پاسخ : مشکل مهم با ماژول پرداخت آنلاین بانک پاسارگارد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Ahmad110
بهتره ماژولی رو که بهتون دادن اینجا بزارین تا چک بشه .
با سلام این لینک
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
clickchat
این همون کدهای نمونه (سمپل) هستش . با این باید به راحتی به درگاه وصل بشین و پرداخت انجام بدین .
ویرایش فایل ایندکس رو درست انجام میدین ؟
دسترسی فایلها رو چک کردین ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Ahmad110
این همون کدهای نمونه (سمپل) هستش . با این باید به راحتی به درگاه وصل بشین و پرداخت انجام بدین .
ویرایش فایل ایندکس رو درست انجام میدین ؟
دسترسی فایلها رو چک کردین ؟
یکم بیشتر توضیح بدین منظورتون از دسترسی فایل چیه؟
چطور باید ویرایش کنم و چه کدی رو تغییر بدهم؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
clickchat
یکم بیشتر توضیح بدین منظورتون از دسترسی فایل چیه؟
چطور باید ویرایش کنم و چه کدی رو تغییر بدهم؟
سلام
این فایل اصلا برای whmcs نیست.یک کد مستقل هست که باهاش فروش انجام بدید.اونی رو که من قبلا توی این انجمن گذاشته بودم رو پیدا کنید و استفاده کنید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sardarn
سلام
این فایل اصلا برای whmcs نیست.یک کد مستقل هست که باهاش فروش انجام بدید.اونی رو که من قبلا توی این انجمن گذاشته بودم رو پیدا کنید و استفاده کنید
سلام ، فکر کنم متوجه مشکل من نشدید مشکل من اصلا کد و ماژول و اسکریپت نیست همه به ماژول گیر میدن مشکل من سرور که صفحه رو سفید میکنه همین
سلام
مگه شما اون فایل هایی رو که دادید تو یهاست نریختید؟اون فیل ها اصلا مربوط به whmcs نیستند.شما اون فایلی رو که من توی همین انجمن گذاشتم پیدا کن و بریز توی هاست ببین مشکل داره یا نه؟اون وقت قطعی می شه گفت مشکل از کجاست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sardarn
سلام
مگه شما اون فایل هایی رو که دادید تو یهاست نریختید؟اون فیل ها اصلا مربوط به whmcs نیستند.شما اون فایلی رو که من توی همین انجمن گذاشتم پیدا کن و بریز توی هاست ببین مشکل داره یا نه؟اون وقت قطعی می شه گفت مشکل از کجاست
انجام دادم باز همون مشکل هست