شهرام عزیز بیش از حد از بنده تعریف کردید ... واقعا برای بنده جای خوشحالی بود که با افراد حرفه ای همچون شما همکاری داشتم . امیدوارم این همکاری ادامه دار باشه ... من در خدمت هستم .
نمایش نسخه قابل چاپ
ای کاش یه امکانی باشه تا بتونیم قالب سایت رو خودمونیم ویرایش کنیم.
به هیچ وجه این امکان وجود نداره؟ قالبش خیلی خوب نیست.میخوام یه دستی به سر و روش بکشم.قالبی نیست که بشه باهاش جلب مشتری کرد.
سلام
مشکلی نیست ، هر قالبی که خودتون طرح بزنید قابل پیاده سازی هست ... امروز یا حداکثر فردا چند قالب هم اضافه میشه ..
من برنامه نویسی برای قالب بلد نیستم ولی میتونم یه قالب رو واسه خودم ویرایش کنم.اگه قالب جدید بذارید که خوبه.اگه یه امکانی باشه که حداقل کدهای بخشی از قالب رو که میخوایم در اختیارمون قرار بدید تا ویرایش کنیم و بهتون بدیم + تعهد به اینکه منتشر نکنیم.
سلام.مهلتش تموم شد ؟
سلام
هنوزم امکان انجام همکاری هست ؟
سلام
امروزه استفاده از شارژ های الکترونیکی ، روش جدیدی برای افزایش اعتبار سیم کارت های اعتباری میباشد که در آن نیاز به استفاده از پین کد نبوده و سیم کارت مورد نظر به صورت مستقیم شارژ میگردد. شبکه فروش شارژ نیک با ایجاد بستر سخت افراری و نرم افزاری مناسب استفاده از این روش را بدون محدودیت برای برنامه نویسان به منظور استفاده در محیط های مختلف برنامه نویسی برای تولید سایت های فروش شارژ و نرم افزار های ارسال شارژ در قالب یک وب سرویس فراهم آورده است.
قابل ذکر میباشد دریافت وب سرویس فروش شارژ بدون نیاز به هزینه بوده و به صورت رایگان در اختیار متقاضی قرار داده میشود.
* قابل ذکر میباشد در وب سرویس شارژنیک نیازی به خرید شارژ از هر اپراتور با مبالغ گوناگون نیست و شما قادر هستید با اعتباری که در ناحیه کاربری خود دارید از هر شارژی با هر مبلغی خرید خود را انجام دهید.
از امکانات بارز وب سرویس شارژ نیک میتوان به موارد زیر اشاره نمود :
1 – شارژ مستقیم تمامی اپراتور ها (ایرانسل و همراه اول) به صورت مستقیم
2 – شارژ وایمکس ایرانسل به صورت آنی
3 - پرداخت قبض سیم کارت های دائمی ایرانسل به صورت آنی
شارژ نیک - ارائه دهنده نمایندگی کارت شارژ و شارژ مستقیم
اگه هنوزم هست منم می خوام