والا چی بگم...
منم توی فکر همینم چرا به اونا گیر ندادن اومدن سر بخت این اونم سایتی که فقط لینک دانلود گزاشته و چیزی از فروش فیلم های س... ننوشته بعد اونا می گن که این سایت فیلم س.... می فروشه!!!!
نمایش نسخه قابل چاپ
شماره تراکنش رو بگیر زنگ بزن بانک, شماره کارتشو بهت میده (اگه نداد بگو باید پولشونو باید پس بدیم یه جوری بگیر), بعد که شماره کارت رو گرفتی یه انتقال وجه الکی بزن ببین اسم و فامیلش چیه بعد بنویس برو بانک بگو پولمو خورده از طریق درگاه پرداخت اطلاعاتشو کامل میدن بهت بعد برو اونا رو بده پلیس :d
امیدوارم مشکلی پیش نیاد ولی حواست جمع باشه اگه اطلاعتشو بدی پلیس بعد همین فرد میتونه ازت شکایت کنه اول حکم دادسرا یا دادگاه رو از پلیس بگیر بعد اطلاعاتو بده الکی هم به تهدید هاشون توجه نکن قانونا بدون حکم هیچ کاری نمیتونن بکنن (به حکم های درون سازمانی که مثلا بالاش اسم سرهنگ برده توجه نکن :d فقط حکم دادسرا یا دادگاه)
با سلام
تجربه نشون داده که تو اینجور مسائل خانواده رو در جریان بزاری خیلی بهتر از اینه که شاید اتفاقی این مورد رو خودشون بفهمن
اگه می بینی نمی تونی با صبحت خودت موضوع رو حل کنی و سابقه میشه برات حتما با یک وکیل مشورت کن
یا حق
اگه ادرس سایت رو داری و سایت فعال هست یک پلن تبلیغاتش رو سفارش بده و شماره کارت و اسمشو بگیر واسه واریز پول ...
درود
دوست عزیز یک سوال شما فقط ثبت کننده دامنه بودین یا اینکه دامین رو تو پنل خودتون ثبت کردید !؟!!
اگر دامین رو توی پنل خودتون ثبت کردین که فوق العاده کار اشتباهی بوده و اما اگر که شما فقط نماینده فروش هستید میتونید از پلیس فتا یک نامه بگیرید که لطفا نام صاحب این دامنه را فاش کنه و اطلاعات کامل اون رو احراز کنه و نامه رو به nic فکس کنید و یا تو پنل خودتون به صورت تیکت بازش کنید بعد موارد رو توی یک نامه به شما میدن شما هم به پلیس فتا و کاری باهاتون ندارن !
اما اگر که دامین رو توی پنل خودتون ثبت کردین باید بگم که کار فوق العاده اشتباهی کردین و برای ادامه فعالیتتون اگر میخوایین ادامه بدین البته باید حتما این مورد رو در نظر بگیرید و یک نمایندگی دامنه آی آر تهیه کنید
سوالی بود هم بفرمایید اگر کاری از دستم بر بیاد در خدمتتونم
فکر کنم دستگیرش کردن :104: دیگه تیکت نداده :-ss
مملکته داریم :51:
دوست عزیز چون شما واقعا ثبت کننده دامنه بودی، خودشون با تحقیقاتشون به این مورد میرسن. شما خودتو نگران نکن. چون واقعا مشخصه شما دامین رو فروختی و مدرک هم داری! همین کافیه
هر کاری میگن گوش کن و قل بخور تو دستشون.
خودشون توی جلسه اول متوجه شدن که شما مقصر نیستی. فقط دارن روت فشار میارن که خودت طرفو پیداکنی. اونم به خاطر گشادی شونه نه چیز دیگه!
میخان یه خورده دست و پا بزنی تا 100% مطمئن بشن که مقصر نیستی همین.
امروز از طرف پلیش فتای شهرمون با من هم تماس گرفتن گفتند که 4 شنبه بیا اینجا
یه فورم هست که باید پر کنی
میگه فرم مربوط به کسانی میشه که هاست ارایه میدن
احتمال داره به من هم بخاطر همچین چیزی گیر بدند ؟
من به یه سایت موزیک و یه سایت که انجمن هست و هوادار جاستین بیبر هست هاست دادم و فقط اونا ***** میشن
جز این نه دامنه ای که ***** بشه و مبتذل باشه نه دامنه ثبت کردم نه هاست دادم
اما اینارو خوندم دلشوره گرفتم :104: