ایران چند؟
نمایش نسخه قابل چاپ
ایران چند؟
دوستانی که هاست وارز ميفروشند تو هلند!
در مورد اين مشتری بنده خدا هم بهتره باهاش رو راست باشيم!
چون اگر دو روز ديگه کسی يک report براش رد کنه سريع سرور و سايت اون بنده خدا مياد پايين!
شما هم اگر ميگی نه راه بازه و جادش کوتاه!
شما بهش يک روز تست بده و يکي از بچه های اينجا اين لطف رو ميکنه و يک report ميده و منتظر نتيجه ميمونيم!
یکی از دوستان هم سرور های کارو که از ساب هاستینگ خریداری میکنه را به اسم وارز میفروشن که فقط لازم هست ivan این رو بفهمه سریع سرور رو قطع میکنه چون اون هم دوست نداره مشکلی براش پیش بیاد و قوانین کپی رایت رو زیر پا بزاره . حالا اگه میخواید ایرانی بودنت را با این کارها نشون بدید بفرمایید .
ما هم رو سرورهامون اسکريپت نال هستش!
رو سرورهای هممون هستش!
اما اگر يک روز ديتا سنتر بگه حذفش کن بايد حذفش کنيم والا چند ساعت بعدش کل سرور مياد پايين و تا حذف نکنيم بالا نمياد!
ولی اونی که ميخواد درست کار کنه هيچوقت نمياد با دروغ کار کنه يا به مشتریهاش تضمين های الکی بده!
نتيجش ميشه مثل اون بنده خدا که 3 4 روز سرورش داونه و هيچ خبری ازش نبود تا امروز!
بهتره با مشتريامون رو راست باشيم!
تو کشوری که قانون کپی رايت وجود داره وارز جرمه!
چه يک فايل 1$ باشه چه يه نسخه ويندوز باشه و ..............................
جرم جرمه!
عين ايران که ***ی جرمه!
حالا دليل نميشه اگر کسی خدای نکرده ميتونه ***ي کنه بياد و به بقيه راه ***ی رو ياد بده و بگه تو ايران ***ی آزاده!
به همين راحتی و با همون مثالی که دوستان زدند.
تو ايران اگر *** رو بگيرن محاکمه ميکنن!
تو کشوری که قانون کپی رايت وجود داره هم *** رو محاکمه ميکنن هم کسی که فايلهای وارز رد و بدل ميکنه!
بعد نتيجش ميشه يه چيز که وقتی مشکل پيش مياد هيچکس جوابگو نيست!
بهتره با مشتريامون رو راست باشيم!
بهتره فقط به فکر فروش و سود فروش نباشيم!
بهتره تعهدمون برامون ارزش داشته باشه تا برای مشتريانمون ارزشمند باشه!
و ..........................................
هر کس هم ميگه تو اروپا وارز ميده يا علی!
گفتم و باز ميگم !
اين راه بازه و اين جاده کوتاه!
يک هفته تست بديد به اين آقا!
---------- Post added at 04:20 PM ---------- Previous post was at 04:18 PM ----------
اصولا اونی که ميخواد کاری رو قوی انجام بده مجبوره پايبند قانون باشه!
اونی که پايبند قانون نيست چون خودش رو در حد رقيب های بزرگ و قانون مندش نميدونه مجبوره از راه خلاف قانون کسب سود کنه!
اااااااااااااااه بابا بس کنید دیگه 4 روزه به خاطر یه ادمه نفهم سایته من دانه به همه جا مراجعه کردم یه بک اپ بهم نمیدن اون وقت شما داری بحث میکنید اقایون پیام خصوصی واسه همین کاره
هرکی وارز داره بیاد بگه و قیمت رو بزنه خودم بهش خبر میدم
بحث نکنید دیگه لطفا
دیدن گفتم!
اصلا به همه گیر میدین!!!
من مشکلی ندارم یکیتون بهم تو یاهو یا پیام خصوصی مشخصات بدین تست کنیم! (من فقط در مورد اسکریپت نول تضمین می کنم ها!!! )
نتیجه کار معلوم میکنه که دروغ میگه!
ولی نتیجه رو اینجا اعلام میکنیم ها!
[
ما به هیچ کدوم از کاربرامون دروغ نمیگیم!!! (لطفا با سند تهمت بزنید. خوبه من به شما تهمت بزنم؟ :62:)
در مورد ***ی یاد دادن هم من به کسی دیتاسنتر نشون دادم؟؟؟ هرکسی خودش میدونه از کدوم راهی محصولاتش رو تامین میکنه یکی دوس داره از چین بده یکی از اروپا و یکی هم از ایران!
اگه هم مشکلی واسه کاربرامون پیش بیاد ما که خودمونو مسئول میدونیم و جوابگو هستیم بقیه رو نمیدونم! (شاید شما جواب نمیدین که در مورد بقیه هم همچین فکری میکنید!؟؟)
ما همیشه به اول فکر رضایت مشتری هستیم بعد به فکر سود! (چون مشتری راضی بازم مشتری میاره که اونم خودشه سود میشه)
ما از اروپا وارز میدیم جادمون هم کوتاه نیس خیلی هم درازه چون ما اول کار در مورد وارز با دیتاسنترمون حرف زدیم.
در مورد تست هم بالا گفتم بهم پیام بدین در خدمتم!
-----------------------------------------------------------------------
بازم از صاحب تاپیک معذرت میخوام!!! ولی مجبورم این چیزارو بگم :106:
دیتا سنتر شما
hetzner
من هم حرف زدم وارز اجازه نمیدن. اگر میخواین یک تاپیک توی wht باز کنیم و سوال کنیم بگیم یک نفر میگه وارز اجازه میده و ببینیم کسی حرف شما رو قبول داره یا نه؟
سخت گیری نکردن درباره اخطارها و دیر اخطار دادن با وارز بودن فرق داره.
hetzner دو تا دیتاسنتر داره
آفریقا و آلمان
حالا مال شما کدومه؟! آلمان؟
آفریقا شاید وارز قبول کنه اما بعید میدونم با اون پهنای باند ازش سرور داشته باشین!
یک شفاف سازی بکنید توی آلمان کجا وارز میده که من خودم ریپورتشون رو بدم! و ببینید ظرف دو روز باهاشون چی کار میکنند.
شما از ***ی مثال زدین. بله یکی میره ***ی به کسی نمیگه ***ی میکنم. درست ولی من بدونم ***ی میکنه و به پلیس بگم چطور؟!
از شما میخوام یک تاپیک جدا باز کنید یا توی تاپیک hetzner این بحث رو ادامه بدین تا من هم جواب بدم
---------------------------
با عرض پوزش از صاحب تاپیک باید بگم شما اگر 100 درصد وارز میخوای جز چین و ایران و چند تا کشور رده پایین دیگه جایی نمیتونی کاملا وارز داشته باشی. همین هلند هم میگن وارز یک شکایت سخت داشته باشین میبندن