saman-melli
نمایش نسخه قابل چاپ
saman-melli
خصوصی = سامان
دولتی = ملی
بانکایی که یوزر و پسورد دارن از لحاظ امنیتی به مشکل بر میخورن کما اینکه اخیراً خیلی از مشتریان بانکای سامان و اقتصاد نوین هک شدن و میلیون ها تومن به باد رفته!
ولی بانکایی مثه ملی و صادرات و یه بانک خصوصیه دیگه (فک کنم پاسارگاد یا پارسیان!) چون با دستگاه رمزیاب، رمز رندوم تولید میکنن هیچ مشکل امنیتی به وجود نمیاد!
نه نمیدن
والا برای شرکت با تراکنش روزانه 5 میلیون رفتیم بگیریم قبول نکردند . چراشو نمیدونم ! چون سایت هایی دارم میبینم کمتر از 100 هزار تومن هم تراکنش دارند ولی پرداخت آنلاین ملت رو دارن :109: گفتند فقط به شرکت هایی مثل ایرانسل و رجا و ... میدیم ! البته من با مسئول اصلی صحبت نکردم و یه کارمند معمولی پرسیدم . (مسلما با مسئول اصلی صحبت میکردم قبول میکردند.)
در کل من ملت رو میپسندم ! بنا به دلایلی که در تاپیک مشابه توضیح دادم.
بله وقتی پسورد رو میزارن 123456 و رو سیستمشون پر keylogger هست معلومه دیگه ...نقل قول:
اینکه اخیراً خیلی از مشتریان بانکای سامان و اقتصاد نوین هک شدن و میلیون ها تومن به باد رفته!
لینک؟نقل قول:
در کل من ملت رو میپسندم ! بنا به دلایلی که در تاپیک مشابه توضیح دادم.
و آنگاه خداوند گوگل کش را آفرید !
سامان
ملت
پارسيان
پاسارگاد
در ضمن بانم ملت سيستم ساتنا و سحاب رو در بانك داري الكترونيك فعال كرده و مي تونيد به شماره حساب يك شخص ديگر در بانك هاي ديگر(مثل ملي صادرات سامان و ... ) پول واريز كنيد و فكر نكنم بانكي قابليت واريز به شماره حساب بانك هاي ديگر رو داشته باشه از طريق اينترنت. و قابليت واريز وجه به شماره كارت هاي عضو شتاب رو هم از طريق اينترنت داره
هيچبانكي به اشخاص حقيقي سرويس پرداخت آنلاين نميده
بايد شركت ثبت شده داشت
فكر كنم جواز كسب هم قبول مي كنند