قبلا مطالعه کردم
منم همین کارهارو انجام دادم
اما بازهم مشکل داره
فعالهنقل قول:
Setup Remote Access Key
نمایش نسخه قابل چاپ
قبلا مطالعه کردم
منم همین کارهارو انجام دادم
اما بازهم مشکل داره
فعالهنقل قول:
Setup Remote Access Key
وقتی یه بزرگی پا به عرصه میزاره دگه جای ما هنرجو ها نیست
همکار عزیز هاست 97 جوابتونو میدن اشون خیلی با تجربه اند و همین لینکی که بهتون دادم ایشون تعریفش کردند
آرزوی موفقیت برای ایشون
موفق باشید
ممنوننقل قول:
وقتی یه بزرگی پا به عرصه میزاره دگه جای ما هنرجو ها نیست
همکار عزیز هاست 97 جوابتونو میدن اشون خیلی با تجربه اند و همین لینکی که بهتون دادم ایشون تعریفش کردند
آرزوی موفقیت برای ایشون
موفق باشید
بله مطمئنا همینطوره
گفتم این کارو انجام بدننقل قول:
cPHulk Brute Force Protection بگید براتون خالی کنند
ایشالا که درست شه
سلام، ببخشید من هم این مشکل رو دارم باید این هارو بگم. whmcs ام روی هاست نمایندگی ام هست. سرور ها اضافه شدند و به درستی کار میکنند به جز یکی که همه مشخصات درست هست و با زدن دکمه whm در خود مدیریت سرور ها به هاست وارد میشه اون کد هش رو هم درست هست. همه تایپک هارو خوندم ولیَ مشکلم برطرف نشده. whmcs ام لایسنس داره. ولی این گزینه رو خودم حدس زدم cPHulk Brute Force Protection و گفتم برام غیر فعالش کنند و درست شد ولی بعد از یک روز دوباره خراب شد و نه دیگه میشه اکانت ایمپورت کرد و نه اکانت ساخت برگشت حالت قبل بعد از یک روز. خودم مطمئنم مشکل از cPHulk Brute Force Protection هست ولی نمیدونم چه بهشون دیگه بگم که بعد از یک روز دوباره خراب نشه....
خیلی ممنون میشم اساتید محترم به من راهنمایی کنند.
ممنون بهشون گفتم یک بار دیگه Brute Force Protection برای من خالی کردند درست شد. فقط الان یک مشکل دیگه هست. وضعیت سرور ها که من توی تنظیم هر سرور آدرس اون فایل وضعیت رو قرار دادم ولی وقتی از ناحیه کاربری نگاه میکنی، همه وضعیت ها درسته ولی فقط بارگذاری سرور و پایداری رو زده در دسترس نیست یا 0 Days 00:00:00 نمیدونم مشکل این دیگه از کجاست. ممنون میشم راهنمایی کنید.
اهمیتی ندارد
دوباره تنظیم کنید
شاید جایی رو اشتباه کردید
و برای https اگر دارید تیک آخر رو فعال کنید وگرنه خیر!
بله خیلی ممنون به نظر خودم هم اهمیت زیادی نداره...الان یک مشکل اساسی دیگه دارم. اینکه من برای امنیت whmcs سه فولدر templates_c و attachments و downloads رو به قبل از public_html منتقل کردم و تغییرات لازم رو در فایل configuration.php دادم و یوزر هاستم رو در اون سه خط وارد کردم ولی بعد از این کار پیغام میده که باید دسترسی templates_c روی 777 تنظیم بشه که بتونید ادامه بدید و یا اون رو در فایل configuration.php تغییر دهید. من زیاد whmcs نصب کردم و در هاست های دیگرم این مشکل نبود. الان با انجام چندتا آزمایش متوجه شدم که این سه فولدر رو نمیشه اصلا از دایرکتوری whmcs خارج کرد و در فایل configuration.php تغییر داد که بعد بتونه بخوندش. دیگه نمیدونم واقعا گیج شدم.
همه اون سه خط هم درست توی configuration.php زدم و اون یک خط قبلی خودش که مال templates_c بود پاک کردم و بعد اون سه خط رو نوشتم.
ممنون میشم کمک کنید.
دوست عزیز
آدرس فایل را اشتباه میزنید
حتی کوتیشنها و یا یک اسلش بی مورد میتواند تاثیر داشته باشد.
جهت مطالعه بیشتر به آدرس زیر مراجعه کنید.
http://www.webhostingtalk.ir/f178/46302/#post424767