امروز بار هم برای من اینترنت کند هست
نمایش نسخه قابل چاپ
امروز بار هم برای من اینترنت کند هست
به نظرم اسیاتک و ماهان نت حرف ندارن از نظر قیمت و کیفیت و سرعت
من خودم راضیم اما بقیه شرکتا رو باهاشون مخالفم به جز اسیاتک و ماهان نت:-*
من از داتک تلکام گرفتم تا الان قطعی و یا کندی برام پیش نیومده.ولی یکم قیمت سرویس هاش نسبت به جاهای دیگر نامناسب هست.اینترنت 512 با 16 گیگ حجم یک ساله 260 تومن
با سلام،
قضیه اینترنت تو ایران قضیه جن هست. :)) واسه همینه که رمال و جن گیر و دعانویسا وضعشون خوب شده دیگه - چند روز پیش تو مترو شنیدم (ناخواسته بود ) یکی به اون یکی میگفت ، اونیکه واسشون فال شمع میگرفته رفته امریکا ، ببخشید شیطان بزرگ ،
فکر کنم باید یه دعایی چیزی هم واسه این اینترنت بدیم بگیرن ببندن گردنش یا بندازیم گردن این تامین کنندگان پهنای باند و ....
واسه 18 مگ دانلود آپدیت اویرا با adsl 128 مردم ولی نشد. بگذریم از این که بالاخره چجوری دانلودش کردم اونم بعد 4-5 روز. adsl وصله قربونش برم ولی سند و ریسیو هیچی .................
ان شاء ا.... درست میشه ، کی معلوم نیست.
دوستمون گفتن آسیا تک خوبه - به من باشه میگم از مخابرات بدتر اونه - نه از اینترنتش واسه شرکت راضی بودم - نه تو خونه.
مشکل اینجاست خوب همیشه یه چیز نسبیه.
ما گذشتیم و گذشت آنچه تو با ما کردی تو بمان با دگران ، وای به حال دگران
سلام
من هم الان چندین ساله از آسیاتک استفاده میکنم . قطعی داشته اما کم و توی این چند ماه قطعی و افت نداشتم اصلا . من مستقیم از سایت خودشون میگیرم اون مدت هم که چند بار قطعی داشتم از نمایندگیش در شهرمون میگرفتم خدا شاهده پهنای باندم الکی تموم میشد و هی قطع میشد اما 2 ساله مستقیم از خودشون میگیرم نامحدود هم استفاده میکنم اصلا مشکلی نداشتم
یک مدت هم وایمکس مبین نت گرفتم سرعتش خوب بود اما هم پهنای باند زود تموم میشد هم قطعی زیاد داشت 25 گیگ توی یک ماه تموم شد در صورتی که اصلا دانلود نمیکردم:|!!!
پارس انلاین عالیه چون هر بار که قطعی داره 1 گیگ هدیه میده!!
من خودم به خاطر حجم بالای مصرفم از مخابرات میگیرم وامروز داشتم سی پنل نصب میکردم قطع شد!!!:))
نت بنده مخابراته از همه چیش راضی هستم .
همه ساله نزدیک های 22 بهمن که میشه از این حرکات رو مشاهده می کنیم اینطور بوش میاد که به خاطر این سرعت نت کمه که میخوان از انتشار مطالب این روزها (با استفاده از کند کردن نت) تا حدی جلوگیری کنند .
Https بزور بالا میاد برای من شما چطور ؟
غمـــــــــت در نهانـخانــــــــــه دل نــــــــشیند بـــه نــــازی که لـیـلـــی به محمـــل نــــــشیندبــــه دنبـــــــال محمـــــل چنـــــان زار گـــــریم کــــه از گریــــه ام ناقـــــه در گـــلنــــــشیندخلـــد گــــر بـــه پــــا خــــاری آســـان بــر ارم چـــه ســازم بــه خــاری کــه در دلنــــــشیندمرنجـــان دلـــم را کـــه ایـــن مـــرغ وحـــشی ز بـــامی که برخــاســـت مـــشکلنــــــشیندبـنــــــازم بـــــه بـــــزم مـحبــــت کـــه انـــجـــا گـــــدایــی بـــه شــــاهی مقـابـــلنــــــشیندطـبـیـــــب! از طلــــب در دو گـیتـــی میاســــا کــــسی چــــون میـــان دو منـــزل نــــــشیند؟