پاسخ : مارال هاست قابل اعتماده؟!!؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
milad465
بله. دلیلم پاسخگو نبودنتون.بعد خرید vps ازتون. چند بار تیکت گذاشتم میگم هنوز vps رو نگرفتم. بعد از چند ساعت طلب کارانه میگید صبر کن داریم نرم افزار توش نصب می کنیم.
باسلام
دوست گرامی تحویل سرویس شما به صورت آنی نبوده
توجه بفرمایید از هرجا که سرویس تهیه بفرمایید می توانند از شما از 1 تا 18 ساعت فرصت جهت تحویل سرویس بخواهند
چنانچه گلایه شما جهت عدم تحویل بعد از گذشت 24 ساعت بود از نظر من هم صبحت شما درست بود
ولی ظاهرا شما عجله داشتید - تاخیر تا 18 ساعت منطقی می باشد
موفق باشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
viasky
باسلام
دوست گرامی تحویل سرویس شما به صورت آنی نبوده
توجه بفرمایید از هرجا که سرویس تهیه بفرمایید می توانند از شما از 1 تا 18 ساعت فرصت جهت تحویل سرویس بخواهند
چنانچه گلایه شما جهت عدم تحویل بعد از گذشت 24 ساعت بود از نظر من هم صبحت شما درست بود
ولی ظاهرا شما عجله داشتید - تاخیر تا 18 ساعت منطقی می باشد
موفق باشید
آی کیو مگه ننوشتید ضمانت برگشت پول بعد از 24 ساعت؟ حالا میگی تا 18 ساعت تاخیر منطقیه!!! پس کی زمان تسته؟ با حلوا حلوا کردن دهن شیرین نمیشه. هر کس هاست بخواد می دونه از کجا بگیره نیازی به دفاع از هاستتون و تعریف از اون نیست
به شما هم پیشنهاد می کنم هر چند وقت یک بار مارال هاست رو توی گوگل سرچ کنید و روی نتیجه دومی که میاد ("مارال هاست قابل اعتماده؟!!؟ - انجمن تخصصی وب هاستینگ ایران
") کلیک کنید:)
سلام .
کیفیت و پشتیبانیشون خوبه ! میتونید ازشون سرویس بخرید . تا الان که کاربرانی که جهت طراحی سایت به ما پیام میداند من دیدم که 2 3 تاشون از مارال هاست ، به بنده هاست میدن !
امنیتشون هم خوبه !
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
milad465
آی کیو مگه ننوشتید ضمانت برگشت پول بعد از 24 ساعت؟ حالا میگی تا 18 ساعت تاخیر منطقیه!!! پس کی زمان تسته؟ با حلوا حلوا کردن دهن شیرین نمیشه. هر کس هاست بخواد می دونه از کجا بگیره نیازی به دفاع از هاستتون و تعریف از اون نیست
به شما هم پیشنهاد می کنم هر چند وقت یک بار مارال هاست رو توی گوگل سرچ کنید و روی نتیجه دومی که میاد ("
مارال هاست قابل اعتماده؟!!؟ - انجمن تخصصی وب هاستینگ ایران
") کلیک کنید:)
شما اصلا بنده رو نمی شناسید
همچنین من اسم خاصی از کسی نبودم
اون 18 ساعت و برای تحویل سرویس گفتم - در ضمن زمان تست باید بعد از تحویل سرویس باشه
شما گناهی نداری - بلد نیستی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
viasky
شما اصلا بنده رو نمی شناسید
همچنین من اسم خاصی از کسی نبودم
اون 18 ساعت و برای تحویل سرویس گفتم - در ضمن زمان تست باید بعد از تحویل سرویس باشه
شما گناهی نداری - بلد نیستی
بله اصلا شما رو نمی شناسم!!!!!:))
کاملا معلومه من هیچی بلد نیستم و شما کاملا به کارتون ماهرید:))
موفق باشید
با سلام
مسئولین لطفا تایپک رو ببندن چون سال 2015 هم فکر کنم به این تاپیک جواب بدند ! در کل به نظرم تایپیکی که یکماه پاسخی بهش داده نمیشه بهتره بسته بشه بصورت اتوماتیک
موفق باشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
jackhaman
با سلام
مسئولین لطفا تایپک رو ببندن چون سال 2015 هم فکر کنم به این تاپیک جواب بدند ! در کل به نظرم تایپیکی که یکماه پاسخی بهش داده نمیشه بهتره بسته بشه بصورت اتوماتیک
موفق باشید
چرا می خواید بسته بشه؟ منفعتی توش دارید که تو خطر می افته؟ قصد آگاهیه که بقیه با چشم باز هاستشونو انتخاب کنن
درود در رابطه با مارال هاست باید بگم فکر کنم جناب محمد زاده هم اونجا فعالیت دارن و یکی از بهترین هاستینگ ها هستن
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
iran-developers
درود در رابطه با مارال هاست باید بگم فکر کنم جناب محمد زاده هم اونجا فعالیت دارن و یکی از بهترین هاستینگ ها هستن
درود
خیر دوست عزیز بنده در مارال هاست فعالیتی ندارم