پاسخ : درخواست هاست برای سایت موزیک میکسفا
در خدمتیم
با گارانتی عودت وجه هفته ای
سبد خرید - ترا وی پی اس
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hadi-110
عزیزم برای من به هیچ وجه هزینه مهم نیست که عودت بدید یا نه ... برای من سرویس مهم هست چون اصلا اعصاب تغییر سرور رو دیگه ندارم با این حجم فایل و داستان هاش
سلام
با ارائه تست در خدمتیم
لینک : بخش کاربری « مهرگان وب » - سبد خرید
لایت اسپید سی پنل | آنتی دی داس | انتی شل | CXS و پشتیبانی 24 ساعته
موفق باشید
دوست عزیز اگر هزینه مهم نیست یه سرور تهیه کنید 1- امنیت بیشتره 2- کیفیتش بسته به سخت افزاریه که تهیه میکنید و اختصاصی هستند. 3- هزینه مناسبی داره(180 هزار فضای خیلی بیشتری میتونید دراختیار بگیرید و یا با فضای کم رم و سی پیو رو ارتقا بدید) 3- دردسر ها را تجربه نخواید کرد و.... در کل یه سرور خوب با هارد اس اس دی و رم و پردازنده مناسب تهیه کنید. روی هاستینگ ها اعتماد نکنید چون هیچکی به خودش اعتماد نداره... شاید فردا مشتریانشون زیاد شدند و یا شاید...... البته اسم نمیبرم خودم هم هاستینگ دارم ولی راه حل منطقی ارائه دادم. همواره + باشید. :53:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
MR-Vazin
دوست عزیز اگر هزینه مهم نیست یه سرور تهیه کنید 1- امنیت بیشتره 2- کیفیتش بسته به سخت افزاریه که تهیه میکنید و اختصاصی هستند. 3- هزینه مناسبی داره(180 هزار فضای خیلی بیشتری میتونید دراختیار بگیرید و یا با فضای کم رم و سی پیو رو ارتقا بدید) 3- دردسر ها را تجربه نخواید کرد و.... در کل یه سرور خوب با هارد اس اس دی و رم و پردازنده مناسب تهیه کنید. روی هاستینگ ها اعتماد نکنید چون هیچکی به خودش اعتماد نداره... شاید فردا مشتریانشون زیاد شدند و یا شاید...... البته اسم نمیبرم خودم هم هاستینگ دارم ولی راه حل منطقی ارائه دادم. همواره + باشید. :53:
ممنون از جوابت
دنبال یه سرور خیلی خوب رفتم که هزینه ماهیانش چیزی حدود 500 هزار تومان میشد که یکم برای من سنگینه وشاید نتونم در آبنده از پس هزینه هاش بر بیام . دنبال گزینه های بهتری هستم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Dimansh
ممنون از جوابت
دنبال یه سرور خیلی خوب رفتم که هزینه ماهیانش چیزی حدود 500 هزار تومان میشد که یکم برای من سنگینه وشاید نتونم در آبنده از پس هزینه هاش بر بیام . دنبال گزینه های بهتری هستم
سلام
با ای دی من در تماس باشید برای مشاوره در مورد خرید سرور حتی تا سقف 100 تومان در ماه
از شرکت معتبر رسانگار
YID : mehrganweb
موفق باشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
MehrganWeb
سلام
با ای دی من در تماس باشید برای مشاوره در مورد خرید سرور حتی تا سقف 100 تومان در ماه
از شرکت معتبر رسانگار
YID : mehrganweb
موفق باشید
دوست عزیز یاهو ندارم متاسفانه
شماره تماس بنده : 09366231835
ایمیل : saeed.rap50@gmail.com
با سپاس
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Dimansh
تلفن شرکت : 01745835779
اگه متصل شدید تلفن گویا داخلی 4 در خدمتم
جالبه
بجز چند تایی از دوستان بقیه آفر هایی دادن که یا نماینده هستن یا اصلا نمی تونن یک ساعت این سایت رو میزبانی کنن استارتر تاپیک پشنهاد می کنم با دقت خرید کنید.