پاسخ : مودم خوب از رنج 50 الی 150 تومان ؟؟؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
SV24.CO
آقا اذیتش نکنید ، بزارید یه 2730u بگیره دیگه . خیلیم مودم خوبیه :d
من این مدل رو داشتم دیگه! :d با یکسری ISP ها سازگاری نداره... برای سازگار شدنش هم باید Firmware رو آپدیت کرد. من رسما پدرم در اومد تا تونستم ورژن جدید Firmware نسخه روسی رو پیدا کنم!! و تازه سر نصبش هم کلی دردسر داشتم!! در واقع اولش که نسخه هندی اش رو import کردم و مودم ترکید، بعد با کلی بد بختی باکس ساختم براش و از روی مدار Fix اش کردم!! :-| خلاصه مطلب این حرکتش نظر مساعدم رو نسبت بهش ختثی کرد!! :d چه کاریه خوب!! از اول یک چیزی بگیرید که مطمئن باشید از تمام جوانب اش...
هر چند می بایست خطاب به استارتر بگم که در واقع اصلا مهم نیست چی می خرید و استفاده می کنید! :d این بحث های تخصصی که راه انداختیم با دوستان صرفا یک بحث فنی-تخصصی هستش و مواردی رو پوشش میده که شاید اصلا سر و کارتون به آن ها نیفته... به هر حال شما نظر ما رو خواستید و ما هم چیزی که می دونستیم رو در اختیار شما قرار دادیم. نهایت امر هم تصمیم با شماست...
موفق باشید
پاسخ : مودم خوب از رنج 50 الی 150 تومان ؟؟؟
سلام بر تمانی دوستانی که در این تاپیک کنار من یا ما بودن :x
با کمکی که دوستان در این تاپیک کردن بر آن شدیم تا امروز از خیر 150 تومان خودمون بگزریم و بریم یه مودم بخریم انم چی linksys در هنگام خرید به این فروشنده علام کردیم 24 ساعته مودم روشن هست و اگر مثل TD8811 :">برامون 7 سال کار نکنه نمی خوایم،ایشونم گفتن 6 سال؟ گفتم بله گفت برو 10 سال بزار روشن باشه.
خلاصه گفتم برم یه تشکر ویژه از شما بزرگواران بکنیم انشالله تو عروسی خودتون دعوت می کنید جبران می کنم. :71:
ولی یه مطلبی هست باید عرض کنم من یه TD8811 TP-LINK داشتم بدبخت 7 سال 24 ساعته روشن موند دم نزد تا اینکه روی سیستم دادم رفت :63: الان اون طرف که خریده دوستمه مطمئنم تا 10 سال ازش کار نکشه ول کن نیست