پاسخ : فروش ویژه سرورمجازی هلند| با هارد پرسرعت + raid 10 + دوپردازشگر فیزیکی !
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mha1368
امکان استفاده از وی بی نال هست؟
بک آپ نداره؟
سلام در انجمن ما مجاز نیستیم در این مورد صحبت کنیم { نال } با واحد فروش صحبت کنید : Sales@novinvps.net اما در مورد بکاپ: باید عرض کنیم که سرویس ها بر روی RAID 10 قرار دارند یعنی در صورت خرابی هارد دیسک ، اطلاعات سرور از بین نخواهد رفت
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
S3CreT
هدف استفاده آموزشی برای لینوکس هستش
شما پنل ریلود دادن سیستم عامل ارائه میدین؟
سلام
بله هیچ مشکلی نیست
سلام
شرمنده یک هفته بود کمتر به انجمن سر میزدیم تصمیم گرفتم نمونه اپ تایم یکی از مشترکین رو بزارم که 2 روز پیش تهیه شده بود ولی فرصت نشد در انجمن بزارم از تاریخ 19-12-2012 تا به امروز نشون میده !
ظرفیت سرویس ها تکمیل شد دوستان امشب سفارشی ارسال نکنند تا سفارشات امشب تحویل داده بشه + سفارش سرور جدید ارسال شده و انشالله فردا به دستمون میرسه برای مشترکین جدید
که در همین تاپیک اعلام میکنیم
یک روز هست تیکت ارسال کردم کسی پاسخگو نیست چرا ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ferinefast
یک روز هست تیکت ارسال کردم کسی پاسخگو نیست چرا ؟
سلام
تیکت ها همگی پاسخ داده میشوند بر حسب مشکلاتی که دارند به دپارتمنت های مختلف منتقل میشوند تا همکاران مربوطه اون بخش مشکلو حل کنند البته مشکل قطعی و کندی گسترده ی اینترنت هم مزید بر علتی شده که مشکلاتی داشته باشید 70% اوقات با اتصال به سرورهامون که متاسفانه مانع انجام یه سری کارها شده بنده هم اطلاعی ندارم وضعیت سرویس شما چیه که حالا مشکل خاصی داره یا نداره و چرا یک روز معطل شده مگر اینکه شماره تیکت ارسال کنید بررسی کنم.
برام ارسال کنید
ممنون
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
M.S.R
سلام
دیتاسنتر هلند لیزووب هست.
فعلا یک سرور سفارش دادم. تست می کنم نتیجه را به دوستان اعلام می کنم.
سلام
نتیجه تست ۲۷ روز گذشته.
یکم تاخیر در تحویل سرور داشتن بعد از تحویل هم یادشون رفته بود سرور را روشن کنن! که به نظر من با توجه به حجم کاریشون این مورد می تواند یک اتفاق باشه و زیاد مهم نیست!
سرور مجازی که من تهیه کردم ۲۰۰ گیگ هارد و یک گیگ رم و اگر اشتباه نکنم ۲ هسته سی پی یو با سیستم عامل ویندوز.
سرعت دانلود و اپلود با یوتورنت خوب بود. ( البته من فراموش کرده بودم یوتورنت را درست کانفیگ کنم به همین دلیل نتونستم بیش از ۴ ترابایت از پهنای باند استفاده کنم. :( )
باتوجه به raid بودن هارد ها سرعت نوشتن و خواندن از هارد خیلی خوب بود و یوتورنت به مشکل بر نمی خورد.
فقط یک موردی که الان متوجه شدم این بود که گویا امروز اخرین روز سرویس من است!که یکم تعجب کردم! فکر کنم ۲ دلیل داشته:
۱. زمان شروع را از تاریخ تحویل حساب کردن نه از تاریخ روشن کردن سرور! :دی
۲. ماه گدشته میلادی ۲۸ روز بوده!اما فکر کنم سرویس های ۱ ماهه باید ۳۰ روز باشه!
به هر حال من از سرویس راضی بودم و می تونم بگم سرویس هایی که اراپه می دهند کیفیت خوبی داره.
سلام
اول از همه از همه عذرخواهی میکنم بابت چندین مورد که به انجمن کمتر یا به فروش کمتر سر میزدیم
قبل از هر چیزی ، ظرفیت تمامی سرویس های ما تکمیل شده بوده به همین دلیل فروشمون به دلیل مشکلاتی که برای تیم پشتیبانی پیش اومده بود سعی کردیم مشتری جدید نگیریم و به تقویت و رفع عیب و مشکلات مشترکین الانمون بپردازیم چرا که همینطوری که قبلا گفته شده سیاست کاری ما حفظ مشترکین حال حاضرمون هست و در مرحله ی دوم جذب مشترکین جدید
1- متاسفانه از شوربختی ما بر حسب تصادفی مشکلات مدیدی برای هر یک از پشتیبانان ما پیش اومد که روند پاسخدهی به مشترگین در این مدت کمی به مشکل مواجه شده بودیم که با تقویت و بازگشت برخی دوستان پشتیبانی این مشکل حل شده است در حال حاضر با اضافه شدن خانم حیدری و آقای احمدی زاده انشالله بتوانیم از اینی که هست بهتر باشیم:113:
2- پشتیبانی تلفنی ترافیک بسیار سنگینی حاکم بوده بر همکاری عزیزمون که انشالله ظرف 24 ساعت اینده افزایش خطوط خواهیم داد و این مورد رو هم تقویت خواهیم کرد
3- تمامی سرور ها به طور کامل ارتقا پیدا کردند و کیفیت مشترکین باید در حال حاضر افزایش قابل توجهی پیدا کرده باشه
و در نهایت:
نقل قول:
۱. زمان شروع را از تاریخ تحویل حساب کردن نه از تاریخ روشن کردن سرور! :دی
۲. ماه گدشته میلادی ۲۸ روز بوده!اما فکر کنم سرویس های ۱ ماهه باید ۳۰ روز باشه!
به هر حال من از سرویس راضی بودم و می تونم بگم سرویس هایی که اراپه می دهند کیفیت خوبی داره.
کاش برام پیغام خصوصی میدادید حتما رسیدگی میکردیم این حق شما هست و هر مشتری دیگه ای که سرویسش با تاخیر ارسال شده ! اعلام کنه به تاریخ تحویل مطابقت داده خواهد شد این حق شما هست کافیه با ما تماس بگیرید ، چرا که باز و بسته شدن سرویس ها بعد از پرداخت یا عدم پرداخت کاملا انلاین می باشد و هیچ گونه عوامل انسانی دخیل نیست
سلام 50 گیگ هارد اس اس دی با 2 گیگ رم قیمت؟
100 گیگ هارد اس اس دی با 4 گیگ رم قیمت؟
با raid هست یعنی اطلاعات از بین نمیره ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
arbab
سلام 50 گیگ هارد اس اس دی با 2 گیگ رم قیمت؟
سلام
صادقانه بگم سرویس های ما SSD نیستند.
با توجه به امکانی که میخواید یعنی :
نقل قول:
انتظاری که دارید چه قدر حاضرید هزینه کنید؟
نقل قول:
در رید 10 اطلاعات به صورت strip mirror ذخیره میشوند که اطلاعات در صورت خرابی هارد ، اطلاعات از بین نخواهند رفت.
شما با چه قیمت میتونید بدید؟