پاسخ : آفر ویژه.نمایندگی هاست نامحدود 5000 تومان ماهانه
سلام.دیگه اطلاعاتی ندارم.من دیگه توی اون سایت و اون شرکت نیستم...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
eskelet-sokhte
سلام دوست عزیز.کدوم مستر ریسلر!درگیریا؟!نمایندگی ها رو اگه میتونی پاک کن.گفتم سایت کلا روی یه هاسته.پنل مینویسم تا پشم شما در بیاد.وعده همینجا.وقتی راه افتاد بهتون میگم.من دیگه کارمند اونجا نیستم.هرکاری میخوای بکن.ولی مطمئنم نمیتونی نمایندگی هارو پاک کنی
ببين بچه جون حرف زدم با بزرگ ترتو اول از همه چي ياد بگير بد بيا قد قد كن ؛)
شما ارين صفايي نميشناسي نه؟ شما از irbesthost ريسلر نداري نه؟ بچه من اندازه سن تو تو كار هاستينگ بودم ؛) پس سعي كن بري اين دروغارو واسه يكي ديگه بگي ؛)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sawash
ببين بچه جون حرف زدم با بزرگ ترتو اول از همه چي ياد بگير بد بيا قد قد كن ؛)
شما ارين صفايي نميشناسي نه؟ شما از irbesthost ريسلر نداري نه؟ بچه من اندازه سن تو تو كار هاستينگ بودم ؛) پس سعي كن بري اين دروغارو واسه يكي ديگه بگي ؛)
دوست گلم جو گیر شده.من یه دقیقه برای انجام یه کاری آنتی ویروس و آنتی هک و هرچی که داشتمو غیر فعال کردم فک کرده هک کرده!!!!!!درباره هاستینگ برتر ایرانیان هم باید خدمتتون عرض کنم که در ابتدا باهم شریک بودیم یعنی irbest یا همون هاستینگ برتر ایرانیان هاست میزبانی میداد و ما نمایندگی هاست که بعد از اینکه بنده شخصا رفتم سرور خریدم همکاری تموم شد و هرکدوم راه خودمونو رفتیم.خواهشا دیگه توی این تاپیک پست نده(وقت اضافی واسه بیکارایی مث تو رو ندارم!!!!!!!!!!!!):103:
دوستان شاید دوباره به اون شرکت برگشتم.مدیریت دوباره درخواست استخدام از من کرده!!!!اگه برگردم آفر دوباره شروع میشه