يادم رفت اينجا بگم كه اينگليسي اصلا بلد نيستم :">
تو متن هست كه adel: Sorry, I'm not english
نمایش نسخه قابل چاپ
يادم رفت اينجا بگم كه اينگليسي اصلا بلد نيستم :">
تو متن هست كه adel: Sorry, I'm not english
راستش رو بخوای من میخواستم همین رو بیارم گفتم ناراحت میشی
ولی کلا رپید لیچ اونجا زیاد مفهومی نداره وقتی با سرعت 1 مگ میتونی بالا بفرستی دیگه رپید لیچ میخوای چی کار در ضمن vps و dedicated هم هست که واسه اونا اصلا پولی نیست پس رپیدلیچ بی معنیه
متوجه نشدم. چطوري ؟ يعني سر عت اپلود من رو ميگيد 1 مگ هست ؟نقل قول:
راستش رو بخوای من میخواستم همین رو بیارم گفتم ناراحت میشی :-o
ولی کلا رپید لیچ اونجا زیاد مفهومی نداره وقتی با سرعت 1 مگ میتونی بالا بفرستی دیگه رپید لیچ میخوای چی کار در ضمن vps و dedicated هم هست که واسه اونا اصلا پولی نیست پس رپیدلیچ بی معنیه
بعد vps و dedicated هم هست يعني چي كه واسه اونا پولي نيست و راپيد ليچ چه ربطي داره!!!
( من كه مبتدي ام نمي دونم همينطوري پرسيدم اما اگه با اين چيز هايي كه ميگيد چرا ساپورت نمي شه )
فقط خواهشا اين سرعت بالا فرستادن كه گفتي 1 مگ هست رو واسم توضيح بديد كه تو كف اش هستم )
عزیز من پست رو خوب دقت نکردی گفتم از استرالیا فرستادم با سرعت 1 مگ بعد وقتی شما وی پی اس یا سرور اختصاصی داشته باشید دیگه چه احتیاجی به رپید لیچ دارید ؟ سرعت دانلود روی سرور های اختصاصی و یا vps خیلی زیاده مثلا 100mbit/s خب با این شرایط رپید لیچ میخوای چه کنی؟
خوب من كه نمي خوام سرور اختصاصي يا وي پي اس بگيرم!!!! :dنقل قول:
وقتی شما وی پی اس یا سرور اختصاصی داشته باشید دیگه چه احتیاجی به رپید لیچ دارید ؟
مي خوام هاست بگيرم
------------------------------
ببخشيد باز هم
اين جاست هاست كه معرفي كرديد چه ويژگي هايي داره( البته جز اون سقف اپلود 10 مگابايتي):77:
اینا رو نمیزاشتی خیلی بهتر بود . خیلی بد نوشتی و کلی غلط داری تو نوشته ها و اصلا قواعد دستور زبان رو بکار نبردید . بهتره دوستانی که تو کار سرور و هاست هستند یه دوره اموزش زبان انگلیسی برن ضرر نداره باور کنید خیلی موثر هست
I dont understand english very well
may I ask you a question about your services
و ......
ما كه تو كار سرور و هاست نيستيم (پس نتيجه اينه كه با من نبودي:d)نقل قول:
بهتره دوستانی که تو کار سرور و هاست هستند یه دوره اموزش زبان انگلیسی برن ضرر نداره باور کنید خیلی موثر هست
در ضمن 3 جا گفتم انگليسي بلد نيستم / اي مردم ايها الناس بلد نيستم انگليسي
به 3 نفر تا حالا گفتم
همونم با ديكشنري دست و پا كردم / چه گيري داديد به اون شما ها
( بگم غلط كردم خوبه ؟/ غلط كردم)
:d
تازه اون انگليسي غليظ هست كه من نوشتم به درد شما نمي خوره !
------------------------------------------------------------------------------------------
هر مشنگي هم مي دونه كه كسي كه اين جمله رو ..... I dont understand english very well
به اين خوبي نوشته يعني انگليسي ميدونه / و ...