفارش دادم که تا فردا تحویل داده میشه
مسئله اصلی واسه من اطلاعات و ذحمات مشتریان هست نه هیچ چیز دیگه.
تشکر از لطف و همدردی شما دوست عزیز
موفق باشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
≡ ALEX ≡
در اینصورت علاوه بر شکایت به پلیس فتا ازشون درخواست نامه برای اینترپل (interpol) هم بکنید و سپس خودتون نامه رو ببرید به اینترپل و شکایت تون رو مطرح کنید و هر آنچه از این آقا دارید به آن ها بدهید. البته پلیس فتا می بایست ابتدا وارد عمل شده و حساب ایرانی ایشون رو توقیف کنه و یا آشنای ایشون رو که حساب به نامش هست پیدا کنه و ... .
ضمنا دوست عزیز، با دیتاسنتر تماس بگیرید و قضیه رو بصورت کامل شرح بدهید، مدارک هم براشون بفرستید تا صحت قضیه رو متوجه بشوند. بلکه این اقدام راهگشا بود...
موفق باشید
چشام که به هیچ وجه خواب نمیره :|
بیدار میمونم تا صبح اول وقت برم با جدیت پیگیر کار بشم.
قضیه کاملا برای دیتاسنتر توضیح دادم که من انتقال پرداخت آنلاین ندارم و اسکناس میدادم و این حرف ها
و حتی قبل از خرید باهاشون صحبت کردم و گفتم من خودم امکان پرداخت آنلاین ندارم و شما با پرداخت توسط اشخاص دیگه مشکلی ندارید و...
با توضیحات دیتاسنتر کمی نرم شد اما هرچی میگیم میگن ترمینیت کردیم و حتی هارد در دسترس قرار نمیدن برای ریکاوری
فقط مثل طوطی میگن ترمینیت کردیم :|
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mamali5
چشام که به هیچ وجه خواب نمیره :|
بیدار میمونم تا صبح اول وقت برم با جدیت پیگیر کار بشم.
قضیه کاملا برای دیتاسنتر توضیح دادم که من انتقال پرداخت آنلاین ندارم و اسکناس میدادم و این حرف ها
و حتی قبل از خرید باهاشون صحبت کردم و گفتم من خودم امکان پرداخت آنلاین ندارم و شما با پرداخت توسط اشخاص دیگه مشکلی ندارید و...
با توضیحات دیتاسنتر کمی نرم شد اما هرچی میگیم میگن ترمینیت کردیم و حتی هارد در دسترس قرار نمیدن برای ریکاوری
فقط مثل طوطی میگن ترمینیت کردیم :|
-- در صورتیکه مدارک کافی و معتبر با خودتون ببرید و با جدیت پیگیری کنید، ضرری نخواهد داشت. فقط باید کار رو به درستی پیش ببرید و بیراهه نرید.
-- با مقامات بالاتر در دیتاسنتر صحبت کنید، اگر هنوز هارد ها رو فرمت نکرده باشند، ممکنه راهگشا باشه. چون وقتی یک سرور Terminate میشه، اکثرا بصورت نرم افزاری یا سخت افزاری از سوئیچ قطع می کنند و برخی از دیتاسنتر ها نیز ممکن است به دلیل نیاز، سرور رو کلا در بیارن و باز کنند و هارد رو برای فرمت بفرستند تا مججدا از سرور استفاده بشه برای فروش های جدید.
عزیزم خیلی عجیبه
این آقا تاپیک مخصوص خودش و داره
اونجا هم با خیلی ها به مشکل خورده
حالا محبت کنید اونجا هم برید و بگید چه اتفاقی افتاده
شاید یکی از مشتری های اونجا اطلاعاتی ازشون داشته باشه ( شک ندارم که دارن چون خودم برای کار خودم تاپیک و کامل دنبال کردم)
دیدم جریان چیه باهاشون کار نکردم
بالاخره شکست همیشه هست و می دونم چون سوابق خوبی دارید همه درک می کنن....
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
≡ ALEX ≡
در اینصورت علاوه بر شکایت به پلیس فتا ازشون درخواست نامه برای اینترپل (interpol) هم بکنید و سپس خودتون نامه رو ببرید به اینترپل و شکایت تون رو مطرح کنید و هر آنچه از این آقا دارید به آن ها بدهید. البته پلیس فتا می بایست ابتدا وارد عمل شده و حساب ایرانی ایشون رو توقیف کنه و یا آشنای ایشون رو که حساب به نامش هست پیدا کنه و ... .
ضمنا دوست عزیز، با دیتاسنتر تماس بگیرید و قضیه رو بصورت کامل شرح بدهید، مدارک هم براشون بفرستید تا صحت قضیه رو متوجه بشوند. بلکه این اقدام راهگشا بود...
موفق باشید
ببخشیدا خیلی جدی گرفتین
ظاهرا اخبار نگاه نمیکنید پلیس فتا ایران در خارج از ایران دیگه اعتباری نداره
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
barfhost
ببخشیدا خیلی جدی گرفتین
ظاهرا اخبار نگاه نمیکنید پلیس فتا ایران در خارج از ایران دیگه اعتباری نداره
عرض کردم که، پلیس فتا کار های داخلی رو باید رسیدگی کنه و نامه ای برای شعبه تهران پلیس اینترپل صادر کنه و ایشون از طریق اینترپل شکایت اصلی رو مطرح کنند. هرچند اگر ایشون مدارک کافی و قابل اطمینان ارایه ندهند و یا به بیراهه بروند ممکن است کاری از پیش نبرند.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
≡ ALEX ≡
عرض کردم که، پلیس فتا کار های داخلی رو باید رسیدگی کنه و نامه ای برای شعبه تهران پلیس اینترپل صادر کنه و ایشون از طریق اینترپل شکایت اصلی رو مطرح کنند. هرچند اگر ایشون مدارک کافی و قابل اطمینان ارایه ندهند و یا به بیراهه بروند ممکن است کاری از پیش نبرند.
پدر یکی از دوستان صمیمیم قاضی هستند
داریم ازشون کمک میگیریم تا سریعتر مورد حل بشه.
با تشکر
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
m.Amin
واقعا شما ها چراها اینجوری هستین؟؟؟؟
آقا مگه تاپیکش خودش رو نخوندین؟؟ که چند نفر اونجا باهش مشکل داشتن؟ شما دیگه کی هستین من اگه جای شما بودم حتی برای پرداخت 1 دلار هم سراغش نمیرفتم
به نظرم هر چی میکشین حقتون هست آخه عقلتون کجاست؟؟؟؟ یه ریزه فکر کردن هم خوبه
آقا شما حالتون خوبه؟!
اصلا خونددی چی نوشتم من؟!
عرض کردم اون موقع که ما با ایشون شروع به کار کردیم همه تایید میکردن
دیگه من هر روز نمیتونم بیام تاپیکش چک کنم چیکار میکنه و چیکار نمیکنه!
ایشون سر ما هم کلاه گذاشتند
یک پرداخت 40 دلاری برای ما در ریسلر کلاب انجام دادند، البته این قضیه مال 4 ماه پیشه...
جالبه که دوتا 40دلار به حساب ریسلر کلاب ما امد...
بعد از چند روز تمام دامنه های ما پاک شد، تمام مدارک هم موجوده، خواستید اعلام کنید.
اما به این پایبندم که با مال حرام کسی به جایی نمیرسه... ایشونم نمیرسه... ضرری کردیم دیگه. از نادانی خودمون بود که گول قیمت کم را خوردیم.