فقط کولو و دیگر هیچ ...
نمایش نسخه قابل چاپ
فقط کولو و دیگر هیچ ...
سلام
سرمایه شما یعنی یه چیزی حدود 13 هزار دلار هست !
تا یک سال پیش 38 هزار دلار بود ، خیلی کار ها می شد کرد !
خب اگر بخواهید تو ایران کار کنید که ورشکست می شید با این وضع اقتصادی
اگر هم بخواهید خارج از کشور کار کنید بهتره در زمینه کولو کار کنید ، که باید 3 -5 هزار دلار خرج اقامت کنید که همه چی به نام خودتون باشه
حدود 7-9 هزار دلار باقی می مونه که باید خرج برای تهیه سرور و تبلیغات روش کار کنید
که با این مبلغ می شه دو تا سرور خوب خرید و چیزی برای تبلیغات باقی نمی مونه
واقعا اقتصاد ایران نابود شده با این وضع :|
البته الان که نداریم
کاش یکی بود میداد این پولو:d
ولی آرزو بر جوانان عیب نیست .
مراحل به شرح زیر است::d
-خب اولش میرفتم دو تا سرور از آمریکا لاز یکی از همکاران گل روزاگار تو این انجمن کولو میکردم
-بعد میرفتم یه شماره مجازی از انگلیس میگرفتم
-یه ویزا کارت میگرفتم تا تمام خریدامو خودم بکنم
-یه اختصاصی از ایکس ال هاست میگرفتم
- یه اسکریپت اختصاصی طراحی میکردم
- یه دفتر واسه خودم میخریدم تو یکی از پاسازا و کارمو توسعه میدادم(خسته شدیم از خونه کاری)
- هر چی هم مونده میذارم واسه روز مبادا:d
فکر نکنم چیزی بمونه دیگه
حالا کی میده این پولو:d
از تمامی دوستان بابت اعلام نظر ممنونم.
انشاا... که موفق باشید.
یک جایی پیدا شده میخواد هزینه کنه و 50 میلیون بده اگر پول دستمون رو گرفت یک کارهایی می کنیم.
با تشکر
من اگر به جای شما بودم هیچ موقع ۵۰ میلیون رو وارد بازار هاستینگ نمی کردم مخصوصا الان که این همه شرکت هست که داره خدمات هاست و سرور مجازی ارایه می دن. به قول دوستان بچه دبیرستانی ها هم شدن هاست فروش.
۵۰ میلیون رو برداری بری یک مغازه اجاره کنی و بقالی باز کنی خیلی بهتر از اینه که بیای داخل بازار ایران که قیمت دلار ثانیه می زنه هاستینگ راه اندازی کنی.
بخوای با ۵۰ میلیون شرکت هاستینگ بزنی باید فقط یک سال از جیب خرج کرد تا بعد از یک سال شرکت به سوددهی برسه.
درسته خودم چند سال تجربه هاستینگ دارم ولی به هیچ عنوان ۵۰ میلیون رو نمیارم توی هاستینگ می رم ساخت و ساز فقط.