پاسخ : تحریم ایران از طرف شرکت name.com
نقل قول:
ن تمام دامین هامو name.com ثبت کردم هیچ مشکلی هم نداشتم. ولی میدونم چی کار کنم که نفهمه من از ایرانم
اینو همه میدونن
ولی بحث اینه که این گفته با ایران مشکل نداره
مثلا فک کن امشب یهو ایکس ال هاست بیاد تمام سرورهاتو ببنده
چه حالی خواهی داشت؟
شما اگه دقت کنید Name.Com به شما همیشه میگه که کسی که از ایرانه حق Account داشتن داره ولی اجازه نداره دامین رجیستر کنه. پس باید دامین رو یه فرد دیگه باید انجام بده و بعد از 5 روز انتقال بده به اکانت شما
پس Name.Com با Registere ایرانی مشکل داره
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Arashdn
اینو همه میدونن
چه حالی خواهی داشت؟
نقل قول:
با ایران مشکل داره!
نقل قول:
چه حالی خواهی داشت؟
هیچ کاریش نمیشه کرد!
چون ما داریم قاچاقی از امریکا سرویس میگیریم!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
billing.ground
سلام
مشکل ما ایرانیا می دونین چیه؟
اینکه کاری و که بلد نیستیم خودمون و دخالت می دیم.
هر چیزی قانونی داره. وقتی شما ندونی از سرویس دهندگان خارجی چگونه باید سرویس گرفت بهتره از ایرانی ها سرویس بگیرید.
من تمام دامین هامو name.com ثبت کردم هیچ مشکلی هم نداشتم. ولی میدونم چی کار کنم که نفهمه من از ایرانم
مشکل ما اینه وقتی میدونیم قانون اجازه این کار رو بهمون نمیده باز هم میخوایم این کار رو انجام بدیم و افرادی فکر میکنن که ........
متاسفم واقعا دوستان وقتی واقعیت رو میبینن باز هم میخوان کار خودشون رو توجیح کنند .
ثبت دامین یک مسله خیلی مهم هست شاید اگر هاست یا سرور رو تحریم کنند مشکلی نباشه و میشه انتقال داد ولی وقتی دامینی بلوک بشه هیچ کاری نمیشه انجام داد .
خوب شما یه ایمیل بفرست و نتیجه رو اینجا اعلام کنید . با دلیل و سند حرف بزنید تا بشه به حرفهاتون اعتماد کرد . شکی نیست که این شرکت خدمات خوبی ارائه میده ولی وقتی مدیر شرکت میاد میگه به ایرانی ها سرویس نمیدیم هر فرد عاقلی دیگه اینجا دامین ثبت نمیکنه . اصلا هم ربطی به بلد بودن و نبودن نداره .
فرض مثال دامین رو هم ثبت کردید و منتقل کردید پنل مشتری خوب مشتری هم فرض کردیم ادرس یه کشور دیگه رو داد و فرض میکنیم با ای پی کشور دیگه هم وارد میشه ولی یک روزی ناخواسته با ای پی ایران وارد میشه و تو دیتا بیس اینها اطلاعات ذخیره میشه دقیقا مثل پی پیال که سریع رد یابی میکنه و حساب رو لیمیت میکنه
البته ما امیدواریم مشکلی برای دوستان پیش نیاد ولی پیشنهاد میکنیم با توجه به مدارک و شرایط جدید این شرکت دامین های جدید را در اینجا ثبت نکنند و فکر میکنم در حال حاضر دایرکتی گزینه مناسب تری برای ثبت دامین می باشد
از دوستانی که منافعی در ثبت دامین در این شرکت داشتن عذر خواهی میکنیم هدف ما فقط اطلاع رسانی بر اساس واقعیت بود . و هر کسی میتونه خودش تصمیم بگیره در کجا دامین خودش رو ثبت کنه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
yekmobile.com
منم دامنه ام روی نیم دات کامه نکنه واسه این گوگل با من بد شده که روزی 3000 ای پی رو کرده 200 تا ؟؟؟
name.com و google رفیق جینگ همدیگه اند
نقل قول:
قل قول: مثلا فک کن امشب یهو ایکس ال هاست بیاد تمام سرورهاتو ببنده
چه حالی خواهی داشت؟ هیچ کاریش نمیشه کرد!
چون ما داریم قاچاقی از امریکا سرویس میگیریم!
ایکس ال هاست چون مدیرش ایرانیه یه سری استسناعات شاملشه ...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
arashdn
ایکس ال هاست چون مدیرش ایرانیه یه سری استسناعات شاملشه ...
خیر . باید قوانین را رعایت کنند . اگر هم الان سرویسی میفروشن مطمعن باشید با مخفی کاری این کار رو انجام میدن مرگنه هیچ تعهدی نسبت به فروش به شما ندارن .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
afraweb.net
خیر . باید قوانین را رعایت کنند . اگر هم الان سرویسی میفروشن مطمعن باشید با مخفی کاری این کار رو انجام میدن مرگنه هیچ تعهدی نسبت به فروش به شما ندارن .
راجب ایکس تل هاست کاملا کارها قانونی و توسط وکیل آقای خرازی انجام میشه. پس غیرقانونی نیست.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
billing.ground
راجب ایکس تل هاست کاملا کارها قانونی و توسط وکیل آقای خرازی انجام میشه. پس غیرقانونی نیست.
یعنی فرای قانون کشور امریکا عمل میکنند . خیلی جالبه مثل این میمونه قانونی در اینجا تصویب بشه و همه موظف به رعایت اون بشن اون موقع شرکتی فرای اون قانون عمل کنه این اصلا منطقی بنظر نمیرسه .
این شرکت در امریکا ثبت شده و فعالیت میکنه و باید قوانین اون کشور رو رعایت کنه . اگر نمیکنه و بصورت مخفیانه سرویس هایی را به ایرانی ها میفروشه مسله ای جدا هست
خب دیگه وقتی دوستان اطلاع میدن name.com بهتره همین میشه دیگه
بارها گفته شده فعلا دایرکت ای بهترینه.
وقتی دایرکت ای هست چه لزومی هست از نیم دات کام دامنه بگیرید؟