پاسخ : انتظار شما از پورت 10 گیگ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
babelirani
با سلام ما خودمون به نسبت قیمت پورت 10 گیگ که خریداری شده دانلود رور وی 180-200 مگابایت میخوایم ارائه کنیم که با حرف شما فکر کنم بسیار باید عالی باشه
بله! بسیار عالی هست!
من برای یکی از مشتری ها که داشتم کانفیگ میگردم دانلودی حدود 90 تا 150 دیدم بیشتر ندیدم از رد استیشن بود
هارد هم باید جوابگو باشه
1 گیگ یعنی 100 مگابایت
10 گیگ یعنی 1 گیگابایت
* ( حدودی )
هارد شما این مقدار کشش داره ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
داودی
هارد هم باید جوابگو باشه
1 گیگ یعنی 100 مگابایت
10 گیگ یعنی 1 گیگابایت
* ( حدودی )
با سلام
اولا" هیچ سروری بهش 10 گیگ اختصاصی داده نخواهد شد و بین 180-200 مگ سرعت داده میشه به صورت تضمینی یعنی در بدترین شرایط هم همین سرعت رو دارن
و فکر نکنم هارد هامون مشکلی با این سرعت داشته باشن
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
داودی
هارد هم باید جوابگو باشه
1 گیگ یعنی 100 مگابایت
10 گیگ یعنی 1 گیگابایت
* ( حدودی )
10 گیگ یعنی 1 گیگ رو از کجا آوردید؟!!!
بله هارد ssd خیلی بیشتر از 1 گیگ رو هم کشش داره!!!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
dedserver
من برای یکی از مشتری ها که داشتم کانفیگ میگردم دانلودی حدود 90 تا 150 دیدم بیشتر ندیدم از رد استیشن بود
این دیتاسنتر به دلیل Unlimited بودن پهنای باند از این مقدار بیشتر فکر نمیکنم بتونه ارائه بده چون در اون صورت هزینه ی پهنای باند مصرفی خیلی با خواهد رفت
سرعت معمولی یه هارد sata حداکثر 50 60 مگ هستش عزیز شما اگه هاردتون رو رید نکنید چه ساتا چه ساس هیچ وقت نمیتونید به اون سرعت برسید.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
vp_server
10 گیگ یعنی 1 گیگ رو از کجا آوردید؟!!!
بله هارد ssd خیلی بیشتر از 1 گیگ رو هم کشش داره!!!
اینم اضافه کنم که هارد های sas با دور بالا هم معمولا" تا 400 مگ هم کشش داشتن و تست کردیم مشکلی نداشته
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shingo
سرعت معمولی یه هارد sata حداکثر 50 60 مگ هستش عزیز شما اگه هاردتون رو رید نکنید چه ساتا چه ساس هیچ وقت نمیتونید به اون سرعت برسید.
دوست عزیز هیچ دیتاسنتری روی پورت 10 گیگ به شما هارد های غیر رید ارئه نمیه و حتما" روش رید اعمال خواهد شد ( اجباری هستش ) فقط نوع رید رو مشتری انتخاب خواهد کرد
ببخشید فقط یه سوال شما این اطلاعات رو از کجا اوردید که Sata حداکثر 50-60 مگ سرعت داره ؟
بعضی از دوستان تو تایپیک حرف های خنده داری دارن میزنن:71: