Inter جان سابقه به سن نیست.
نمایش نسخه قابل چاپ
چرا نشه ؟ میشه.
نه دیگه منظورم این نبود منظورم این بود همه اگر بخوان تحقیق کنند که یک سایت بزرگ رو این هاستینگ هست یا نه (و فرض هم بکنیم این آدم مدیر هاستینگ حرفه ای هست) ولی چون مشتری معروف نداره کسی مشتریش نمیشه و تا ابد بی مشتری میمونه دیگه مگر این که یه سایت معروف از جونش سیر بشه بره رو این هاستینگ و حرفه ای هم اون هاستینگ عمل کنه نگش داره به پشت وانه اون کم کم مشتری جذب کنه.
منظورم این بود.
ببخشید، ولی یک هاستینگ تازه کار و بدون دانش و تجربه فنی رو حتی با یک نگاه میشه تشخیص داد!! بعد سوالی که مطرحه اینه که شما مجبورید از این افراد خرید کنید با تجربه های قبلی که داشتید؟!!! :) یا اینکه بحث هزینه است و ... ؟! مفت باشه کوفت باشه؟! خودتون اگر ارزش برای کارتون قایل باشید اول یک تحقیق کامل می کنید و بعد سرویس میگیرید.
موفق باشید
خوشحالم میبینم هم وطنم چقدر از هموطنش دفاع میکنه واقعا تبریک میگم
خیلی خوبه که آدم همه رو با همه قاطی نکنه و اول حرشو مزه مزه کنه
من از اساس با هاست پر بازدید مخالفم شما با این بازدید اگر از اول سرور میگرفتی مجازی یا اختصاصی الان هیچ مشکلی نداشتی
هاست اشتراکی مال سایتای معمولیه با بازدید معمولی
با سلام خدمت همه ی دوستان و باز هم تاپیک هایی از این قبیل
جالبه اگه همچین تاپیکی در انجمن Wht.com زده بشه به 12 ساعت نخواهد رسید که بسته میشه
دوستان عزیز نمیدونم چرا میخواید کل یک جماعت رو زیر سوال ببرید نمیدونم چرا بسیاری از دوستان میخوان بگن که یه بچه 16-17 ساله ادم نیست بنده عزیزانی رو میشناسم که 16-17 سالشونه و خیلی از کسایی که در این انجمن هستن و ادعاشون میشه بیشتر میدونن ( روی سخنم با همه نیست )
جالبه در حال حاضر اگه کسی بخواد در مورد سرور های هاستینگ کشورمون تحقیق کنه اگه با این انبوه تاپیک هایی که زده شده روبه رو بشه حتما" و یقینا" دمشو میزاره روی کولش و هیچوقت سمت دوستان عزیزی که واقعا" در کارشون استاد هستن نمیره
شما فکر میکنید با زدن این چنین تاپیک ها به بازار هاستیگ ایران سر و سامون میدید ؟
مگه این همه بحث شده دربارش اتفاقی افتاده
همیشه یا حرف از عدم تسلط کافی عزیزی بر کار هاستیگ یا اینکه بحث قیمت
تا الان به هیچکدوم از این دو مقوله هیچ سر و سامونی داده نشده
شمایی که میگید فلان هاستینگ چندین ساله کار میکنه و از دوستانی هم پرسیدید و ایشون رو معرفی کردن این حرفتون با واقعیت کمی تفاوت داره
عزیزی که به دلیل دانش کمش میاد توی این بازرا شاید نهایت بتونه 6 ماه دوم بیاره چون بعد از 6 ماه هیچکس دیگه سمتش نمیره چون وبمستر های حرفه ای دیگه سمت این هاستیگ نخواهند رفت حالا کاری به وبمستر های تازه کار و غیر حرفه ای نداره که مطمئنن این گروه نمیتونن 50% هزینه ها رو برای صاحب هاستینگ در بیارن
پس یا اینکه شما و بسیاری از عزیزان بخاطر هزینه ی کمتر طرف ایشون رفتید که اون بحثش جداست یا اینکه واقعا" ایشون حرفه ای نیستند که با راهکار هایی که دوستان گفتن به راحتی میشه فهمید کسی حرفه ای هستش یا خیر
بازم میگم آدم هایی که میان در این راه و حرفه ای نیستن محکوم به نابودی هستند بعد از نهایت 6 ماه و با زدن این چنین تاپیک هایی هم نه میشه جلوی اون هارو گرفت و میشه کاری برای این بازار کرد
بازار آزاد یعنی آزاد پس بهتره کمتر با زدن همچین تاپیک های اعتبار بسیاری از عزیزان حرفه ای رو زیر سوال ببریم
کاملا با شما موافقم 80% ریسلر های ایران بچه های 16-18 ساله هستند من خودم به این مشکل برخوردم و الان در مراحل قانونی قرارش دادم تمام تیکت هاشون هم موجود دارم که وقتی دیدن حق با منه تموم سرویس هام رو بستن 2تا از این بچه هایی که واقعا بی جنبه تشریف دارن رو میگم تا کسی دیگه ازشون سرویس نگیره:
آتیل نیک - تک کلاد
همه سلمونی ها از اول سلمون ِ خوبی نبودن ؛ اول یه چند کله خراب کردن و بعد دستشون اومده که چی به چیه..
با حرف های شما موافقم ولی انتظاری هم نیست با این تاپیک شما این دوستان به راه راست هدایت بشن..
سلام
بابت مشکلاتی که براتون پیش آمده خیلی متاسف هستم و امیدوارم حل بشه
ولی از شما بعیده که بعد از 8 سال سابقه وب مستری خودتون رو درگیره هاستینگی کنید که به قول خودتون سطح کیفیتی کارش پایین هست!!
بعضی وقتا آدم باید خودش رو سر اشتباهاتش سرزنش کنه تا اینکه از دیگران توقع بیش از توانشون داشته باشه(قصدم بی احترامی نیست فقط منظورم اینه که اولین کسی که باید به فکر شما باشه خود شما هستید و در درجه دوم هاستینگ!!)
موفق باشید
عزیزم . شما که خودت 5 سال هست تو کار وبی . حتما با قوانین کلی هاستینگ هم آشنایی داری و باید بدونی که سایتی که 500 آنلاین داره ، نباید روی هاست اشراکی باشه . شما از هر جای دنیا هم که هاست بگیری ، یا داون میشن ، یا اینکه ساسپند می کنننقل قول:
مشکل این هاستیگ ها اینه که اگه ولشون کنید میگن فیس بوک رو ما میزبانی میکنیم :دی والا
بعد یه سایت با 500 تا آنلاین نمیتونه جمع کنه چرا ؟؟؟؟
هاست گیتور هاستینگ اول در دنیا بود ( هنوز هم هست رو نمیدونم ) اگه همچین سایتی روی سرورشون بره ، کمتر از 5 دقیقه ساسپند می کنن
خیلی ها می گن هاست دی ال خوب بود . بله منم قبول دارم . اما هاست دی ال پولشو میگرفت. نمیومد سایت بزرگ رو با 2000 تومان در سال پشتیبانی کنه .
منم سرویس 3000 تومنی دارم ، اما شک نکنید که کسی بخواد به سرور فشار بیاره ساسپند میشه
ضرب المثل قدیمی هست که میگه ، هرچقدر پول بدی همونقدر آش میخوری
امیدوارم منظور منو فهمیده باشید!