پاسخ : نمایندگی هاست 15 گیگ کیفیت بالا + مسئول با صداقت و متعهد
ممنونم از همه دوستانی که پیشنهاد دادن
عزیزان بعلت مشکلاتی که طی یکماه اخیر سر همین تهیه هاست پیش اومده، لازمه که عرض کنم:
لطفاً مشخص بفرمایین که روی وی پی اس هاست ارائه میدین یا روی سرور اختصاصی جداگانه که فقط برای هاست در نظر گرفته شده.
دوم اینکه هزینه بعد از تحویل سرویس و انتقال سایتها پرداخت خواهد شد...
در خدمتیم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
azad web
ممنونم از همه دوستانی که پیشنهاد دادن
عزیزان بعلت مشکلاتی که طی یکماه اخیر سر همین تهیه هاست پیش اومده، لازمه که عرض کنم:
لطفاً مشخص بفرمایین که روی وی پی اس هاست ارائه میدین یا روی سرور اختصاصی جداگانه که فقط برای هاست در نظر گرفته شده.
دوم اینکه هزینه بعد از تحویل سرویس و انتقال سایتها پرداخت خواهد شد...
در خدمتیم
با سلام؛
روی vps ارائه میکنیم و به ازای هر 150 کاربر مجازی سازی میکنیم (حفظ سرعت و کیفیت)
از نظر پرداخت نیز مشکلی نیست قربان
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Azad Web
عزیزم شما که روی یه سرور فقط به یک نفر نمایندگی نمیدید میدید؟
سروری که سه ترا هارد روش هست و به 40 نفر (تازه کمش) نمایندگی میدین نفری 20 میشه چقدر؟ 800 تومن
روی همون سرور چقدر هاست ارائه میدید؟ شاید ماهانه 100 تومن یا بیشتر
مجموعش میشه 900 تومن تازه اونم در شرایطی که شیطونی نکرده باشید روش vps ندید... که اونم خدا عالمه
بنظر شما نمیصرفه؟؟
پس نه انتظار دارید که یه سرور بگیرین 500 تومن ماهانه ، 10 میلیون ازش در ماه در بیارین؟ اونم بدون دردسر...
نظر شخصی بنده در کسب و کار اینه عزیز واسه مشتری که قراره هر ماه حتی یک دوزاری بده باید دل سوزوند نه صرفاً به خاطر پولش کار کرد...
بنده از 5 ابتدایی توی بازار بودم... و از 16-17 سالگی توی نت و از 21 سالگی کسب و کار در نت رو شروع کردم الان 32 سالمه
پس به بنده نگین نرخ کم یا زیاد کیفیت میاره... خیلی چیزا رو تجربه کردم...:53: براتون آرزوی موفقیت دارم
:) خیلی جالبه یعنی سرور تا اونجا که فضای هارد جا داره میشه روش هاست فروخت نه ؟ تعبیر جالبی بود یعنی رم و سی پی یو پهنای بان دو اینا همش پر فقط فضای هارد مهمه
اگر خواستید بهتون کیفیت میدم + پشتیبانی 24 ساعته - اگر مشکلی دیدید هزینه همون لحظه برگشت میخوره
گلدیس وب - صفحه اصلی
موفق باشید
سلام.با دایرکت ادمین در خدمتتون هستم.نامحدود نامحدود.به امضا مراجعه کنین
ParsiHost.net
........................
با سلام
خدمت تمامی همکاران و دوستان فعال در wht
در ابتدا اعلام میکنم که قصدجسارت ندارم و انشا... که هیچ کسی از حرفهای من دلگیر شود.
به نظر حقیر کار خیلی زشت و بسیار تحقیر آمیز ی هست که تا یک آفر اونهم با کلی خط و نشان و با یک هزینه نازل می بینید سعی می کنید با هم مسابقه بگذارید و مثلا مشتری را جذب کنید .به نظر من اصلا سرویس دادن به چنین آفری یعنی توهین به همه همکاران .
به نظر من شاید نادر باشند کسانی که در دنیای هاستینگ کار می کنند و قصد اذیت و ازار یوزرها را داشته باشند.پس استارتر باید به این نکته توجه داشته باشند که درکشوری مثلایران با هزاران محدودیت تجاری اداره یک هاستینگ و خدمات دهی مطلوب امر بسیار خطیر و پر ریسک می باشد و متاسفانه مشتریانی که هیچ اطلاعی از نحوه کار و فعالیت و مشکلات عدیده صنف میزبانی ندارند اینچنین کار عده زیادی را به زیر سئوال می برند.
خواهش من از دوستان این است که اینقدر خود را کوچک نکرده و به چنین آفرهای تحقیر کننده ایی ابدا پاسخ نداده و حتی توصیه م یکنم در همین انجمن بخشی را درست نماییم برای بایکوت کردن مشتریانی که با چنین آفرهایی و بدون ارائه سند و مدرک قصد تخریب زحمات جمعی از فعالان صنف میزبانی را دارند.البته اگر مدیریت انجمن هم همکاری نمایند.
بعنوان مثال تاکنون دهها مورد انتقاد و تخریب و توهین از سوی کاربران و مشتریان شرکتهای مختلف به گردانندگان سایتهای هاستینگ بابت نحوه سرویس دهی شان شده است و ولی من تاکنون ندیده ام که در انجمن پستی راجع به یوزرهای دردسرساز و کوچ رو (هر ماه تویک هاستینگ)،ارسال کننده اسپم،فیشرها و ........... ارسال گردد.این گونه یوزرها که هر روز سر یک سرویس دهنده خراب می شوند و موجب می گردند که هر روز و هر ماه پذیرای تعدادی ابیوز از دیتا ستنر گردیم .
مخلص کلام از دوستان و همکاران هم صنف عاجزانه خواهش می نمایم که در مقابل چنین آفرهایی در نت یک مقدار سعه صدر نشان داده و ارزش و اعتبار خود و بقیه همکارانشان را در مقابل پول بسیار ناچیز ارزان نفروشند.
در خاتمه بایستی خاطرنشان کنم که بنده هیچ رابطه کاری با استارتر محرتم نداشته و ندارم و فقز بعنوان یک خواننده وقتی موضوع را مطالعه کردم نتوانستم سکوت کنم.
با تشکر و عذرخواهی از همه دوستان و همکاران
با سلام خدمت شما دوست عزیز
سرویس های ما دارای گارانتی 7 روزه می باشند(جهت اطمینان شما)
20 گیگ فضای وب
پهنای باند نامحدود
تمامی امکانات نامحدود
انتقال از سرور های دیگر : رایگان
تحویل فوری
پرداخت خسارت درصورت ناراحتی مشتری
ماهانه 19 هزارتومان
ArasHost.Net