اگر واقعاممنون بودید همون اول پست رو گزارش میکردید
پس ممنون نیستید :51:
نمایش نسخه قابل چاپ
تایید میشه به هارد نمیشه اعتماد کرد چون یه قطعه الکترو مکانیکی هست !
و مدیر سرور بجز هاستینگ واقعا نمیتونه و جدا از ینکه وظیفه نداره بکاپ تهیه کنه و این موضوع باید توسط خود کاربر انجام بشه !
دیگه بدشانسی بوده و همین باید باعث باشه از این به بعد به بکاپ اهمیت بدید
البته با قیمت هات موافق نیستم شایان :دی
البته سیاست کاری هرکس مورد احترام باید باشه !
سلام
شب همه همکاران و کاربران شب زنده دار بخیر!
من تا اینجا همه پستها رو خوندم
نظراتی دارم :
1- در خصوص این که میفرمائید 100 تا از این تاپیک هات زده بشه کاملا مخالفم ! چرا ما عادت داریم همیشه کوتاه بیایم و بگیم نمیشه ! چرا نباید حتی مدیر این تالارها فشار بیاریم اجاره فعالیت افراد مشکوک رو ندهند ؟ |
2-دوستی که فرمودند سرویس ارزون هم میشه با کیفیت باشه % 100% مخالفم ، چون ارزون نمیتونه با کیفیت باشه تاکید میکنم نمیتونه ! زمان دلار 1200 تومنی هم VPS 512 25هزار تومن بوده ! الان 20 تومن ؟ گرون میتونه بی کیفیت باشه ! اما ارزون هرگز نمیتونه! اونم ارزونی که از 10 درصد منطق هم پیروی نمیکنه
نکنه آمریکا دلارش داره گرون میشه باید بره یه فکری به حال خودش بکنه ؟
فرض کنیم کاربری از مشتریان ما یک سرور با 16 گیگ رم و 32 آی پی داشته باشه و ماهیانه 500 هزار تومن بابت این سیستم پرداخت کنه !
نهایت میتونه 29 سرور 512 به شما ارائه کنه با قیمت 15 هزار تومن چقدر میشه ؟ 435 هزار تومن؟
نظرتون راجع به 20 هزار تومن چیه ؟ 580 هزار تومن ؟ یعنی فقط با 80 هزار تومن همه سرور و نگهداری میکنه ؟
نه جریمه ابیوز نه پهنای باند اضافه نه ......
نه نمیشه !
اما چرا میتونه به شما سرویس بده !؟
راحته به شما سرویس میده ......... تا وقتی که مثل یکی از مشتریان ما که به که با بدهی به ما و کلی سرور تمدید نشده ناپدید میشه ( نمونه این برای همکارای دیگه زیاد رخ داده و متوجه هستند چه عرض میکنم !)
حالا ما میام جعمش کنیم قضیه رو ! ببنید طرف چطوری سرویس داده
سرور 16 گیگ رم با هارد 2 ترابایت و 5 گیگ پهنای باند!
یک سرور4 گیگ رم با 1.5 ترابایت هارد 100 هزار تومن
یک سرور 2گیگ رم با هارد 1 ترابایت ماهیانه 60 هزار تومن!
و... تا 32 سروری که من وقتی پسورد سرور رو ریکاور کردم رو واردش شدم مونده بودم چرا من همچین توانایی عظیمی ندارم ! منی که خودم یادش دادم چطوری کار کنه که دچرا مشکلات فنی و افت کیفیت نشه !
این دوستمون کم کم 1 تا 1.5 میلیون بدهکار بود به کاربرانش و مقدار یهم به خود ما !
جالبه مشتری اون اومده دیتا یک سایت دانلود روی سروره ! میگه تمام زندگیمه چند میلیون می ارزه ! میگیم هزینه سرور و بدید بگیم دیتاسنتر روشنش کنه ! میگه من 400 تومن ندارم و نمیتونم بدم ! اخر امر هم به فنا رفت سرور و دیتای روش !
3- در مورد پشتیبانی هم مطمئن باشید وقتی مشکلی بوجود بیاد متوجه می شوید پشتیبانی چیه ! نه اینکه
"آقا سلام لطفا سرور من رو ریستارت کنید "!
و ماهی 10 بار این تیکت رو میزنه طرف بدون اینکه حتی بدونه چرا سرورش دائم داره هنگ میکنه ! چون دانش کمه فکر میکنه خودم یه جایی خرابکاری کردم ! حتی نمیکنه بپرسه و مطمئن بشه از سمت سرور مشکلی نیست !
4-انتخاب سرویس دهنده معتبر سخت نیست ! اما به تعداد تقدیر و تشکر هم نیست ! ممکنه خیلی ها دروغین باشه ! و ممکنه "بعضی" حتی وب هاستینگ تالک توی رادارشون هم نباشه از نظر ارزش ریالی !
5- از دست رفتن اطلاعات حق شما و ماست ! عزیز من شما که 1000 گیگ اطلاعات مهم داری باید بری دنبال سروری بگردی که RIAD 1 یا 10 باشه ! یا حداقل Raid 0 نباشه !
اگر Raid 0 گرفتید نه مانند برخی از دوستان که بعد از سوختن یکی از اعضا آرایه Raid که گویا در خصوص Riad 0 تازه بعد از رخداد دلخراش تحقیق کردند ( ناراحت نشید عزیز اما باید از سرویس دهنده خودتون مشورت میگرفتید و حداقل Raid 0 نمیکردید ! و اینجا هم جای توضیح مشکل کاربر و دفاع از خودتون نبوده چون کسی شما رو نمیشناخته و اسمی هم از شما برده نشده و اگر برده شده میتونستید درخواست بدید پست رو حذف کنند )
توضیحات بیشتردر منبر بعدی !
ختم جلسه!
من فکر میکنم همچین افری که دادم توی پست بالا برای اینکه بشه دست هرکسی که جرمی کرد بس کوچیک رورو کرد کسی نه استفبال کرد و نه تشکری زد غیر شما دوست عزیز
البته با دلیل و منطق بخدا یک ی از راه هایی بشه پیشرفت کرد انتقاد ازاده چه واسه کسی یک پست داره چه صد پست داره بعدشم انتقاد از کسی که خلا ف می کنه وحرف زود میزنه که بدنیست اگر میشه دوستان
حمایتت کنن که مدیران بتونن بعداز درخواست هایی زیاد لااقل به حرف ماها رسیدگی کنن
بهترین فایده ای این عمل داره کسی که بچه است نمی یاد فرورم تاپیک فروش بزنه و چند روز ادم و معطل کنه پولم بخوره بره
هرکسی که کلاه برداری شد ازش زود همه می فهمن و کلاه دیگه سر کس دیگه ای نمی ره
دوست عزیز در خصوص این مطلب شما :
اگر منظورتون من هستم باید بگم که من از قبل هم اطلاع داشتم اگر یکی از هارد ها به مشکل برخورد کنه کل دیتا ها پاک میشه ولی این مشکل خیلی کم پیش میادنقل قول:
اگر Raid 0 گرفتید نه مانند برخی از دوستان که بعد از سوختن یکی از اعضا آرایه Raid که گویا در خصوص Riad 0 تازه بعد از رخداد دلخراش تحقیق کردند ( ناراحت نشید عزیز اما باید از سرویس دهنده خودتون مشورت میگرفتید و حداقل Raid 0 نمیکردید ! و اینجا هم جای توضیح مشکل کاربر و دفاع از خودتون نبوده چون کسی شما رو نمیشناخته و اسمی هم از شما برده نشده و اگر برده شده میتونستید درخواست بدید پست رو حذف کنند )
دلیل رید 0 فقط برای افزایش سرعت هارد ها بوده
درکل من نمیخواستم توی این بحث شرکت کنم چون واقعا توی پشتیبانی سایت خودم وقت کم میارم تا بخوام توی این بحث ها هم باشم
فقط خواسنم جواب اون مشتری رو بدم تا بعدا یک جنگ راه نندازه
درکل همه موفق باشید
چون گفتی اسم نبر نام نمیبرم اما این قضیه دامن گیر منم شد (دیگه همگی در جریان هستند و باعث و بانیشم میشناسن "خصوصا خودتون اقا دانیال") و تجربه ای شد تا به هر ناکسی اعتماد نکنیم...
پیشنهاد منم به اقایون اینه که حتما قبل اینکه یه سرور با این قیمت ها بخرند یه حساب کتابی بکنند ببینند اصا جور در میاد یا خیر.
صحبت های جناب صالحی خیلی خوب و منطقی بود .
اما این رو بگم جناب صالحی الان وی پی اس ها تو این انجمن دو کاربرد دارن ، یا برای چیز پی ان فروشی هستن یا برای چیز پی ان فروشی نیستن ! اونی که وی پی اس واسه کار درست حسابی میخواد خودش آدم حسابیه حالیشه بنابراین میره یه سرویس درست درمون میخره . من خودم چندتا سرور دارم ، یه آفر هم زدم رم 4 گیگ میدم 30 تومن . یه سرورمو گذاشتم واسه اونا که سرور واسه کار درست حسابی میخوان . چندین نفر هم از همون تاپیکم با من تماس گرفتن گفتن آقا ما سرویس خوب میخوایم منم از روی اون یکی سرورم رم 2گیگ رو تا 50 60 تومنم دادم بهشون راضی هم هستن .
هاردشم رید 10 کردم که مشکلی پیش نیاد . مردم که مسخره ما نیستن یه عمر جون بکنن صبح بیدار شن بگیم شرمنده هارد سوخت !
پر حرفی نکنم ، خلاصه کلام اینکه مشتری ای که خودش بفهمه سرور یعنی چی اون چیزی که میخواد رو حتی از فروشنده ارزون فروش هم میره به قیمت واقعیش میخره . یه سری افرادم هستن دیتا براشون مهم نیست وی پی اس میگیرن واسه چیز پی ان شخصی اونم میره وی پی اس ارزون میخره ، هر ماه هم حتی سرور عوض کنه عین خیالش نیست ، هاردم بسوزه میگه عیبی نداره یه وی پی اس دیگه بده !(کم هم نیستنا از اینا تو این انجمن پره) ارزون میخره اصلا براش مهم نیست .
رید 10 و SAN رو واسه همین چیزا گذاشتن serverstar.ir عزیز . البته اونی که اعلام میکنه من مسئولیتی در قبال اطلاعات شما ندارم دیگه مشتری حقی نداره اعتراض کنه .
اینم برمیگرده به همون مسئله که گفتم مشتری ای که بفهمه ، میدونه چه سرویس تهیه کنه . اونیم که نمیفهمه همون بهتر که اطلاعاتشو آتیش بزنن !