به علت اصرار برخی از کاربران برای خرید تا فردا شب تمدید شد با هزینه 14 هزار تومان.
دوستان لطفا همینجا اعلام کنید پیام خصوصی ندید
پیام خصوصی برای سایر پلان ها و .. هست تشکر
نمایش نسخه قابل چاپ
به علت اصرار برخی از کاربران برای خرید تا فردا شب تمدید شد با هزینه 14 هزار تومان.
دوستان لطفا همینجا اعلام کنید پیام خصوصی ندید
پیام خصوصی برای سایر پلان ها و .. هست تشکر
دوست عزیز...
1. قیمت اعلام شده (14000 تومان) برای کسی که الان سفارش میده، برای تمدید ماههای بعد هم همین مقدار خواهد بود؟
2. سیستم عامل mikrotik $ Centos هم موجوده؟ منیج هست یا نه؟
3. دسترسی vsphere client هم داده می شه یا نه؟
با تشکر
سلام
من به عنوان همکار دوست عزیزم Makhooof و تسریع در پاسخ دهی جواب دوستان را تا جایی که بتونم میدم
بله دوست من فعلا این آفر ستاره دار میباشد و ادامه دارد در ماه های آینده برای تمدید سرور
هر سیستم عاملی که شما مد نظرتون باشه و معقول کاربری باشه با کانفیگ اولیه ارائه میشه
از دوستانی که از ما سرویس خرید کردن از این انجمن لطف کنن و نظرشونو در همین جا اعلام کنند از هر لحاظی ( مطمئن باشید پیشنهاد ها و انتقاد های شما اعمال میشود )
بله در صورتی که دسترسی پنل لازم داشته باشید ارائه میشود و در آینده نزدیک از طریق پرتال کاربران قابلیت های مدیریت سرویس داده میشود
###########
جا داره در اینجا از دوستان و همکارانی که مارو یاری دادن تا به این سطح و کار برسیم تشکر کنم ( تیم فنی و پشتیبانی ، مدیریت ، کاربران و ..... )
به زودی در حال قیمت گذاری و امکانات سنجی برای ارائه هاست های با کیفیت بالا ( وب سرور های Apache ، Litespeed ، Nginx ) برای سایت ها و سرور های دانلود با ترافیک های بالا و پهنای باند نامحدود هستیم
دوستانی که تمایل به دریافت اینگونه سرویس ها دارن میتونن همین جا اعلام آمادگی کنن تا قیمت ها اعلام بشه در همینجا
به زودی تاپیک مجزایی زده میشه برای این موضوع
سرویس پیشنهادی :
ماهیانه 38 دلار
نرخ دلار امروز 4000 تومان
لینک سفارش :
سبد خرید - .::FahimHost::. سرورهای مجازی ، سرورهای اختصاصی ، هاست ، دامنه
مشخصات سرور :
CPU 2.6GHz E5-2670 ( 20M Cache ) , 4 Core - Dedicated
Ram 1024 DDR3 - Dedicated
HDD 100Gb - Optional
Unlimited Bandwidth
Port 10G - Share
Webserver : Litespeed ( 2 CPU ) Enterprise & Nginx
پشتیبانی سرویس داده شده کاملا با فهیم هاست میباشد از هر لحاظی ( آپدیت ها ، موارد امنیتی ، نصب افزونه ها و ... )
می شه نوع هارد سرور رو ذکر کنید ?
اگر از raid هم استفاده می کنید اون رو هم ذکر کنید
قیمت هارد اضافه چقدر می شه ؟