کسی نمیدونه؟
نمایش نسخه قابل چاپ
کسی نمیدونه؟
ظاهرا مشکل از اون نود بود چون روی سیستمهای دیگه نصب کردم و بعد از اولین آپدیت خودشون فعال میشدند و مشکلی نداشتند
عزیز
اگر لایسنس خواستی پیام به ارسال کنید
دوستان هرکی میخواد لایسنس بخره نخره.بره تاریخ ویندوز برگردونه عقب لایسنس فعال میشه....من تازه ای کارو کردم تست نکردم فقط دیدم نرم افزار قبول کرد...
تست میکنم اگه موفقیت امیز بود اعلام میکنم
موفق باشید
با سلام و خسته نباشد خدمت دوستان گرامی :
دوستان می تونن به راحتی به سایت sonalsoft.ir مراجعه کنن و تقاضای دموی اسکریپت نود 32 رو کنن
برخی از مزایای این اسکریپت :
1- دارای فرم خرید انلاین هست و خودش اکانت نود رو بعد از خرید آنلاین می سازه و تحویل می ده
2- مشکل بلاک شدن سرور در نسخه تک کاربره و چند کاربره حل شده
3- نیازی به نود ویور یا امسال این نیست ، اسکریپت خودش همه کار رو انجام می ده
4 - می تونید تولید لایسنس گروهی کنید متلا 1000 تا بسازید یک جا و به صورت خروجی exel یا text دریافت کنید
5 - در نسخه های تک کاربره یا چند کاربره یک آنتی ویروس می سازید و دست کاربر می دین و دیگه نیاز نیست کاربر جایی رو داخل آنتی ویروسش تغییر بده
6 - تک کاربره واقعی هست ، به این معنا که یک یوزر بر روی اولین سیستمی که استفاده کرده می تونه هزاران بار نصب کنه و پاک کنه ولی روی 2 تا سیستم نمی شه
7 - تاریخ انقضا اکانت رو داخل آنتی ویروس به کاربر نشون می ده
8 - اکانت ها بر اساس نوع محصول eset ( آنتی ، اسمارت ، endpoint) و الی آخر قابل دسته بندی و تعریف هست ، مثلا لایسنس آنتی بر وی اسمارت کار نمی کنه
در کل مزایای دیگری هم هست که وقتی به صورت تلفنی تماس گرفتین می تونیم صحبت کنیم
شماره تماس من : 09335887170
سلام دوستان
دو تا سوال داشتم اگه میشه راهنمایی بفرمایید
اول اینکه فایل ستاپ برای نود 32 درست کنم که پیشفرض آدرس سرور خودم روش ست شده باشه
دوم اینکه با چه سیستمی اکانتینگ رو تنظیم کنم که یوزر با اولین اتصال اکانتش فعال بشه
ممنون
- - - Updated - - -
Up
سلام
کسی هست هزینه اسکریپت و چه نوع اسکریپتی بهتر هست را بهم بگه ؟