داداش من در خدمتم مکالمات کلاه بردارانه ایشون در رابطه به من هم موجوده که آپلود کردم در هر صورت خبرم کنید من هرجا تاپیک بزنه این کلاه بردار رو معرفی میکنم
نمایش نسخه قابل چاپ
لطفا از طریق یاهو در تماس باشید . هر کسی که از این کلاهبردار خرید کرده در تماس باشه برای پس گرفتن حقش:79:
ایشون کلاهبردارن وقتی هزینه واریز کردم شماره تلمو لیست رد قرارا دادن پیگیر هستیم تا جلو این اشخاص گرفته بشه
یاعلی
اقا ساعتی چند اموزش میدی؟:d
به نظر من اگه این صحبت ها درست باشه نرفتن به سمت پلیس فتا اشتباه محض هست!!!
یارو میگه چرا سایت قعطه میگین اگه ناراحتین هزینه بک اپ هر سایتو بدین برین؟؟؟
Dar hale jam avari madarek va shaki ha hastim. Ta alan 4 nafar
دوستان عزیز این کلاهبردار سعی در از بین بردن مدارک داره دو تا از آیدی های ما که هیستوری توش بوده رو دی اکتیو کردن که خدا رو شکر ازشون قبلا بکاپ گرفته بودیم
شما هم از اطلاعاتتون پشتیبان بگیرید که خدای نکرده به هدف شومش نرسه
+ اس ام اس های تهدید آمیز نیز از طرف ایشون دریافت شد بعد از بالا آوردن این تاپیک :->
کجا اس ام اس تهدید فرستادم ؟ آخه کوچولو تو عددی نیستی تا تهدید کنمت!! تو اگر راست میگفتی همون باری که اس ام اس دادی که تو پلیس فتا هستم شکایت میکردی نه اینکه وقت بگذرونی!
من کلاهبردارم یا تو که میخواستی به صرافیها دلار هکی بفروشی؟
من کلاهبردارم یا تو که یک شماره حساب بی صاحب میخواستی تا پول مشتری لایسنس 123flashchat بالا بکشی؟
من کلاهبردارم یا تو که به مشتریت گفتی ازش لایسنس خریدم اما لایسنس سوخته؟
بازم بگم؟
1 . نگفتم پلیس فتا هستم گفتم در حال جمع آوری مدارک و شاکیات هستم .
در ضمن
خب میگم ساده ای همینه دیگه : )
من همه اینا رو گفتم و پرسیدم که میفروشی گفتی اره ، اما چیزی به این عناوین ازت خریدم ؟
:)) یکم فکر کن ، بعد حرف بزن .
دلار هکی قابل فروش نیست ؛ حرف بی مورد نزن ..
تمام اس ام اس هات که cc دارم فلان قیمت و این چیزا ، و هیستوری اون موقع که میگفتی حساب مال خودمونه و قبلا پول ریختیم الان میخایم بفروشیم رو داریم
خودتو بدتر خراب نکن . : )
مدرک از لایسنسی که جنابعالی با دلار هکی و غیرقانونی تهیه کردید و سوخت پیوست شد . دیگه چی دارید بگید ؟
http://up.vbiran.ir/uploads/13698278013632_0madrak1.pnghttp://up.vbiran.ir/uploads/13698278...4_1madrak2.png
چرا خودت یه کم به مخ پوکت فشار بیار گفتی دارم میرم پلیس فتا!!;)
مگه نمیگفتی 100 تومان از پول بده من بقیه پول حق خودته راست میگی؟ یادت رفت اس ام اس هایی که دادی؟:78:
تو گفتی دلار به حساب صرافیها بفرستم!! اما من گفتم کار درستی نیست تو ترسیدی یادت رفته؟:))
اره حساب مال خودم بود به خاطر تو بن شد خریدی که از 123فلشچت کردی! اینم یادت نرفته که؟؟
خودت هم اس ام اس دادی که تقصیر خودت بوده که لایسنست خراب شده!!! اینم حتما یادت رفته درسته؟:71: