کاش تاپیک نمی زدید
قالبو عوض کرده
نمایش نسخه قابل چاپ
کاش تاپیک نمی زدید
قالبو عوض کرده
توی وب کش باید باشه ! اشکال جان از این چیزها زیاد هست...ما هم قالب میزاشتیم فرداش میزاشتن واسه دانلود...اتفاقا اینقدر خوب بود...آمار فروشمون بیشتر میشد چون معروف میشدیم
کاملا بی سرو صدا قالبو عوض کرده
کسی که واسه کارو زحمت دیگران اهمیت قائل نیست رو باید به زحمت انداخت
پیگیر باشید و ما رو هم بی اطلاع نذارید
امروز در فیسبوک گشت میزدم که چشم من به این عکس خورد خیلی مناسبت داره با این کاری که انجام دادند آقا اشکان
البته من متاسفانه قالبتون رو ديدم چند سايت ازش استفاده كردن .
حالا مي گردم اسمشونو پيدا كردم براتون پيام مي كنم.
ماشالله کل اینترنت خبر پخش شد
وی بی ایران
پی اچ پی ساپورت
وب هاستینگ تالک
ما هم یه سندتوآل میکنیم و فیس بوق و فوئیتر میزنیم که کار اطلاع رسانی نیمه تمام نباشه :))
خیلی آدم های پستی هستن ! :65:
اشکان جان با شکایت به جایی نمیرسید بنده قبلا این مسئله رو به صورت جدی پیگیری کردم میگن : اگر یک خط از مطالب سایت شما کپی شده باشه و اون خط اختصاصی باشه میتونید شکایت کنید اما قالب مسئله ای نداره !
هم پلیس فتا این رو گفت هم سایت اینترنت دات آی آر
سلام
راستش ببخشید که اینو می گم اما ریپ کردن قالبتون خیلی راحت هست.شما میتونستید بیاید یک سیستمی برای قالبتون طراحی کنید که رمز داشته باشه و فقط قالب بتونه از رمز استفاده کنه و فایل ها رو بخونه.اینجوری دیگه هیچ فرد و یا نرم افزاری نمیتونست بیاد قالبتون رو ریپ کنه.
فقط یک سوال قالب فعلی که الان عوض کردند و گذاشتن همکاران ببینند از کجا ریپ شده. (جایزه داره مسابقش) والله به خدا !!![-(
ریپ هم کرده باشن مال سایت خارجی هستش از روی فونت ها کاملا مشخصه معمولا سایت های ایرانی قالبهای خودشون رو با فونت تاهما قرار میدن .