پاسخ : نامزد های دریافت تندیس برترین هاستینگ ایران در جشنواره وب ایران اعلام شدند
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Vatan-Host
سلام دوست خوبم ،
ممنون انشاالله موفقیت های شماهم روزافزون باشه ،
نمیگم وطن هاست شایسته بود واقعا ، چون از فعالییت های هاستینگ های دیگه خبر ندارم ،
شکر خدا مشتریان ما از ما راضی هستند و این بزرگترین موفقیت برای ماست ،
اما برای اینکه ثابت کنم که پارتی و یا تقلبی در کار نبوده در همینجا بصورت رسمی اعلام میکنم که از جشنواره انصراف خواهیم داد ، خود را به عنوان کاندیدا معرفی نخواهیم کرد ، و در دوره های بعدی هم به هیچ عنوان شرکت نخواهیم کرد ،
ارادتمند شما
دوست عزیز چرا انصراف ؟؟؟
تا اخرش بروید .
صحبت های که دوستان انجام داده اند صرفا جهت این نیست که شما انصراف بدهید . صرفا جهت سنجش اعتبار جشنواره است . که مسئله پارتی بازی در ان به وضوح دیده میشود .
بنده نیز عرض کردم که روی صحبتم با شما نبوده و نیست . چون اصلا من در دسته هاستینگ شرکت نکردم .
صحبتم کلی بود .
پاسخ : نامزد های دریافت تندیس برترین هاستینگ ایران در جشنواره وب ایران اعلام شدند
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
kianesfahan
دوست عزیز چرا انصراف ؟؟؟
تا اخرش بروید .
صحبت های که دوستان انجام داده اند صرفا جهت این نیست که شما انصراف بدهید . صرفا جهت سنجش اعتبار جشنواره است . که مسئله پارتی بازی در ان به وضوح دیده میشود .
بنده نیز عرض کردم که روی صحبتم با شما نبوده و نیست . چون اصلا من در دسته هاستینگ شرکت نکردم .
صحبتم کلی بود .
سلام دوباره ،
دوست خوبمون جناب i-whost صحبت هایی کردند که واقعا قابل تحمل نبود ، از نظر بنده حتی اگه برنده ی تندیس هم شیم ولی این صحبت ها پشت سرمون باشه خیلیا باور میکنند ،
دوست دیگه میگه 20 هزارتا رای فلان تومن ، در صورتی که ما توسط تیم داوری انتخاب شدیم
سلام خدمت دوستان عزيزم
و تبريك خدمت همه عزيزاني كه در اين مسابقه تونستند كانديد بشند
همينكه اين دوستان خوب تونستند كانديد بشند خودش كلي ارزش داره
بنده به شخصه به هيچ كدام راي نخواهم داد و كلا شركت نميكنم اما خب در اين ليست سابقه كار با اكثر اين دوستان رو دارم
با شركت ديتا ارقام خيلي وقته پيش كار ميكردم و واقعا تيم خوب و حرفه اي دارن و بهشون تبريك ميگم
شركت ميزبان سايت به مديريت اشكان عزيز / شايد به جرات بتونم بگم اشكان جان يكي از بهترين و متعهد ترين سرويس دهنده هاي هاستينگ هستند و واقعا هم تو كارشون حرفه اي هستند و از هيچ كمكي به دوستانشون دريغ نميكنند (ارادت زيادي بهشون دارم)
و آقا محمد عزيز مديريت وطن هاست كه به شخصه به واسطه يكي از مشتريانشون كه از دوستان صميمي من هستند باهاشون آشنا شدم حالا شايد ايشون مارو نشناسند :71: البته حق هم دارند چون جاي دوستم با ايشون صحبت كردم و در مدتي كه دوستم از ايشون سرويس داشتند و دارند واقعا پشتيباني و كارشون حرف نداره
به هر حال براي همه دوستان عزيزم آرزوي موفقيت و سربلندي ميكنم
راستي انصراف كار درستي نيست .
بقول ياس : اگه دشمن نداشتم بايد به قدرت خودم شك ميكردم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
vahab00
سلام خدمت دوستان عزيزم
و تبريك خدمت همه عزيزاني كه در اين مسابقه تونستند كانديد بشند
همينكه اين دوستان خوب تونستند كانديد بشند خودش كلي ارزش داره
بنده به شخصه به هيچ كدام راي نخواهم داد و كلا شركت نميكنم اما خب در اين ليست سابقه كار با اكثر اين دوستان رو دارم
با شركت ديتا ارقام خيلي وقته پيش كار ميكردم و واقعا تيم خوب و حرفه اي دارن و بهشون تبريك ميگم
شركت ميزبان سايت به مديريت اشكان عزيز / شايد به جرات بتونم بگم اشكان جان يكي از بهترين و متعهد ترين سرويس دهنده هاي هاستينگ هستند و واقعا هم تو كارشون حرفه اي هستند و از هيچ كمكي به دوستانشون دريغ نميكنند (ارادت زيادي بهشون دارم)
و آقا محمد عزيز مديريت وطن هاست كه به شخصه به واسطه يكي از مشتريانشون كه از دوستان صميمي من هستند باهاشون آشنا شدم حالا شايد ايشون مارو نشناسند :71: البته حق هم دارند چون جاي دوستم با ايشون صحبت كردم و در مدتي كه دوستم از ايشون سرويس داشتند و دارند واقعا پشتيباني و كارشون حرف نداره
به هر حال براي همه دوستان عزيزم آرزوي موفقيت و سربلندي ميكنم
راستي انصراف كار درستي نيست .
بقول ياس : اگه دشمن نداشتم بايد به قدرت خودم شك ميكردم
سلام ،
نظر لطفتونه ،
ما فقط وظیفه مون رو انجام دادیم ، به هر حال ممنونم از حمایتتون :)
سلام
اینجا خیلی ها هستند که دو روزه هاستینگ زدن و میان چرت و پرت میگن !
به حرفاشون توجه نکن ! ...بیش نیستن ;)
آنصراف نداده و تا آخر باش تا چششون بسوزه + جای دیگشون !
به منم پیشنهاد دادن به ایمیلم که بیا 15000 تا رای مثبت بهت بدیم 35000 تومان به ما بدین
در جواب گفتم ( به شوخی ) : خودم که دستم فلج نیست میشینم از صبح تا شب به خودم رای میدم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
pc30
سلام
اینجا خیلی ها هستند که دو روزه هاستینگ زدن و میان چرت و پرت میگن !
به حرفاشون توجه نکن ! ...بیش نیستن ;)
آنصراف نداده و تا آخر باش تا چششون بسوزه + جای دیگشون !
سلام ، ممنون از حمایتتون :)
محمد جان باید بگم همیشه افرادی هستند که همیشه به موفقیت افراد بزرگ حسادت میکنند
شما نباید اینقدر در برابر این سخنان ضعیف باشی
از همین جا من از طرف دوستان معذرت خواهی میکنم و از شما میخوام که هرجوری شده در اون جشنواره حضور داشته باشی
لطفا انصرافت را پس بگیر
شما با این که دفعه ی اول هست در جشنواره شرکت کردی ولی در همین دفعه اول موفق شدی
بنده در حال حاضر دارم اماده میشوم برای شرکت در جشنواره سال بعد
خواهشن حتی اگر به اون تندیس هم نیاز نداری شرکت کن
اخه تا کی بخوایم همیشه به خاطر یک سری حرف خودمون را ببازیم
اگر تو انصراف بدی اون اقای .... هم میدونه که صحبت هایش فایده ای نداره و دست از این کار هایش برمیدارد
ممنون از شما و تیمتو بابت خدمانت ارزشمند
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
DeLtAvPs
دوست عزیز میشه بگید که بر ه اساسی این 5 سایت رو گفتید که انتخاب شدند؟
با تجه به اینکه توی این لینک سایت های زیادی هستند!!!
وبسایتها | جشنواره وب ایران
لطفا لینک این خبرتون رو که 5 تا رو معرفی کردید رو اینجا ارسال کنید
ثبت نام ابنجا رایگان هست هرکسم رفته ثبت نام کرده خیلیها رو تو این لیست خیلیها میشناسن :::دی
دلیل نمیشه که نامشون جزو 5 تا باشه !!!
درکل اصلا به این جشنواره اعتقاد ندارم چون خیلیها 2 روزه خودشونو اینکاره میدونن و اینجا اسمشون برده شده !!!!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mirhendi
محمد جان باید بگم همیشه افرادی هستند که همیشه به موفقیت افراد بزرگ حسادت میکنند
شما نباید اینقدر در برابر این سخنان ضعیف باشی
از همین جا من از طرف دوستان معذرت خواهی میکنم و از شما میخوام که هرجوری شده در اون جشنواره حضور داشته باشی
لطفا انصرافت را پس بگیر
شما با این که دفعه ی اول هست در جشنواره شرکت کردی ولی در همین دفعه اول موفق شدی
بنده در حال حاضر دارم اماده میشوم برای شرکت در جشنواره سال بعد
خواهشن حتی اگر به اون تندیس هم نیاز نداری شرکت کن
اخه تا کی بخوایم همیشه به خاطر یک سری حرف خودمون را ببازیم
اگر تو انصراف بدی اون اقای .... هم میدونه که صحبت هایش فایده ای نداره و دست از این کار هایش برمیدارد
ممنون از شما و تیمتو بابت خدمانت ارزشمند
ممنون مهدی عزیز ،
حق با شما و سایر دوستان هستش ، ما نباید موفقیت خودمون رو فدای حرف یه سری کسا کنیم که مشخصه از شایستگی حضور توی بازار هاستینگ رو ندارند ،
بازم ممنونم ، هم از تو هم از بقیه دوستان که مارو حمایت کردن.