بک اپ گیری ؟
پشتیبانی ؟
uptime ?
نمایش نسخه قابل چاپ
من از ایشون چندبار سرویس داشتم خوب بودند اما نه در حد عالی.
از نظر کیفیت هاست در حد متوسط بود.
از نظر پشتیبانی باید بگم ضعیف بودن. مثلا یه درخواست ساده ازشون میکردی بعد چند ساعت میگفند به مسئول مربوطه ارجا داده شد اونم 2روز طول مکشید تا زحمت جواب رو بکشه. یک تیکت معمولی رو میخواستی به اتمام برسونی باید یکی دو هفته ای الاف میشدی.
یه ماه پیشم که سرورشون داون شد بعد 3روز بالا اومد بکاپ یک ماه پیش رو گذاشتند. درحالی که تو سایت زده بودند بکاپ هفتگی هست! جالب اینجاست که جواب تیکت هم نمیدادند که چرا سایت داون هست یا تا چه مدت خوابیده!
در کل تنها برای کسایی که تازه میخوان سایت راه بندازن خوبه و برای حرفه ای ها و سایت های پر بازدید اصلا توصیه نمیشه
آمدی جانم به قربانت ولی حالا چرا....
از نظر امنیت اصلا مناسب نیست، چون...
اول به خودشون میگم...
سلام.. طی چند سال مشکل خاصی رویت نشده..
در ایران سرویس دهنده حرفه ای یا نیمه حرفه ای هم نداریم هم زیر متوسط هستند فقط بعضی هاست ها هستند از شرایط موجود (تحریم و مسلط نبودن به زبان انگلیسی) استفاده کردند و اسمو رسمی برای خود درست کردند
اگر تحریم نبود مطمین باشید 90% سرویس دهنده های ایرانی ورشکست می شدن اون چند درصد باقی مانده هم مجبور می شدن کیفیت رو در حد جهانی بالا ببرند .
کاربرانی که از HostGator و hostmonster استفاده کرده باشند می دونن چی می گم طی دو سال من بودم یک ثانیه هم داون نشده .
استارتر چندماه پیش خرید کرده رفته دیگه دوستان